خبري جالب براي همي مهندسين گل

حسن1

عضو جدید
:gol:صداي اذان درماه
قال رسول‏الله، صلى‏الله عليه‏و آله: ان اهل السماء لا يسمعون من اهل الارض الا الاذان .

رسول خدا، صلى‏الله عليه‏و آله، فرمود: اهل آسمان تنها صداى اذان اهل زمين را مى‏شنوند .

مصاحبه اوريانا فالاچى خبرنگار معروف ايتاليايى با نيل آرمسترانگ

در سال 1969 ميلادى، اولين سفينه فضايى روى كره ماه نشست . متن زير مصاحبه اوريانا فالاچى خبرنگار معروف ايتاليايى با نيل آرمسترانگ است . اولين كسى كه در سال 1964 روى ماه قدم گذاشت .
«پيرسوم‏» سى و چهار سال داشت و به نظر مى‏رسيد برادر كوچك «جان گلن‏» (1) است . همانطور مثل او موطلايى، كك‏مكى و راحت . حتى مثل جان گلن، در اوهايو به دنيا آمده بود .
فقط سياستمدارى و زنده‏دلى گلن را نداشت و شانه‏هايش به طور عجيبى خم شده بود . لبخندى بيحال و صدايى خشك داشت . اسمش «نيل آرمسترانگ‏» بود و او را از گروه دوم انتخاب كرده بودند . نكته جالب توجه در او اين بود كه از يك محيط نظامى نمى‏آمد . غير نظامى بود . تنها فضانورد غيرنظامى كه توانستم با او مصاحبه كنم . نشستم، نشست . سرفه كردم، سرفه كرد . سيگار بهش تعارف كردم، سيگارى بهم تعارف كرد . سيگارش را آتش زدم، سيگارم را آتش زد . موزيك متن:
- «آقاى آرمسترانگ، چقدر برايم جالب است . شما نظامى نيستيد!»
- من در ناسا، مهندس الكترونيك و خلبان جت‏بودم . چندان با نظامى بودن تفاوتى ندارد . منظورم اين است كه زندگى انضباطى نظامى را چشيده‏ام و براى رفتن به پروازهاى فضايى، انضباط اولين شرط است . علاوه بر اين، نظاميها را بخاطر اينكه بر ما برترى داشته باشند، انتخاب نمى‏كنند . دليل انتخاب آنها اين است كه آنها همگى دسته‏بندى شده و قبلا انتخاب شده‏اند . در نتيجه، براى انتخاب كردن از ميان آنها، كار خيلى آسانتر است و بعد هم، اعتماد به نظامى بودن، به من هم اعتماد كردند، من سالهاست كه در ناسا هستم .
- پس فضانورد شدن بايد فوق‏العاده باعث‏خوشحالى شما شده باشد .
- گمان نمى‏كنم . اجازه بدهيد كمى فكر كنم .
- تا بحال فكرش را نكرده بوديد؟!
- براى من، بسادگى فقط يك تغيير محل ادارى بوده است . قبلا دفترى داشتم . حالا هم در اينجا دفترى دارم . بله، به نظرم از اين كار راضى هستم . درجه گرفتن هميشه باعث‏خوشنودى است ولى از لحاظ ادارى، فرقى نمى‏كند، من آدم جاه‏طلبى نيستم، فقط مايلم كه اين برنامه با موفقيت انجام گيرد . آدم شاعرمنشى نيستم .
- در نتيجه اهل ماجراجويى نيستيد .
- به هيچ وجه . من از خطر بيزارم . مخصوصا اگر يك خطر بيهوده باشد . خطر بدترين قسمت‏شغل ماست . احمقانه‏ترين جنبه آن است . چطور ممكن است‏يك حقيقت عادى تكنولوژى را ماجراجويى ناميد؟ به نظر من راندن يك سفينه نبايد خطرناك باشد . درست همانطور كه يك آبميوه‏گيرى برقى نبايد خطرناك باشد هدايت‏سفينه نيز نبايد خطرى داشته باشد . با در نظر گرفتن اين نظريه بحث درباره ماجراجويى و رفتن به فضا فقط به خاطر رفتن به فضا پيش مى‏آيد .
- تصور مى‏كنم اگر به آسمان نرويد متاسف خواهيد شد .
- البته، ولى خودم را هلاك نمى‏كنم . دق نمى‏كنم ... و اصلا حاضر نيستم بروم آن بالا و ديگر به زمين برنگردم . مگر اينكه از لحاظ فنى لازم باشد، به عبارت ديگر خلبانى جت‏خطرناك ولى از لحاظ فنى لازم است . مردن در فضا يا در روى ماه از لحاظ فنى لازم نيست ...
- آقاى آرمسترانگ، شما سالهاى جوانى خود را تماما در ناسا گذرانده‏ايد؟
- در سفر گذرانده‏ام; اروپا، آسيا، آمريكاى جنوبى، در نتيجه آنچه ديدنى بوده ديده‏ام . هر چه فهميدنى بوده فهميده‏ام و حالا هم در اينجا هستم . ساكت و آرام، سر ميزى نشسته‏ام تا يك كار جدى انجام دهم .
- بهتر است از شما خداحافظى كنم . بايد بروم در چرخ گريز از مركز .
- آقاى آرمسترانگ اصلا به حال شما غبطه نمى‏خورم!
- بله خيلى بدچيزى است . از تمام اين فضا يا از اين آزمايش بيشتر از همه نفرت دارم . ولى از لحاظ فنى لازم است . (2)

از آن روزى كه آرمسترانگ اولين قدمها را روى ماه گذاشت تا به امروزه هر جا سخن از آن حادثه تاريخى به ميان آمده همه مى‏خواهند بدانند او در آن لحظه چه ديده و چه گفته است و هزاران نفر آرزو كرده‏اند اى كاش جاى او بودند و آنچه را كه او ديده، مى‏ديدند ولى آرمسترانگ خود از آنچه شنيده بود، مبهوت ماند تا جايى كه از لذت آنگونه ديده‏ها چشم فرو بست و به دنبال شنيده گرانبهاى خود رفت . متن زير باز هم خبرى از آرمسترانگ است:
نيل آرمسترانگ قبول اسلام كرد نيل آرمسترانگ، اولين انسانى كه قدم بر روى ماه گذاشت، قبول اسلام كرد . روزنامه «استار» چاپ مالزى اخيرا اين موضوع را اعلام كرد . «استار» گزارش كرد كه تغيير مذهب او پس از آنكه فهميد صداى عجيبى كه به هنگام قدم نهادن بر ماه شنيده
صداى «اذان‏» بوده است كه مسلمانان در وقت دعوت به نماز ادا مى‏كنند . وقتى براى اولين بار او صدا را شنيد فكر كرد كه گوشهايش چيز ديگرى شنيده و از اين تجربه‏اى كه برايش پيش آمده بود، فوق‏العاده متعجب شد . به هنگام بازگشت از سفر فضايى و سفر به كشورهاى مختلف جهان، يكى از جاهايى كه مورد بازديد آرمسترانگ قرار گرفت، پايتخت مصر، شهر قاهره بود كه مجددا آرمسترانگ همان صدا را با همان كيفيت كه در ماه شنيده بود شنيد و وقتى كه از يكى از مصريانى كه او را همراهى مى‏كرد درباره صداى مورد نظر پرسيد به او گفته شد كه اين صداى اذان است كه مسلمانان به هنگام دعوت به نماز مى‏گويند . او كاملا مبهوت شده بود چون اين دقيقا همان صدايى بود كه عينا در ماه شنيده است .
پس از اين اتفاق بود كه آرمسترانگ تصميم گرفت درباره مذهب چيزهايى ياد بگيرد (تحقيق كند) و سرانجام اسلام را پذيرفت . بنابر گزارش استار در نتيجه اين اقدام (پذيرفتن اسلام) آرمسترانگ شغلش را از دست داد و بنابر گفته او «خداوند» را يافته بود و بنابراين از دست دادن شغل نمى‏توانست مهم باشد .

پى‏نوشتها:
1 . يكى از فضانوردان آمريكايى .
2. برگرفته از كتاب «اگر خورشيد بميرد» نوشته اوريانا فالاچى
آزاده خانعلى
ماهنامه موعود جوان

یوسی طلا

عضو جدید
کسی تا حالا این متنو کامل خونده،لطفا به فرمول تبدیل کنید که راحتر ببخونیمش:gol:

karkard

متخصص موشک
کاربر ممتاز
سفر به ماه یک دروغ بزرگ است.

سفر به ماه یک دروغ بزرگ است.

اولاً
ببینید دوستان عزیز، یکبار قبلا درباره دروغ بودن سفر به ماه بحث شد. ولی چاره چیست انگار باید دوباره توضیح داده بشه.
سفر به ماه دروغ بزرگی است که توسط دانشمندان ناسا مطرح شد وبه وسیلۀ سینمای صهیونیستی هالیوود به نمایش درآمد.
خوب دقت کنید دوستان، دروغ بزرگی توسط دانشمندان ناسا، یعنی تمام جوانب علمی این قضیه توسط دانشمندان ناسا بررسی شده است. با این حال سوالات دقیق بسیار علمی در این زمینه مطرح است که دروغ بودن سفر به ماه را ثابت می کنند.
برای خود من که تقریبا صد در صد ثابت شده که سفر به ماه دروغ است.
درضمن دوستان سفر به فضا را با سفر به ماه اشتباه نگیرند. خیلی تفاوت زیادی بین سفر به فضا، با فرود آمدن بر روی ماه وجود دارد. تفاوت خیلی زیاد است.
:twisted:

