ElectricalENG
کاربر بیش فعال
سلام من تصميم دارم يك گوشي در حد 200 تومن بخرم. از اونجايي كه از برنامه هاي ساده ي كاربردي زياد استفاده ميكنم بايد حتما سيستم عامل داشته باشه. يكي از دوستان اندرويد رو پيشنهاد داد و گفت كه برنامه هاي بيشمار و پشتيباني قوي اي داره. من هم كه يكم تحقيق كردم به اين دو مدل گوشي رسيدم:
Galaxy mini و Xperia X8
كه اولي از اندرويد 2.2 (=Froyo) و دومي 1.6 كه قابل ارتقا به 2.1 (=Eclair) بهره مي برند.
اما با اين وجود رزولوشن X8 از گلكسي ميني بالاتره و چند جا خوندم كه برنامه هاي بيشتري رو اجرا ميكنه.
حالا بين اون دو موندم. اندرويد 2.2 رو انتخاب كنم يا رزو ليشن بيشتر؟ اصلا چقدر بين اين دو نسخه اندرويد اختلاف وجود داره؟
و در صورت امكان تو اين رنج قيمت اگر گوشي سيستم عامل دار ديگه اي ميشناسيد رو معرفي كنيد ممنون ميشم.
(البته اين نكته رو هم اضافه كنم كه قيمت حداكثر 210 تومن
) نه gio vivaz و...
Galaxy mini و Xperia X8
كه اولي از اندرويد 2.2 (=Froyo) و دومي 1.6 كه قابل ارتقا به 2.1 (=Eclair) بهره مي برند.
اما با اين وجود رزولوشن X8 از گلكسي ميني بالاتره و چند جا خوندم كه برنامه هاي بيشتري رو اجرا ميكنه.
حالا بين اون دو موندم. اندرويد 2.2 رو انتخاب كنم يا رزو ليشن بيشتر؟ اصلا چقدر بين اين دو نسخه اندرويد اختلاف وجود داره؟
و در صورت امكان تو اين رنج قيمت اگر گوشي سيستم عامل دار ديگه اي ميشناسيد رو معرفي كنيد ممنون ميشم.
(البته اين نكته رو هم اضافه كنم كه قيمت حداكثر 210 تومن

آخرین ویرایش: