behnam-t
عضو جدید
نه دیگه خداییش کمتر با عقل کار میکنن ایشونشما دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد میکنی!
شایدم مثه من دل پر خونی داری!
خانوما خوبی و بدیشون یکیه.از روی احساس زیاده.
نه دیگه خداییش کمتر با عقل کار میکنن ایشونشما دیگه خیلی پیاز داغشو زیاد میکنی!
شایدم مثه من دل پر خونی داری!
خانوما خوبی و بدیشون یکیه.از روی احساس زیاده.
منظورم همین بود.خانوما تا وقتی قلبشون میتپه سعی میکنن کمتر(دقت کنید کمتر نه اصلا) از عقلشون استفاده کنن.نه دیگه خداییش کمتر با عقل کار میکنن ایشون
پس به توافق قابل ملاحظه ای رسیدیم فقط به اون داخل پرانتز کمی تا قسمتی ابری مشکوکممنظورم همین بود.خانوما تا وقتی قلبشون میتپه سعی میکنن کمتر(دقت کنید کمتر نه اصلا) از عقلشون استفاده کنن.
امان از دست آقایون!پس به توافق قابل ملاحظه ای رسیدیم فقط به اون داخل پرانتز کمی تا قسمتی ابری مشکوکم
هر جا چند خانوم دور هم جمع شن حتما نقشه ای در حال پیریزی است لذا ایجانب امدیم سر و گوش و دماغی اب دهیم
یا الله گتی امدی توسلام بر اقایونه دخول گشته در تاپیک!
این توطئه خانومام به سلامتی خنثی شد حالا وقتشه با یه حرکته خزنده اینجارو صاحاب شیم!![]()
سلام بر اقایونه دخول گشته در تاپیک!
این توطئه خانومام به سلامتی خنثی شد حالا وقتشه با یه حرکته خزنده اینجارو صاحاب شیم!![]()
یا الله گتی امدی تو
شاید یکی روسری سرش نباشه
بدو برو بیرون![]()
یا ا... رو اقایون قبلی گفتن!
ما اومدیم نذاریم دیگرانو به انحراف بکشین!!![]()
اخه ببخشید من اشتباه امدم / حواسم نبود زنونه است/////////////آخخخخخخخخخخخ من حال میکنم تو اینجور تاگیکا اسپم کنم
اخه ببخشید من اشتباه امدم / حواسم نبود زنونه است/////////////
ببخشید سانس آقایون کی شروع میشه بیام در مورد خانم ها بد بگیم ؟
فکر کنم روز های زوج مردونه است یا شایدم بعد ازظهرها نه اصلا شب ها از آقایون اصلا آقایون سانس ندارن / مجردها که اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
![]()
دعوا داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا دعوا!!!!!!!!!!! آی ایها الناس این آقا اومده می خواد منو بزنه!!!!!!!!!!!!!![]()
تو دیگه
معین از تو انتظار نداشتیمآخخخخخخخخخخخ من حال میکنم تو اینجور تاگیکا اسپم کنم
واسه خودت اجازه ورود میدیاقایو نجزو vip هستن هر وقت خواستن میتونن بیانو برن!!!
به ساغرم اومد بیا که جات خالی بودهااااااااااان اینجا چه خبره
هر چی بگین حقشونه
دقیقا هر جا بگی نیاین سرو کلشون پیدا میشه
الان بشمر چند تا هستن
تو ذاتشونه دیگه دست خودشون که نیست
![]()
ببخشید فکر کنم نوشته بود اقایون نیانخوبه ایول مرد بدن خوبه نه شما همتون حوری هستین همه هم خوب دارن هم بد پس توهین نکنین نکین
اینجا محل سخن چینی و نقشه گشی خانوما برای مردان خداست که ان شاالله تعالی این چنین نگذاریم شودسلام
من سر درو نتونستم بخونم...
یکی بگه اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
bejane to jense mozakaro azashun begiri fardash depress mishano gushe gir
pesara haghetuno begirid