mehrnaznazemi
عضو جدید
واقعا دلم گرفته بود از بسته شدن باشگاه
عجب اعتیادی داره این باشگاه واویلا
مبارک همتون باشه باز شدنش
نترس از قديم گفتن ميت رو زمين نميمونهدست دست
شله
اقا دور از شوخی دیگه یکم مراعات کنیم
از اسپم هم بپرهیزیم
این 2 روز من اومدم اما استخوون درد گرفته بودم اعتیاد بد دردیه![]()
واقعا من که دپرس شده بودم این یکی دو روزه...هی رفتم تو سایتهای مهندسی دیگه مخصوصا رشته خودم عضو شم دیدم مثل قبرستون میمونه....بی روح ...یه تعداد آدم فقط درس خون جمع شده بودن دری بری میگفتن....اینجا هم آدم چیز یاد میگیره و هم تفریحه...واقعا دلم گرفته بود از بسته شدن باشگاه
نمدونم والا![]()
کی ؟ من ؟
نه بابا من تازه واردم.![]()
من از شلوغی باشگاه گله داشتم اما وقتی اوخ شد فهمیدم شلوغ بودنش خیلی بهتر از خلوت بودنشه. شده بود مثل قبرستاااااان.
دست دست
شله
اقا دور از شوخی دیگه یکم مراعات کنیم
از اسپم هم بپرهیزیم
این 2 روز من اومدم اما استخوون درد گرفته بودم اعتیاد بد دردیه![]()
به نظر من که وقتی ***** بود هیجانش خیلی بیشتر بود.
مشکوکه چرا باشگاه به این زودی رفع ***** شد
اون اشتباه چاپی بوده احتمالا.
گرچه من شما رو اصلا نمیشناسم. ولی چرا اینقدر کم پیدا شدی. و در ضمن چه بلایی سر آواتارت اومد ؟![]()
اون اشتباه چاپی بوده احتمالا.
گرچه من شما رو اصلا نمیشناسم. ولی چرا اینقدر کم پیدا شدی. و در ضمن چه بلایی سر آواتارت اومد ؟![]()
مرسیخوبی عزیز وافن ؟
دلم برات تنگ شده بود
می خوای بزنی تو گوشم ؟![]()
وافن جان چطوریبه نظر من که وقتی ***** بود هیجانش خیلی بیشتر بود.
اره بچه ها راست میگه مینا مراعات کنیم که دیگه استخون درد نگیریم بابا ما تو زندگیمون یه اعتیاد پیدا کردیم اونم باشگاه بود حالا کاری نکنیم که این اعتیاد رو به زور ازمون بگیرن ترک کردن اراده میخواد که فکر کنم هیچکدوم از ما ها نداریم![]()
ده ههه
این چه حرفیه ؟
بابا با ***** شکن هم با بدبختی باز میشد و هی ارور میداد اونقدر که سنگینه ماشالله
چشم نخوره بچه ام
من که وقتی *****م شده بود به راحتی رفت و آمد میکردم
آخه حالا که *****ش برداشته شده دوباره این قطره ها میریزند اینجا شلوغ میکنند. بعد ما جوابشون رو میدیم. بعد دوباره ما اخراج میشیم.![]()