به به...بکس کرج...قرار مراراتون چه طور پیش میره؟ کی میاد دنبال من دم خونه مون؟
اگه يه وقت كسي نتونست بياد ، منم وانمود ميكنم كه عروسي دختر خالمه 4 شنبه ساعت 7![]()
به به...بکس کرج...قرار مراراتون چه طور پیش میره؟ کی میاد دنبال من دم خونه مون؟
به نظرت کسی مغز ... خورده که بیاد پارک پرواز دنبال تو؟؟؟؟![]()
سلام رضا .
شما هم اگه مايل بودي كه بياي ؛ تا مترو بيا ، بقيش با مناوكي ؟![]()
دیگه دیگه!!!![]()
نه مترو ميردامادمترو صادقیه؟
فهمیدم کجا سوتی دادم...میگما شما پاشید بیایید پارک پرواز بعدش میریم فرحزاد چای وقلیون مهمون من شام هم مهمون سامان...فکر خوبیه نه...تازه چون نزدیک خونه مونه من می تونم با شلوارک بیام اینجوری راحت ترم...شب هم خونه ما می خوابیم...5شنبه صبح میریم قله چین کلاغ...از اونجا هم میریم به سمت پلنگ چال...عجب برنامه باحالی چیدم
نه مترو ميرداماد![]()
جدا اگه خواستي بياي تا مترو گلشهر بيا ، بقيش رو من ميام
بعد پنج شنبه شب بليت ميگيريم ميريم كيش از اونجا قاچاقي ميريم دبي اونجا كنسرت ميريم چند تا شبش هم ميريم اون ور آب خلاصه حال ميكنيم...
راستش اگه اینجا محل قرار رو اعلام نمیکردین و به همه یه جوری خصوصی خبر میدادید (مثلا با تلفن) میشد اومد.. اما اینجوری... ممکنه برادران بسیجی قبل شما برسن، از گشت "نسبت" که خبر دارید؟ به هرحال امیدوارم موفق باشید
4شنبه 12 خرداد ساعت 7 بلوار جمهوری روبروی پیتزا دی!
راستش اگه اینجا محل قرار رو اعلام نمیکردین و به همه یه جوری خصوصی خبر میدادید (مثلا با تلفن) میشد اومد.. اما اینجوری... ممکنه برادران بسیجی قبل شما برسن، از گشت "نسبت" که خبر دارید؟ به هرحال امیدوارم موفق باشید
تو از بکس تهرون اجازه گرفتی داری میری؟؟؟؟؟؟؟خو بيا ديگه ! سوال كردن نداره كه![]()
4شنبه 12 خرداد ساعت 7 بلوار جمهوری روبروی پیتزا دی!سلام به همه دوستان
منم کرجيم الان اين تاپيکو ديدم
منم اگه بتونم ميام البته چون تعداد صفحات زياد بود نشد همشو بخونم ببينم آخر سر کي شد ؟
يکي بگه دقيقا تاريخ و ساعت ميتينگ کيه ؟
سلام به همه دوستان
منم کرجيم الان اين تاپيکو ديدم
منم اگه بتونم ميام البته چون تعداد صفحات زياد بود نشد همشو بخونم ببينم آخر سر کي شد ؟
يکي بگه دقيقا تاريخ و ساعت ميتينگ کيه ؟
ديره
اينجوري يه ساعت بيشتر نميتونيم بمونيم تازشم تا بچه ها دور هم جمع بشن خودشه يه ساعت طول ميکشه![]()
فهمیدم کجا سوتی دادم...میگما شما پاشید بیایید پارک پرواز بعدش میریم فرحزاد چای وقلیون مهمون من شام هم مهمون سامان...فکر خوبیه نه...تازه چون نزدیک خونه مونه من می تونم با شلوارک بیام اینجوری راحت ترم...شب هم خونه ما می خوابیم...5شنبه صبح میریم قله چین کلاغ...از اونجا هم میریم به سمت پلنگ چال...عجب برنامه باحالی چیدم
ببخش گلم.آخه بچه ها اینطوری خواستن.یکی کلاس داره یکی سر کار میره.یکی هم ...
برای من فرقی نداشت اما واسه هماهنگ شدن اینطور شد.حالا تو بیا عجیجم.تایمشو یه کار می کنیم!اددت کنم؟؟؟
شمارتو واسم بذار توی پیام خصوصی امروز.حتما!
مرسي عزيزم
آره
حتما
من خودمم سر کارم بايد از تهران بيام
پس اومدن منم پنجاه پنجاهه .
منم بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فردا نمي تونم ! امتحان دارم , بذاريم واسه تير ديگه !![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | بیین دله بشین چه خبر | همشهری ها! | 0 | |
![]() |
یک بار دیگر تبریز در میان زیبا ترین شهرهای توریست پسند جهان قرار گرفت | همشهری ها! | 2 | |
![]() |
بچه های همدانی اگه پایه یه قرار هستید بیاید داخل | همشهری ها! | 1 | |
![]() |
قرار ملاقات کرجی های ب ا ش گ ا ه | همشهری ها! | 3 | |
![]() |
قرار ملاقات عزیزان اصفهانی 2 | همشهری ها! | 144 |