gizmo
عضو جدید
ما یه اشتباه کردیم خواستیم ببینیم این آدمای متعصب تو دنیای خصوصی ترشون هم همین طور کینه ای هستن یا نه فقط تو حیطه سیاست اینجورین,بیتاب-یکی از آنتی سبزترین ها-رو انتخاب کردیم و....باقی ماجرا رو خودتون ببینید:
اول من گفتم:
بازم من گفتم:
اون کلماتو ایشون آندرلاین و سرخش کرده و در پاسخ گفت:
من حیرت زده-چه عصایی هم قورت داده-گفتم:
من اگه به اندازه شما خشمگین بودم بیتاب جان حتما به سلامت روح و روان خودم شک می کردم و به مشاور مراجعه می کردم چون از واقعیات فرار نمی کنم؛بقول خودت اللهم اشف کل مریض
پ.خ لاک ترس نبود یکی از امکانات سایت بود دیدم داری توهم می زنی اومدم علنی جوابتو بدم
عقده ای رو دیگران باید قضاوت کنن که کیه....شما متاسفانه فاقد صلاحیتی
در مورد ترسو و تیره و عنقریب و ...هم زهی خیال باطل

نتیجه گیری:دوستان هرگز به مخیله تونم خطور نکنه با این موجودات از حتی یک اپسیلون نزدیکتر آشنا بشین ولو در حد پ.خ وگرنه مثل من به درد پاچه مبتلا می شید
اول من گفتم:
و او گفت:gizmo گفت:سلام
شما چرا انقدر بد دهنی؟
تو دنیای واقعی هم همینقدر لحنت تند و زنندست؟
چون مخالف عقایدتم نمی گما!
عقیده هرکس واسه خودشه ولی همش توهین می کنی به مخالفاتون
خواستی جوابمو ندی نده,خواستی فحش بدی و باز بد دهنی کنی میل خودته
ولی لطفا جواب منو با نقل قول بچه های بقول خودتون سبزی نده
مقابل به مثل مال آدمای ضعیفه
ازتو بد دهن ترم هستن تو دوستات ولی خب اونا معلومه از سفاهتشونه-مثلا حماس بزرگ-
ولی تو تو پستات انگار ارث پدر می خوای از سبزها,پر از حرصی,پر از کینه,نفرت,انزجار
آره راس می گی
به من چه..![]()
بيتاب گفت:كدام حرص وكدام بد دهني
وقتي نمي توانيد پاسخ درست بدهيد ؛ چرا تهمت مي زنيد
نمونه بده تا جواب بشنوي .....يك
سبزي ها مملكت را به روز سياه نشاندند ، هيچ مناسبت بر اين مردم نمي گذرد مگر ، سياه نمايي واغتشاش بر پا نمي كنند ........
در ضمن اگر اهل منطق وبحث مستدل هستي بيا وسط با هم مناظره كنيم ......بسم الله
![]()

gizmo گفت:خوبه گفتم کاری با عقایدت ندارم,که حالا داری منو یه جوری به مناظره دعوت می کنی که انگار قصد دوئل داری
جواب چیو باید بهت پس بدم اونم درست از دیدگاه تو ؟
باتو چه کل کلی داشتم که سریع گارد می گیری و فصاحت و بلاغت به رخم می کشی
حرف حرف سیاست نیست,سر عقیده نیست,سر آرامشه
خون جلو چشمتو گرفته درست نخوندی پیامو
من فقط به لحنت و الفاظی که بکار می بری اشاره کردم
متنفری از سبزها قبول,باش,قلب خودته با کینه و نفرت سیاهش کن مثل روزگار مملکتت,ولی چه لزومی داره نفرتتونو اینطور فریاد بزنین و پاچه همدیگرو بگیرین؟
می خواین فریاد برائت بزنین باشه بزنین تا گوش فلکو هم کر کنین,دیگه این همه تمسخر و توهین واسه چی؟
نمونه؟
دختران و پسران هرزه و اوباش و جلبکهای سبز من و امثال منیم
تهمت نزدم,علت پرسیدم
راجع به خود واقعیت هم حتی قضاوت نکردم
حرص و کینه و انزجارو بد دهنی رو تو پستای بیتاب دیدم و پرسیدم نه میشناسمت و نه پدرکشتگی بات دارم که بخوام بهت-کسی که ازش جز چندتا پستو یه آیدی چیزی نمی دونم-تهمت بزنم
فقط بنظرم رسید یه آتشفشان پر از نفرتی
که دیدم آره هستی,
ممنون از جوابت
گلتم مال خودت
اون کلماتو ایشون آندرلاین و سرخش کرده و در پاسخ گفت:

و باز هم گفت:بيتاب گفت:1 - الفاظ ولحني كه من به كار بستم ، اگر حتي يك مورد من ابتدا به ساكن گفته باشم ، شما هرچه ميخواهي از شما قبول ميكنم
چرا دروغ ميگويي ؟؟؟؟؟؟؟؟/
من در كداميك از پست هايم؛ اين واژه ها را((( هرزه و اوباش )))به كار بستم
همانطور كه اساس جنبش سبز بر پايه دروغ وتهمت استوار است ؛ تو هم از همين قماش سخن ميگويي
اين واژه هاي بالا را نشانم ده
بيتاب گفت:تو ميگوي كه من ( ) كه دروغ مي گويي
ولي تو كه جلو چشمت ديوار سبز بتوني گرفته بيا ببين اين پست را كه وزارت ارشاد اسلامي را مسخره ميكنند :
یک عدد سوسک مرد
همین الان با خبر شدیم یک عدد سوسک مرده است
منبع
نکته: منبع مورد تایید وزارت فرهنگ وارشاد میباشد
آقاي با انصاف وخالي از كينه ؛ چشمت را باز كن واگر ذره انصاف داري حاضري جواب اين مزخرافات بالا رابدي يا خير
بيا د ر جمع وجلو همه تا با هم صحبت كنيم وتا مشاهده شود ، چه كسي نيت درست دارد وچه كسي نيت نادست
بيا جلو همه .حرفت را بزن .......
وديگر برايم پيام خصوصي نفرس

و در پایان اون وقاحتش کم نشد هیچ پاچه وامانده منم گرفت که:gizmo گفت:http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?p=1671400#post1671400
پست 17
وقتی میای همچین شعر چرندیو میذاری لابد کلمه به کلمش عقیدته؛که به خودت مربوطه ولی کاش توهیناشو سانسور می کردی,وقتی سبزهارو جلبک خطاب می کنی نمی ترسی یه وقت رنگ قرمزتونو به چیزای ناجورتر از جلبک تشبیه کنن؟!فکر کردی نمی تونیم یا بلد نیستیم مثل شما بی ادب باشیم؟
دل من و امثال من اگه به گفته تو و امثال تو از گناه سیاهه مال تو از کینه سیاه و چرک تابه,دید منو اگه یه دیوار سبز بتنی کور کرده مال تورو پرده خشم پوشونده
جای آواتارتم یه کلاغ یا کرکس بذاری بیشتر به اخلاق تندت میاد
راجع به اون پستت هم اگه خیلی دلت به درد اومده بخاطر وزارت ارشادیا برو تاپیکای پر از خذئبل لیلی جونتونو بخون تا دلت خنک شه,چیزی که عوض داره گله نداره,فعلا که این مملکت افتاده رو دور کل کل و تمسخر
حالا فکر کردی تحفه ای یا ,عاشق پستای پر از دری وریت شدم که واست پ.خ فرستادم؟!!
عصبی!
اینه که اومدم جواب آخرو اینجا بدم:بيتاب گفت:هرچه به من گفتي صد ردصد بر توصدق ميكند .........يك
بيا از لاك ترس پيام خصوصي ات بيرون ودر مقابل جمع تا پاسخ مناسب ودر خور خودت بدم ..........دو
خيلي عقده اي وترسو تشريف داري ........سه
سبز تو به اميد خدا وياري حق ..........تيره خواهد شد عنقريب........سه
بيا بيرون از لاك ترس
بيا از لاك پيام خصوصي اي شجاع سبز
من اگه به اندازه شما خشمگین بودم بیتاب جان حتما به سلامت روح و روان خودم شک می کردم و به مشاور مراجعه می کردم چون از واقعیات فرار نمی کنم؛بقول خودت اللهم اشف کل مریض

پ.خ لاک ترس نبود یکی از امکانات سایت بود دیدم داری توهم می زنی اومدم علنی جوابتو بدم
عقده ای رو دیگران باید قضاوت کنن که کیه....شما متاسفانه فاقد صلاحیتی

در مورد ترسو و تیره و عنقریب و ...هم زهی خیال باطل

نتیجه گیری:دوستان هرگز به مخیله تونم خطور نکنه با این موجودات از حتی یک اپسیلون نزدیکتر آشنا بشین ولو در حد پ.خ وگرنه مثل من به درد پاچه مبتلا می شید

آخرین ویرایش: