ختم قرآن برای کشته شدگان سقوط هواپیما در ارومیه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه:w21:
از اسم تاپیک مشخصه.
امروز امتحان داشتیم ولی استادی نداشتیم.آخه استادمون توی همون هواپیمایی بود که سقوط کرد.سقوط نه پرواز کرد....
امروز امتحانم رو با گریه نوشتم.بدترین امتحانی بود که تا حالا داده بودم صدای درس دادنش همش توی گوشم بود.
روز آخر که بهش گفتیم استاد سر جلسه ی امتحان میاین؟گفت اگه عمری باقی بود چشم.:cry:
روز اول که اومد سر کلاس بعد معرفی فهرست یه جمله گفت که توی جزوه ام یادداشت کرده بودم.امروز که خوندمش کلی جا خوردم:
بحث های مدیریتی شبیه خلبان است،که اگر اطلاعات نمایش داده شده در مقابلش را نتواند ببیند هدایت ممکن نیست.....:cry::cry:

http://www.sbu.ac.ir/Default.aspx?tabid=552&ctl=Detail&mid=1612&Id=7020
....

امیدوارم خدا همه ی رفتگان این حادثه رو رحمت کنه و به خانواده هاشون صبر بده و دیگه شاهد همچین حوادثی نباشیم.

من واسه ی شروع جز یک رو می خونم.

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سکرتم ...
میدونم خیلی سخته ...
خدا رحمتشون کنه انشالله ...

جز 5 ...

غیرت

عضو جدید
ختم قران

ختم قران

:crying2:سلام سیکرتی جان
منم به نوبه خودم به همه تسلیت میگم .من جرء 1 را می خوانم .
کارت خیلی قشنگ بود . :crying:
(به امید امرزش همگان )

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون فائزه جونم:heart: .:cry:..روحشون قرین رحمت .:gol:...و خیلی چیزهای دیگه ...:razz:
قبول نبود کسی که تا چند وقت پیش باهاش صحبت میکردی خیلی سخته خیلی:cry: ...
خدا صبر بده .....:gol:
من جزء 21 رو برمیدارم ...

هزار و یک شب

عضو جدید
خدا رحمتشون کنه. ولی قرآن میخونید برای مرده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

این یکی از خرافات و بدعتهای وارد شده در دینه !

مثل اینه که شما جزوه یه درس رو گرفتی دستت ، میگی من هم برای خودم ، هم برای دوستم میخونم !!!!!!!

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رحمتشون کنه. ولی قرآن میخونید برای مرده ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

این یکی از خرافات و بدعتهای وارد شده در دینه !

مثل اینه که شما جزوه یه درس رو گرفتی دستت ، میگی من هم برای خودم ، هم برای دوستم میخونم !!!!!!!
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
سوالتون رو با جمله ی اولتون جواب میدم:"خدا رحمتشون کنه"
خب میگن فردی که می میره دستش از دنیا کوتاهه قبول دارین؟
این دنیا محلی بوده که اون باید توش تلاش می کرده کارهای خوب انجام می داده.مطابق دستوراتی که توی قرآن اومده عمل می کرده،گناه نمی کرده و...
خب
مرده به خاطر طلب رحمت و آمرزشی که برای او می‏شه شاد می‏ شه همون طوری که زنده بوسیله هدیه‏ای که بهش می دن خوشحال می‏ شه.در واقع وقتی قرآن می خونیم یه جور طلب آمرزش برای اون فردی که مرده می کنیم.علاوه بر این که خواندن قرآن روی خودِ فردی هم که قرآن می خونه تاثیر می گذاره.درسته که تاثیر اصلی روی خود فردیه که قرآن می خونه ولی به این توجه کن که این فرد داره به واسطه ی طلب آمرزش برای اون فردی که مرده داره چند صفحه ای از قرآن رو می خونه.یعنی نیتی که می کنه مهمه.
البته اینم یه سوال تخصصیه که باید از متخصصاش برای اطلاعات بیشتر پرسید
شما می تونین اطلاعات بیشتر رو از کسیایی که آگاهی بیشتری دارن بگیری و پرس و جو کنی.
موفق باشین