آخرین ویرایش:

karkard

متخصص موشک
کاربر ممتاز
ثانیاً
برای اثبات حقانیت اسلام آنقدر دلایل روشنی وجود دارد که دیگر نیازی نیست که مثلا یک نفر در روی کره ماه صدای اذان را بشنود!!!!!
اگر کسی بخواهد به عظمت خداوند پی ببرد آنقدر نشانه های زیادی وجود دارد که نیازی نیست که مثلا یک نفر در یک جایی صدای اذان بشنود!!!! یا دلایلی از این قبیل.

حتی از یک برگ درخت هم می توان پی به عظمت خدا برد:
برگ درختان سبز هر ورقش دفتریست معرفت کردگار
:gol::gol::gol:
یا جملۀ معروف امام خمینی (ره):
آيا جز اين بود كه يك دست غيبي در كار است؟ چه كسي هلي كوپترهاي آقاي كارتر را ساقط كرد؟ ما ساقط كرديم؟ شن‌ها ساقط كردند. شن‌ها مامور خدا بودند، باد مامور خداست.

سوگند‌هاي قرآني
شايد در ذهن شما اين سؤال نقش بسته است كه چرا خداوند به چيزهايي مانند خورشيد, قلم, ماه, ... سوگند ياد مي‌كند؟‌ آيا اين كار براي خداوندكسرشأن محسوب نمي‌شود ؟!
دانشمندان در پاسخ سؤال گفته‌اند سوگند‌هاي پروردگار به موجودات شريف و شگفت انگيزي چون خورشيد, قلم‌, ماه, ... نه تنها از مقام عالي پروردگار چيزي را كم نمي‌كند بلكه دليلي است بر عظمت و قدرت بي نهايت ذات الهي. زيرا مخاطب زماني كه ببيند خداوند بزرگ به چنين اشيائي سوگند ياد نموده است‌, حساس مي‌شود و درباره آنها به تحقيق مي‌پردازد تا جايي كه در آفرينش آنها به نكات بسيار دقيقي دست خواهد يافت و آنگاه ايمان وي نسبت به پديد آورنده اين اشيا به قدري كامل مي‌گردد كه به هر چه نظر كند, جلوه‌اي از ذات پروردگار عالم را در آن ببيند.
به صحرا بنگرم صحرا تو بينم
به دريا بنگرم دريا تو بينم
به هرجا بنگرم كوه و در و دشت
نشان از قامت زيبا تو بينم

علامه طبرسي درباره سوگند‌هاي خداوند مي‌فرمايد: «اشكالي ندارد كه خداوند به چنين اشيائي سوگند ياد نمايد. زيرا اين كار نشان دهنده عظمت اين اشياء است و عظمت اين اشياء دليلي است بر قدرت و حكمت پروردگار عالم كه آنها را آفريده است. از اين رو خداوند مجاز است كه به آفريده‌هايش سوگند ياد نمايد ولي براي ما جايز نيست بغير خداوند سوگند بخوريم>>
:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

Skabirian

عضو جدید
اولاً
ببینید دوستان عزیز، یکبار قبلا درباره دروغ بودن سفر به ماه بحث شد. ولی چاره چیست انگار باید دوباره توضیح داده بشه.
سفر به ماه دروغ بزرگی است که توسط دانشمندان ناسا مطرح شد وبه وسیلۀ سینمای صهیونیستی هالیوود به نمایش درآمد.
خوب دقت کنید دوستان، دروغ بزرگی توسط دانشمندان ناسا، یعنی تمام جوانب علمی این قضیه توسط دانشمندان ناسا بررسی شده است. با این حال سوالات دقیق بسیار علمی در این زمینه مطرح است که دروغ بودن سفر به ماه را ثابت می کنند.
برای خود من که تقریبا صد در صد ثابت شده که سفر به ماه دروغ است.
درضمن دوستان سفر به فضا را با سفر به ماه اشتباه نگیرند. خیلی تفاوت زیادی بین سفر به فضا، با فرود آمدن بر روی ماه وجود دارد. تفاوت خیلی زیاد است.
:twisted:
من تو یه مصاحبه با یکی از فضانوردان ارشد روسی هم عصر آرمسترانگ خواند که ایشون حتما به ماه رفتن!!
اون میگفت که اگه نرفته بودن ما نمیزاشتیم همجین سر و صدایی به پا کنن!
این 1
حالا 2:
آخه مگه میشه؟من که باورم نیمشه!البته از مسلمون شدنش خوشحالم اما.....

بالا