خانـه ای کاملا وارونـه در اتریـش !

-->ali<--

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خانه ی مشهور به وارونه که به یکی از پر بازدیدترین جاذبه های گردشگری در اتریش تبدیل شده، را می توان یک اثر هنری نامید چراکه در عین وارونه بودن خانه ای کامل بوده و تمامی تجهیزات یک خانه را داراست. بدلیل طبیعی بودن این اثر در نگاه اول به نظر می رسد که این خانه به وسیله گردباد و طوفان به این شکل در آمده است.

ساخت این خانه وارونه 8 ماه زمان برده است و طراح آن و بازدید کنندگان معتقدند که بی نظیر ترین خانه وارونه دنیا محسوب می شود چرا که آنقدر طبیعی ساخته شده که گاهی تصور می شود که آنها دارند برعکس می بینند!

درب ورودی این خانه از پنجره زیر شیروانی ساختمان می باشد. یکی دیگر از طرافتهای این ساختمان واروونه آثار و بقایای پِی ساختمان است که از دور مشاهده شده و تصور واقعی بودن را برایمان چند برابر می کند.

در تصاویر زیر می بینید که حتی اتاق کودکان به هم ریخته شده و با ظرافت خاصی اشیا به سقف متصل شده است. همچنین یک ماشین در پارکینگ وجود دارد که به شکل ماهرانه واروونه شده است. شومینه و تلویزیون واقع در نشینمن این خانه نیز واقعی بوده و قابل استفاده می باشد و دودکش شومینه در زمین تعبیه شده است.

mariye.roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی باحاله
ایول به سازندش
تازشم خیلی بانمکه
کاشکی خونه های ما هم اینجوری بود

Engineer Sahar

عضو جدید
یه سوال فنی دارم
جماعت توریست چطور از پله های وارونه میرن بالا میرسن به طبقه بالا؟؟؟ :surprised:

varyans

عضو جدید
کسی هم توش زندگی میکنه؟ :eek:

نه ! کسی توش زندگی نمیکنه .

فقط جنبه تزئینی داره .توریست ها برای دیدنش میان .

اونا اینجوری توریست جذب میکنن !

مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟منکه باورم نمیشه!!!!!!!!

البته که میشه .
از این نمونه ها تو دنیا زیاده

معروف ترینش خانه نورمن جانسون در فلوریدای آمریکا هستش که حدود 51 یا 52 سال قبل ساخته شده واز اولین خانه های وارونه حساب میشه که وسایلش هم برعکسه .

وتنها چیزی رو که نتونست وارونه کنه درخت نخل بیرون از خونه بود.

آخرین ویرایش:

Narina1370

اخراجی موقت
آه چه جالب من دوست دارم تو چنین خونه ای زندگی کنم؟!!!!!!!
خیلی باحاله