nushin67
عضو جدید
من ازدواج نمیکنم...اما تولد اینا میگیرم....خانوم شوما شوهر نمیخوای بکنی چرا جو میدی نون مارو آجر میکنی؟
دوستان من و گروه برای برگزاری جشنای شما 7 روز هفته در خدمتیم

من ازدواج نمیکنم...اما تولد اینا میگیرم....خانوم شوما شوهر نمیخوای بکنی چرا جو میدی نون مارو آجر میکنی؟
دوستان من و گروه برای برگزاری جشنای شما 7 روز هفته در خدمتیم
ازدواج معنی نداره .....![]()
ازدواج برا خانوما بدبختیه....چرا معنی نداره خواهر من،اینم معنیش : بدبختی
البته ازدواج ما برای خانومم بدبختی بوده!
ازدواج برا خانوما بدبختیه....![]()
مگه فهمیدن نیاز به سن و تجربه داره....؟ مرسی ازم خوشت اومدهنسبت به سنت خیلی حالیته،خوشم اومده ازت 1000 تا.....![]()
مگه فهمیدن نیاز به سن و تجربه داره....؟ مرسی ازم خوشت اومده![]()
معلومه!
مثلا یه بچه 5 ساله اندازه تو میفهمه ؟به سن که بستگی داره حالا یه ذره بالا پایین هم البته داره.....[/
mogayasatun yekam tafavot seniye balayi hast masaln 20 va 40 mishe mogayese kard na 5 sale ba30 sale ye bacheyike taze harf mizane nemishe mogayese kard....
خوب حرفه شما جای خود داردمن هم زمانی اینطور فکر می کردم . یعنی همین الان هم وقتی آدم به سرنوشتش بعد از ازدواج نگاه می کنه . زیاد نکته قابل توجهی نمی بینه . می دونید چرا ؟ چون ما از قبول مسئولیت فراری هستیم و همه چی رو راحت می خوایم . زندگی رو می خوایم برای فقط لذت بردن . اما مگه میشه ..
ولی وقتی آدم به سرنوشتش بدون ازدواج نگاه می کنه . نکات بسیار وحشت ناک ترند ... بله تا وقتی جوونیم همه چی خوبه ... بازی . شادی . تفریح ... اما بعد چی .. تنهایی .
فقط انسان متکبر می تونه بگه احتیاج به کسی نداره و در تنهایی همیشگی هم شاده ؟
شما چی فکر می کنید ؟
تاپيك داره منحرف ميشه لطفا دقت كنين!
منظور ((راهكارهايي براي :چگونه ميتوانيم تنها زندگي كنيمه)) !![]()
آره منم باهات موافقمکدوم نیاز؟؟؟؟ ما دخترا هیچ نیازی به شما پسرا نداریم!مگه نه؟؟
اگه فروغ اینجا بود حتما" تایید میکرد
گذشته از شوخی...من اگه فرد مورد علاقم رو پیدا کنم ازدواج میکنم ولی اگه پیدا نشه هم اتفاق خاصی نمیفته! درس,کار,تفریح,زندگی...کاری که همه آدما میکنن![]()
سلام بچه ها امروزه روز خيليا رو ميبينيم كه زياد تمايل به بله گفتن برا ازدواج ندارن !!
مخصوصا دختر خانما اگه نميخوان ازدواج كنن چه كارايي مي خوان بكنن ؟ نيازاشونوچطور بر آورده ميكنن...البته تو ايران!
مرسي از همه![]()
راست میگه حکمت خدا بی دلیل نیستهیچی شکر خدا!!!
اما جدای از شوخی ادم ازدواج نکنه بهتر از اینه که گیر دست یه ادم بیخود بیافته حتما یه حکمتی بوده که خدا نخواسته این اتفاق براش بیافته!! پس بهتره از این که خدا این قد هواشا داره خوشحال باشه!!![]()
نیازه چی چی ؟؟؟
چه سوالایی می کنی شما..
نیاز دخترا به پسرا فقط مالیه..
خودشون که افلیج نیستن..
میرن سره کار پول در میارن زندگیشون و می کنن..
به علایقشون میرسن...
شوهر کنن که چه بشه مثلا"؟؟
یه سر خر دیگه؟؟
والا![]()
هیچی اتفاقی نمیوفته ..........
کی گفته زنا به مردا نیاز دارن ؟
نمونش دختر عمه من 32 سالشه مهندسه و شاغل هم هست ازدواج هم نکرده............
تا حالا نه دوست پسری داشته و نه با کسی میگرده.........
چندین خواستکار هم داشت که همشون رو رد کرد............
چرخ زندگیش هم میچرخه و ماشاالله خودش سرور و سالار خودشه.........
درباره میل جنسی هم که دوستمون اشاره کرد باید بگم بدبخت (به معنای واقعی ) اون زنی که به خاطر این میل به مردی نیاز مند باشه........
منم به اين فكر كردم که خدا چرا الکی زن و مرد رو خلق کرد.خب یا مرد خلق میکرد یا زن.اینا که به هم احتیاجی ندارن.به گفته دوستان هم خاک بر سر اونی که برا میل جنسی ازدواج میکنه.پس این چه کاری بود!هیچی اتفاقی نمیوفته ..........
کی گفته زنا به مردا نیاز دارن ؟
نمونش دختر عمه من 32 سالشه مهندسه و شاغل هم هست ازدواج هم نکرده............
تا حالا نه دوست پسری داشته و نه با کسی میگرده.........
چندین خواستکار هم داشت که همشون رو رد کرد............
چرخ زندگیش هم میچرخه و ماشاالله خودش سرور و سالار خودشه.........
درباره میل جنسی هم که دوستمون اشاره کرد باید بگم بدبخت (به معنای واقعی ) اون زنی که به خاطر این میل به مردی نیاز مند باشه........
منم به اين فكر كردم که خدا چرا الکی زن و مرد رو خلق کرد.خب یا مرد خلق میکرد یا زن.اینا که به هم احتیاجی ندارن.به گفته دوستان هم خاک بر سر اونی که برا میل جنسی ازدواج میکنه.پس این چه کاری بود!
سلام بچه ها امروزه روز خيليا رو ميبينيم كه زياد تمايل به بله گفتن برا ازدواج ندارن !!
مخصوصا دختر خانما اگه نميخوان ازدواج كنن چه كارايي مي خوان بكنن ؟ نيازاشونوچطور بر آورده ميكنن...البته تو ايران!
مرسي از همه![]()
زن ومرد ( دختر و پسر) باهمند ،عین دکمه فشاری ، بالاخره بهم میرسند ، دیر یا زود .