سلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....
نه یه جور پیشنهادی که من الان از حوصله سر رفتگی بیام بیرون یه کار مفید بکنممنظورت جچور پیشنهادیه؟ پیشنهاد دوستی؟؟؟؟![]()
به نظرت این جوری برای من فایده ای داره ...!!!!!!!!!!!!! من الان مثلا به ایست تو اضافه بشم دیگه حوصلم سر نمی رهپسلی یا دختل ؟ میخوای به لیست آبجیام اضافه بشی ؟ یا به لیست داداشام ؟
به نظرت این جوری برای من فایده ای داره ...!!!!!!!!!!!!! من الان مثلا به ایست تو اضافه بشم دیگه حوصلم سر نمی ره![]()
من هیچ پیشنهادی ندارم . انتظار کمک از من نداشته باشسلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....
خوب پس یعنی می خوای بگی توام حوصلت سر رفته خوب چرا تعارف می کنم پی بچه ها بیاین به منو و mohebbi با هم کمک کنینمن هیچ پیشنهادی ندارم . انتظار کمک از من نداشته باش
در ضمن فکر نکنی من همش بیکارم که دنبال یه آدم بیکار تر از خودم باشم که بخوام باهاش حرف بزنم
گفته باشم
خوب آخه من از این بازیا ندارم که ...metro 2033 بازی کن خیلی حال میده!![]()
خوب آخه من از این بازیا ندارم که ...![]()
معارفو اخلاق مگه اینا ام پروژه دارنحالا اگه خیلی حوصلت سر رفته و بیکارم هستی دوسه تا پروژه دارم.میتونی زحمت معارفاو اخلاقشو بکشییییییییییی؟؟؟؟![]()
به نظرم تا بچه ها دیوونت نکردن برو یه سرگرمی دیگه پیدا کن . باهاتم قهلم
سلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....
metro 2033 بازی کن خیلی حال میده!![]()
من پول بدم؟؟؟؟تو باید به من پول بدی........اینجوری نجاتت میدممعارفو اخلاق مگه اینا ام پروژه دارن
باشه حالا پولشو کلمه ای حساب می کنی یا صفحه ای ؟
عقفالش نکن!
کتاب بخون..mbc ببين..فيلماي جديدي تازگيا ميذاره!!!!!
برقص!!!!!!!!!
فوقش ميگن ديونس ولي حال ميده
برقص!!!!!!!!!
فوقش ميگن ديونس ولي حال ميده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حوصلم سر رفته...... | گفتگوی آزاد | 23 | |
![]() |
من حوصلم سر رفته......... | گفتگوی آزاد | 56 | |
![]() |
حوصلم خیلی خیلی سر رفته ............ | گفتگوی آزاد | 111 | |