ختـم همـگانـی زیـارت عـاشورا به نیـت تعجـیل در فـرج امام زمان ( عج ) ...

Bahar73

عضو جدید
542
.
.
.
اللهم عجل لولیک الفرج

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول از همه 564 و 565
.
.
.
تصمیم داشتم که با نظر دوستان تاپیک جدیدی برای قرائت دسته جمعی زیارت عاشورا تاسیس کنیم ولی به دلایلی منصرف شدم
15 ماه رمضان یه کتابی از دوستم هدیه گرفتم تحت عنوان زیارت عاشورا اتحاد روحانی با امام حسین
که از یه منظر دیگه به واژه واژه زیارت نگاه کرده که من تا به حال از این دید ندیده بودم
میخواستم ان شاء الله اطلاعاتمون در این زمینه با دوستان تقسیم کنیم و بهره کامل رو ببریم
علی علی

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول قدم آن است که او را یابی / دوم قدم آن است که با او باشی

اول قدم آن است که او را یابی / دوم قدم آن است که با او باشی

به نظر خودِ من وقتی به در بسته میخوری نیاز داری به یه جا چنگ بزنی و با عالم بالا کانکت بشی . من خودم رو اندازه ای نمیبینم که بخام از طریق اعملی که انجام دادم و توشه ای که دارم خودم مستقیم وارد عمل بشم و مطمئنم که میسر نمیشه برا همین میرم سراغ انسان ملکوتی و اون کسایی که تو کربلا آدمیت واقعی رو نشون دادن و من به اونا متوسل میشم و میخام که خدا به آبروی اونها گره از کار من وا کنِ و از خدا میخام که این توفیقو ازم نگیرِ

زیارت عاشورا از دو طریف نقل شده است :
آنرا علقمه محمد حضرمی و محمد بن اسماعیل از صالح بن عقبه، و او از مالک جهنی از امام باقر (ع) نقل کرده اند.
یکی هم از طریق امام صادق (ع) که آنرا صفوان بن مهران جمال (از اصحاب نیک امام صادق (ع) و امام کاظم (ع)) نقل کرده اند.
به گفته اهل فن با فرض اینکه سند زیارت عاشورا قوی نباشد (که البته سند معتبری دارد) متن قوی و هماهنگی آن با روایات و زیارتهای دیگر، دلیل بر قوت آن است.

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
زیارت عاشوراحدیثی قدسی است.وزیارت مخصوص همه انبیا و اولیاست.
14 اللهم در آن وجود دارد.
و بی نهایت اسرارالهی دارد.
یاعلی

بالا