حوصلم سر رفته بیاین کمک کنین...!!!!

elma

عضو جدید
سلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من خیلی حوصلم سر رفته الان 1 ساعته که تو اینتر نتم اما آنتی ویروسم آپ دیت نمی شه خودمم نه حال درس خوندن دارم نه حال طرح کشیدن دیگه نمی دونم چی کار کنم اینجا ام که هیشکی نیست من باش حرف بزنم حالا کسی اینجا پیشنهادی ، چیزی نداره به من بده دستتون درد نکنه ....

VIDEO GAME
ته حاله!

elma

عضو جدید
پسلی یا دختل ؟ میخوای به لیست آبجیام اضافه بشی ؟ یا به لیست داداشام ؟
به نظرت این جوری برای من فایده ای داره ...!!!!!!!!!!!!! من الان مثلا به ایست تو اضافه بشم دیگه حوصلم سر نمی ره :eek:

f.mohebbi

عضو جدید
من هیچ پیشنهادی ندارم . انتظار کمک از من نداشته باش:biggrin:
در ضمن فکر نکنی من همش بیکارم که دنبال یه آدم بیکار تر از خودم باشم که بخوام باهاش حرف بزنم ;)
گفته باشم

elma

عضو جدید
بچه ها آخه اینا چه پیشنهاداییه
شما پس آخه چه دوستایی هستین خوب ...:cry:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
می خوای راجع به اقتصاد جهان و تاثیر فقر بر شکل گیری انقلابها بحث کنیم :surprised: تا حوصله ات بیاد سرجاش :) :D :biggrin:

elma

عضو جدید
من هیچ پیشنهادی ندارم . انتظار کمک از من نداشته باش:biggrin:
در ضمن فکر نکنی من همش بیکارم که دنبال یه آدم بیکار تر از خودم باشم که بخوام باهاش حرف بزنم ;)
گفته باشم
خوب پس یعنی می خوای بگی توام حوصلت سر رفته خوب چرا تعارف می کنم پی بچه ها بیاین به منو و mohebbi با هم کمک کنین
می بینی چقد بچه ها اینجا ترکوندن و چقد روحیه منو الان عوض کردن ...

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اگه خیلی حوصلت سر رفته و بیکارم هستی دوسه تا پروژه دارم.میتونی زحمت معارفاو اخلاقشو بکشییییییییییی؟؟؟؟:w16:

Hazhir.

عضو جدید
به نظرم تا بچه ها دیوونت نکردن برو یه سرگرمی دیگه پیدا کن . باهاتم قهلم

elma

عضو جدید
حالا اگه خیلی حوصلت سر رفته و بیکارم هستی دوسه تا پروژه دارم.میتونی زحمت معارفاو اخلاقشو بکشییییییییییی؟؟؟؟:w16:
معارفو اخلاق مگه اینا ام پروژه دارن :eek:
باشه حالا پولشو کلمه ای حساب می کنی یا صفحه ای ؟

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز

با حفظ خونسردی و ارامش .... کامپیوتر را شاتداون نموده .... محل را ترک نموده .... سریعا با پزشک تماس بگیرید .... :whistle: