خداحافظ

sogolsss

عضو جدید
سلام.......
سلام به همه........
یه سلام همراه یه خداحافظی تلخ.البته برای من.
فک کنم همین قد تکست ناراحتیمو نشون میده
خداحافظتون باشه.

• Like
واکنش ها: IMDB

RIG

متخصص C#.net
هر خداحافظی دلیلی داره حتما اشتباهی کردی کردی . اگه اینطور هست باید اشتباه ت رو بگی دوست عزیز

sogolsss

عضو جدید
جایی که من میرم به درد هیچکس نمیخوره
میرم به خاطره ها
البت هاگه کسی بعدا ازم یادی بکنه

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
و تو در یادها زنده خواهی ماند ! :surprised:

دلیلی هم داری یا همین جوری از سر دلتنگی میری ؟

RIG

متخصص C#.net
من ایشون رو میشناسم و میدونم دلیل رفتنش چیه . چون تو زندگیش دروغ گفته و هنوز هم دروغ میگه و از یکی فراری هستش من اعزام شدم برای این خانم تا دروغ هاش رو بگیرم از طرف کسی حالا دیگه خودش میدونه چون من از کاراش باخبرم حالا اگه خودش نیاد دفاع کنه از خودش همه چی رو میزارم کف دست شما دوستان عزیز.

sogolsss

عضو جدید
من ایشون رو میشناسم و میدونم دلیل رفتنش چیه . چون تو زندگیش دروغ گفته و هنوز هم دروغ میگه و از یکی فراری هستش من اعزام شدم برای این خانم تا دروغ هاش رو بگیرم از طرف کسی حالا دیگه خودش میدونه چون من از کاراش باخبرم حالا اگه خودش نیاد دفاع کنه از خودش همه چی رو میزارم کف دست شما دوستان عزیز.
میدونی چیه دفاع کردنه من بی نتیجس
تو بگو راحته راحت باش
من هیچکاری از دستم برنمیاد

• Like
واکنش ها: RIG

masoud.avard

عضو جدید
WoW
بحث چه جنايي شد
شده مثل فرار از زندان

داستان چيه؟
يكي تعريف كنه ديگه

• Like
واکنش ها: RIG

RIG

متخصص C#.net
بابا جان من میدونم این خانم چیکارا داره میکنه . موندم چرا از این کارا دست بر نمیداره من یه رابطه هستم که حالشو بگیرم . خدایش موندم که چرا انقدر ادم ایجوری زرنگ بازی در میاره فکر میکنه مردم گاگولن .

RIG

متخصص C#.net
داداش این خان الان با یکی هست وبهش مثلا ایمان داره اما تو باشگاه با چند نفر دیگه هم پیغام خصوصی میره و بعدا میگه چیزی نبوده من در جریان پیغام ها هستم اما این خانم پیغام رو میگه پاک کردم بعدا میگه دارمش الان پیغام ها هست اما یادم نیست کی بهم پیشنهاد دوستی داده

masoud.avard

عضو جدید
فيلمي شدااااااااااااااااااااااااااا
ايشالا كه هر جا ميره موفق باشه

من به عنوان يه پسر آريايي بهت پيشنهاد ميكنم از كوچكترين فرصتهاي پيش اومده براي سربه سر گزاشتن پسرها نگذر

از تمام فرصتات كمال استفاده رو ببر

نوش جووووووووووووونت...

sogolsss

عضو جدید
داداش این خان الان با یکی هست وبهش مثلا ایمان داره اما تو باشگاه با چند نفر دیگه هم پیغام خصوصی میره و بعدا میگه چیزی نبوده من در جریان پیغام ها هستم اما این خانم پیغام رو میگه پاک کردم بعدا میگه دارمش الان پیغام ها هست اما یادم نیست کی بهم پیشنهاد دوستی داده
من سکوت میکنم
چون توپ تند شما مانعه شنیدنه صدای من میشه هرچند دروغ
فعلا خفه میشم
شما بتاز

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرف زدن همزمان با چند نفر که بد نیست.
حالا هر حرفی. بلاخره انسان حق انتخاب داره و باید خودش تصمیم بگیره. اینم با حرف زدن و آشنایی بیشتر ممکن میشه. من میگم ایکاش ریگی موضوع رو از اینی که هست پیچیده ترش نکنه. حل میشه.
تو هم نمیخوای راست راستکی بری . اگه میخواستی بیخودی تاپیک خداحافظی الکی نمیزدی.
بخاطر دختر شاه پریون این بار میبخشمت. برو همون ترانه رو که اون میگه گوش کن. :biggrin: