خانما جواب بدن...

mahan 2

عضو جدید
پیرو تاپیک های قبل حالا اگه یه دختر از یه پسر خوشش اومده .... پسر باید بیاد جلو و ....
پسر باید چی کار کنه؟

( خدمت بعضیا عرض کنم این تاپیکا فقط برایه کمک به بچه هاست
وگرنه ما خودمون ... اما چون حرف یه نفر رو معمولا نمیشه قبول کرد پس ...)

آخرین ویرایش:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
پیرو تاپیک های قبل حالا اگه یه دختر از یه پسر خوشش اومده .... پسر باید بیاد جلو و ....
پسر باید چی کار کنه؟

سلام. ماهان جان دستت درد نکنه که گل کاشتی.;)
الان باید مهسا (استارتر تاپیک قبلی) بیاد جواب بده.

فقط یه قضیه ای: الان پسره از دختره خوشش اومده یا برعکس!! بیشتر توضیخ میدی؟؟؟!!!

mahan 2

عضو جدید
یه دختر از پسر خوشش اومده .

در ضمن من میگم دختره ناز میکنه ( انگار نه انگار خودش ..)
اصن من کلا میگم ناز میکنید چون دیدم.

اياتاي

عضو جدید
بنطر من ناز كردن چه از طرف پسر و چه از طرف دختر، بچه بازي بيش نيست... اگه از طرف خوشش اومده بهتره بگه و منتظر نظر اون بشه طرف هم اگه تمايل نشون داد كه چه بهتر و اگر هم تمايل نداشت درستش اينكه با صداقت بهش بگه كه علاقه اي به او حس نميكنه و همونجا تموم بشه تا اينكه طرف رو به بازي بگيره!

arman127_18

عضو جدید
منم ميگم بايد بهش بگه. اگه روش نميشه غير مستقيم بگه. البته به اندازه اي تابلو باشه كه پسره بفهمه. ولي اگه زده به دنده ي بيخيالي حتي اگه پسره چيزي فهميد نبايد به روي خودش بياره

mahan 2

عضو جدید
منم ميگم بايد بهش بگه. اگه روش نميشه غير مستقيم بگه. البته به اندازه اي تابلو باشه كه پسره بفهمه. ولي اگه زده به دنده ي بيخيالي حتي اگه پسره چيزي فهميد نبايد به روي خودش بياره

یعنی چی؟

arman127_18

عضو جدید
يعني اگه دختره پسره رو دوست داره اما اصلا به روي خودش نمياره. حتي اگه پسره از علاقه ي دختره به خودش بو برد نبايد به روي خودش بياره. انگار كه اتفاقي نيفتاده.

روياي ماه

عضو جدید
;)
پسر باید چی کار کنه؟

( خدمت بعضیا عرض کنم این تاپیکا فقط برایه کمک به بچه هاست
وگرنه ما خودمون ... اما چون حرف یه نفر رو معمولا نمیشه قبول کرد پس ...)

شاید یه دختر خیلی از یه پسر خوشش بیاد ولی اصولش اینه که پسر پا پیش بذاره تا از طرفش کلمه دوست دارم یا منم عاشقتم رو بشنوه......
گذشت اون زمانی که واسه هم کلاس میذاشتن الان تو این زمونه هر کس بتونه عشق واقعیش رو ابراز کنه بازی رو برده
آرزو میکنم همه یه روزی به عشق حقیقیشون برسن ;)

known

عضو جدید
گفتن مستقیم ,موضوع رو سبک می کنه ,وقتی دختری یه پسری رو دوست داره می تونه با

حرکات و رفتارش نشون بده ,صدالبته پسر هم متوجه می شه و اگه خوشش بیاد واکنش نشون میده, اونموقع:w33:
البته بعضیا هم توهم نزنن :biggrin::biggrin:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
گفتن مستقیم ,موضوع رو سبک می کنه ,وقتی دختری یه پسری رو دوست داره می تونه با

حرکات و رفتارش نشون بده ,صدالبته پسر هم متوجه می شه و اگه خوشش بیاد واکنش نشون میده, اونموقع:w33:
البته بعضیا هم توهم نزنن :biggrin::biggrin:

ولی من با نظر شما مخالفم. خب دختره از پسره خوشش اومده چرا پسر بره جلو؟!!!
و البته اینطوری هم نمیشه. چون یه بار یه دختری تو دانشگاه از دوست من خوشش اومده بود و هی نگاهش میکرد و تابلو میکرد. دوستم آخرش رفت که باهاش صحبت کنه که حرف حسلبشو بشنوه ولی دختره با کمال پررویی ......

bahareh69

کاربر فعال
و البته اینطوری هم نمیشه. چون یه بار یه دختری تو دانشگاه از دوست من خوشش اومده بود و هی نگاهش میکرد و تابلو میکرد. دوستم آخرش رفت که باهاش صحبت کنه که حرف حسلبشو بشنوه ولی دختره با کمال پررویی ......
درستشم همینه;)ولی چه حالی گرفته شد از دوستت:w25:

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. ماهان جان دستت درد نکنه که گل کاشتی.;)
الان باید مهسا (استارتر تاپیک قبلی) بیاد جواب بده.

فقط یه قضیه ای: الان پسره از دختره خوشش اومده یا برعکس!! بیشتر توضیخ میدی؟؟؟!!!
خب معلومه!!!!!!!
اگه ازش خوشم بیاد میگم ............آره!
پرسیدن نداره! ناز کردن هم نداره!
ولی اگه خوشم بیاد!!!!!!!!!!;)

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني اگه دختره پسره رو دوست داره اما اصلا به روي خودش نمياره. حتي اگه پسره از علاقه ي دختره به خودش بو برد نبايد به روي خودش بياره. انگار كه اتفاقي نيفتاده.
شماها چقدر بی انصافید!!!!!!!!!!:mad:

known

عضو جدید

درسته اینم حرفیه ;)

ولی من اگه جای دوست شما بودم حالشو جامی آوردم تا دیگه الکی چراغ سبز نشون نده:smile:

ورهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان دیگه زمانی نیست که کسی بشینه و ناز کنه یکی بیاد دنبالش و براش نامه بفرسته.عصر عصره سرعته اگه کسی از کسی خوشش میاد چه پسر چه دختر بعد از شناخت کافی باید به طرفش بدونه هیچ خجالتی بگه.بابا هممون آدمیم احساس داریم.اگه تو نگی شاید یکی دیگه بیاد بگه هااااااااا!
یا قبول میکنه یا نه اگه قبول کرد که خوش به حالت اگه نکرد حداقلش اینه که دیگه وقت با ارزشتو واسه فکر کردن به کسی که نمیخوادت از دست نمیدی یا این که بیشتر کنکاش میکنی ببینی چه جوری دلش رو بدست بیاری ولی سعی کن قبل از گفتن خوب بشناسیش اینجوری بهتر میدونی چه جوری عنوان کنی و اون پس نزنه.

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
درسته اینم حرفیه ;)

ولی من اگه جای دوست شما بودم حالشو جامی آوردم تا دیگه الکی چراغ سبز نشون نده:smile:

حیف که اسلام دست و بالش رو بسته!!!!!!!!!:D;)
ممنون:gol:

الان دیگه زمانی نیست که کسی بشینه و ناز کنه یکی بیاد دنبالش و براش نامه بفرسته.عصر عصره سرعته اگه کسی از کسی خوشش میاد چه پسر چه دختر بعد از شناخت کافی باید به طرفش بدونه هیچ خجالتی بگه.بابا هممون آدمیم احساس داریم.اگه تو نگی شاید یکی دیگه بیاد بگه هااااااااا!
یا قبول میکنه یا نه اگه قبول کرد که خوش به حالت اگه نکرد حداقلش اینه که دیگه وقت با ارزشتو واسه فکر کردن به کسی که نمیخوادت از دست نمیدی یا این که بیشتر کنکاش میکنی ببینی چه جوری دلش رو بدست بیاری ولی سعی کن قبل از گفتن خوب بشناسیش اینجوری بهتر میدونی چه جوری عنوان کنی و اون پس نزنه.

کلمه به کلمش رو قبول دارم:gol::gol::gol:

mahan 2

عضو جدید
نتیجه تا این جا براساس حرف بچه ها این هست که نسبتا(70) درصد قبول نکنیم.
براساس اتفاقات و ... که بچه ها گفتن.

mahan 2

عضو جدید
راستی براساس این چیزی که من تجربه کردم بعنوان یه داداش کوچیک تر شما ها
نگاه (زیاد) هم نامطمئن ترین و هم مطمئن ترین علامت برای نشان دادن علاقه هستش.