همه چیزو به اسم اسلام نبین....درسته من با این کاراشون مخالفم ولی تقصیر اسلام نیسمگه الآن برخورد نمیشه ؟ پس این دختر هایی که توسط برادران قاتل و چاقو کش سپاهی و خانوم های چادری سیبیلو کتک میخورند و به ناکجا آباد فرستاده میشند چی چی بود تا حالا... من تا حالا فکر میکردم بره حجابه.
من نمی فهمم اینا که با قطعنامه یا بی قطع نامه هر غلطی دلشون میخواد می کنن دیگه قطع نامه میخوان چیکار ؟ اصلا تو جایی که اسلام توش حاکمه قانون و مقررات و این سوسل بازی ها به چه درد میخوره ؟
همه چیزو به اسم اسلام نبین....درسته من با این کاراشون مخالفم ولی تقصیر اسلام نیس
مگه الآن برخورد نمیشه ؟ پس این دختر هایی که توسط برادران قاتل و چاقو کش سپاهی و خانوم های چادری سیبیلو کتک میخورند و به ناکجا آباد فرستاده میشند چی چی بود تا حالا... من تا حالا فکر میکردم بره حجابه.
من نمی فهمم اینا که با قطعنامه یا بی قطع نامه هر غلطی دلشون میخواد می کنن دیگه قطع نامه میخوان چیکار ؟ اصلا تو جایی که اسلام توش حاکمه قانون و مقررات و این سوسل بازی ها به چه درد میخوره ؟
دیدنش کفاره داره...اه ...حالم بد شد!!!!
من که پسرم.
ولی کلا این حکومت دیکتاتوری با اسم اسلام مثل بقیه ی حکومت دیگه که دیکتاتوری بودن از هم میپاچه . خیلی واضحه .
اولا گند کاری سران رو بررسی کنن .حجاب پیش کش.
عزیزم این همونیه که تو بدحجابو میگیره بد خوشحاله قر میده من فیلمشو گرفتمدرود.قبلنا خوش هیکل تر بودی!ولی خوب میرقصی.
راستی سیگارمو کشیدی،دیگه باهات هم پک نمیشم.
عزیزم این همونیه که تو بدحجابو میگیره بد خوشحاله قر میده من فیلمشو گرفتم
وای الان تو کف سیگارم رفتم بخرم
یه نیگاه دوباره به پست قبلیم بنداز
السلام علیک یا ملک الموت ویا لیتنی کنت مع اشهدا و لا تنظر الی وجهک الکریه
عزیزم داریم پیشرفت میکنیمهمین الان اخبار شبکه اول اعلام کرد که قطعنامه ای به امضا رسیده که با بی حجابا برخورد شدید شه.
خدایا به هممون رحم کن.![]()
اون عکسی که گذاشتی یادته؟اینا که نوشتی یعنی چی؟![]()
بیاید یه اتحادیه تشکیل بدیم به شکل گروهی فرار کنیم از این خراب شده ی اسلام زده ی فاسد.
پدرمون در اومد اینجا.
چه سیگاری هست این ؟ من دارم از پیپ خسته میشم. دیگه حوصله تمیز کردنش رو ندارم.
عزیزم داریم پیشرفت میکنیم
عدالت داره اجرا میشه چرا غصه میخوری؟؟؟
هر سیگاری.با رژلبِ شکلاتی طعمِ شکلات گرفته بود.![]()