دلم میخواد بگم تکراریه بعدشم تنها کسی که ایراد میگیره به تکراری گفتم شماییخوب بود که بود الان توی یه تاپیک جدی این چه حرفی هست که میزنی
چه مطلبی رو میرسونه ؟
تکراری هست نخونش بزار برای اونها که تکراری نیست
اگرم برای همه تکراری هست که میره پایین نه بدریپورت بده
آفرین حالا خوب شدخو ب این که دلت میخاد دلت شاید خیلی چیزها بخاد ضعف در مدیریت هست بطور کلی شما هر کاری دلت میخاد انجام بده
در مورد بخش دوم حرفت هم خودمم الان به این نتیجه رسیدم همونطور که تو پست بالاییش بهت گفتم
مقسی مریم گلیدوست عزیز شما که از ایشون ایرادگرفتی برا یه پست که نوشته بود تکراری
تا الان خودتون چند تا پست بی ربط به موضوع تاپیک گذاشتین؟؟؟
فقط به خاطر یه پست؟؟؟
برو بکس باشگاه اجازه نمیدن دوسش دارنحالا که خوب شد این اواتار ضایعت عوض کن :ی
اخه با اون پستی هم که شما زدید متوجه شدم من اشتباه گرفتم تاپیک فان هست من جدی برداشت کردم در راستای اهداف پیشبرنده تاپیک و جبران خسارات وارده اقدام به اسپم کردمدوست عزیز شما که از ایشون ایرادگرفتی برا یه پست که نوشته بود تکراری
تا الان خودتون چند تا پست بی ربط به موضوع تاپیک گذاشتین؟؟؟
فقط به خاطر یه پست؟؟؟
حالا من که نظر نخاستم اما بچه ها هم ممکنه خیلی چیزا دوس داشته باشن :یمقسی مریم گلی
برو بکس باشگاه اجازه نمیدن دوسش دارن
آواتار تو هم به نظر من زشته
چیزی که عوض داره گله نداره نظرتو دادی در مورد آواتارم منم نظرمو گفتماخه با اون پستی هم که شما زدید متوجه شدم من اشتباه گرفتم تاپیک فان هست من جدی برداشت کردم در راستای اهداف پیشبرنده تاپیک و جبران خسارات وارده اقدام به اسپم کردم
حالا من که نظر نخاستم اما بچه ها هم ممکنه خیلی چیزا دوس داشته باشن :ی
میشه بفرمایین مشکل پست من چی بود؟؟؟؟اخه با اون پستی هم که شما زدید متوجه شدم من اشتباه گرفتم تاپیک فان هست من جدی برداشت کردم در راستای اهداف پیشبرنده تاپیک و جبران خسارات وارده اقدام به اسپم کردم
حالا من که نظر نخاستم اما بچه ها هم ممکنه خیلی چیزا دوس داشته باشن :ی
اون مایکله کله خر بود سارا رو بیچاره کرد سارا هیچ کاری نکرد که به ضرر مایکل باشه فقط دوبار از مرگ نجاتش دادمنم گلایه نکردم که گفتم که مرد ها چون نظرشون ارجح تر هست باید زن ها بحرفشون گوش کنن ضمن اینکه از یه همچین زن اویزونی که کلی دردسر برای یه قهرمان داستان بوجود میاره تعبیر خوبی نمیشه داشت و کلا بد نشون میده یوزر شمارو بهتون نمیخوره عوضش کنید نمیخای نخا به من چه مگه نه مریم گلی
دخیخااااامیشه بفرمایین مشکل پست من چی بود؟؟؟؟
جالبه شما فقط پستای خودتونو قبول دارین
ای بابا میگم مشکل از من بود ده بار اعتراف کردم من احساس کردم تاپیک جدی هستمیشه بفرمایین مشکل پست من چی بود؟؟؟؟
جالبه شما فقط پستای خودتونو قبول دارین
اون مایکله کله خر بود سارا رو بیچاره کرد سارا هیچ کاری نکرد که به ضرر مایکل باشه فقط دوبار از مرگ نجاتش داد
چه ربطی داشت؟ای بابا میگم مشکل از من بود ده بار اعتراف کردم من احساس کردم تاپیک جدی هست
به پس معلوم شد از فیلم هیچی دسگیرت نشده فقط داشتی رابطه عشقی دنبال میکردی
از یه فیلم معمایی و اکشن و.. فقط تونستی یه فیلم هندی در بیاری باریکلا دختر خوب![]()
دقیقا خودش بحثو به بیراهه کشوندتاپیک جدی بود ولی الان دیگه نیست شما راحت باش خدانگهدار
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
من باور نمي كنم كه خدا وجود دارد | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
دو خدا وجود دارد... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
خدا وجود دارد؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
وجود خدا | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
کسی هست که گاهی یا هیچ گاه به وجود خدا اعتقادی نداشته باشه؟ | گفتگوی آزاد | 155 |