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز

هزار و یک شب

عضو جدید
خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
سوالتون رو با جمله ی اولتون جواب میدم:"خدا رحمتشون کنه"
خب میگن فردی که می میره دستش از دنیا کوتاهه قبول دارین؟
این دنیا محلی بوده که اون باید توش تلاش می کرده کارهای خوب انجام می داده.مطابق دستوراتی که توی قرآن اومده عمل می کرده،گناه نمی کرده و...
خب
مرده به خاطر طلب رحمت و آمرزشی که برای او می‏شه شاد می‏ شه همون طوری که زنده بوسیله هدیه‏ای که بهش می دن خوشحال می‏ شه.
-1-در واقع وقتی قرآن می خونیم یه جور طلب آمرزش برای اون فردی که مرده می کنیم.

علاوه بر این که -2-خواندن قرآن روی خودِ فردی هم که قرآن می خونه تاثیر می گذاره.درسته که تاثیر اصلی روی خود فردیه که قرآن می خونه ولی به این توجه کن که
-3-این فرد داره به واسطه ی طلب آمرزش برای اون فردی که مرده داره چند صفحه ای از قرآن رو می خونه.یعنی نیتی که می کنه مهمه.

البته اینم یه سوال تخصصیه که باید از متخصصاش برای اطلاعات بیشتر پرسید
شما می تونین اطلاعات بیشتر رو از کسیایی که آگاهی بیشتری دارن بگیری و پرس و جو کنی.
موفق باشین

بعضی قسمتهای حرفتون درسته برخیش خیر.

-1- باید گفت که تعریف دعا کاملاً روشنه و قرآن خوندن از کی شده دعا ؟!

- 2- بله کاملاً صحیحه. شما میتونید از این فرصت دگرگونی روحی استفاده بکنید و استفاده بیشتری از قرآن ببرید.

-3- باز هم تکرار میکنم که قرآن خوندن دعا کردن نیست . کجای فرهنگ اسلامی قرآن خوندن رو برابر با دعا کردن در نظر گرفتن ؟

قرآن خوندن برای اینه که به کلماتش توجه بکنی و کارهایی که ازش نهی شده انجام ندی و کارهایی که امر شده انجام بدی . خیلی سادست اگر شب و روز قرآن بخونی و نماز به جا بیاری ولی بهش توجه نکنی و فقط برای رفع تکلیف باشه یا به خاطر مردم ، هیچ اثری نداره حتی برای خود فرد.

اگر انسانی خوب بوده باشه اگر از هواپیما سقوط کنه یا در آتش بیافته یا بدنش تکه تکه بشه باز هم خوب بوده و هیچ ضرری نمیکنه واگر فردی در زمان حیاتش ظالم بوده باشه مثل فرعون بدنش رو مومیایی بکنید و صد هزار سال براش قرآن بخونید هیچ اثری براش نداره.

اما خاصیت دعا کردن برای اینه که مسلمانان باید با تمام وجودش خیر خواه دیگران باشه چه مرده باشه چه زنده. و این یک وظیفه است و اثرات اون رشد محبت در خود فرده. در واقع دعا کردن یک جور تمرین برای رشد محبته در دل و درون. مثلاً ما بر روح پیامبر صلوات میفرستیم. این یک جور دعاست . یا طلب آمرزش میکنیم برای مردگان این هم یک جور دعاست ولی کجای دنیا قرآن خوندن رو یک جور دعا کردن میدونن ؟!

اگر به مطلب اولم توجه کنید و فرق دعا و قرآن خوندن رو هم بدونید خواهید دانست که کتاب قرآن چه فایده ای داره و این فایده آیا به یک نفر دیگه میرسه یا خیر !.

شما هم موفق باشید. انشاالله در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید. ( این یک جور دعا بود برای اینکه من وظیفمه که خیر خواه شما و تمام انسانها باشم )

وضعیت
موضوع بسته شده است.