حمایت از اقدام بی نظیر یک ایرانی

HoOMan.tbz

عضو جدید
بچه ها امروز این مسییج برام اومد.چون وسط تایپ فارسی باید انگلیسی می نوشتم و با ارور های گوناگون مواجه شدم واسه همین خودشو کپی می کنم براتون.
واقعا کیف کردم.نظرتوم چیه؟:king:

bekhunid va baraye dustanetun ham befrestid Javane 26 sale'ee bename pendare yousofi be vaseteye noboogh va daneshash moshkeli ra dar site google ijad karde ke moaseseye national geography ra ba moshkelate faravani movajeh karde ast. Baraye pey bordan be shahkare in fared irani va hamchenin komak be tadavome hadafi ke o ova hameye Iranian darand, ebarate "Arabian gulf" ra dar site google jostejoo konid va 3 link avale peyda shode ra baz konid. Shoma ba payami rooberoo khahid shod ke shoma ra vadar mikonad ebarat "Persian gulf" ra jostejoo konid va baraye hamishe vazheye sakhtegie Arabian gulf ra be ghabrestane tarikh besparid. Anjame in kar az sooye shoma in 3 link ra hamishe dar sadr site haye jostejoo shode dar google gharar khahad dad !

جالبه ویکی پدیا هم میگه مرجع این کلمه پرشین گلفه . خیلی جالبه
ولی دو تا از لینکا اومدن پایین . فقط یکیش صدر جدوله
بشتابید

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
مسخره س! نبوغ يه ايراني!!

اين پروژه با پيشنهاد بعضي سايت ها از چندين ماه پيش آغاز شد و افرادي كه سايت يا وبلاگ داشتند عبارت Arabian Gulf رو به صورت لينك به همين صفحات تو سايت يا وبلاگشون قرار دادند. چون ربات گوگل به لينك هاي داده شده در سايت ها و وبلاگ ها امتياز ميده و جستجوي خودش رو با اين لينك ها بهينه ميكنه با اين اقدام بهش فهمونده شده كه اين لينك ها بايد در صدر جستجوي عبارت Arabian Gulf قرار بگيرن. به اين ميگن بمب گوگلي.

يه نمونه ديگه از اين بمب هاي گوگلي رو ميتونيد با جستجوي عبارت "300 the movie" ببينيد كه اين هم كار ايراني هاست.

كلمات كليدي: پندار يوسفي! نبوغ! مشكل دار شدن سايت گوگل!!

پری ناز

عضو جدید
حتی اگه نبوغ ایرانی هم نباشه ولی با این کار بشه به این موضوع ( arabi ..... ) به نوعی اعتراض کرد بازم جالبه

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون خبري نيست كه امير محسني گذاشت!؟

حالا جداً قضيه چيه سروش؟
من اينو تو يه تاپيك ديگه نوشته بودم. بعد چهار روز فقط يك مورد نظر داشت اما تاپيك دوست عزيزم هومن رفت رو 12 تا در نصف روز. :biggrin:

خوب لابد يه فرقي هست اين وسط ديگه. شايد من يكم بدخطم اينه كه كسي حوصلش نميرسه بخونه :w18:
اما بازم دمش گرم. دستش درد نكنه

Matrix

عضو جدید
حالا جداً قضيه چيه سروش؟
من اينو تو يه تاپيك ديگه نوشته بودم. بعد چهار روز فقط يك مورد نظر داشت اما تاپيك دوست عزيزم هومن رفت رو 12 تا در نصف روز. :biggrin:

خوب لابد يه فرقي هست اين وسط ديگه. شايد من يكم بدخطم اينه كه كسي حوصلش نميرسه بخونه :w18:
اما بازم دمش گرم. دستش درد نكنه

نميدونم والا ! ولي فكر كنم واسه اين بود كه اون رو تو بخش اخبار گذاشتي ولي اين گفتگوآزاده و ترافيكش بيشتره!

mirhamida

عضو جدید
بچه ها امروز این مسییج برام اومد.چون وسط تایپ فارسی باید انگلیسی می نوشتم و با ارور های گوناگون مواجه شدم واسه همین خودشو کپی می کنم براتون.
واقعا کیف کردم.نظرتوم چیه؟:king:
دوست عزیز واقعا ببخشید ها! ولی یکی دو سال از زندگی عقبی !این خبر می دونی مال چه وقتیه!؟

Ali_Ahmadian

عضو جدید
خبر برا خیلی وقت پیشه درست اما خیلی ها بی خبرند. دمت گرم هومن جان
اگه حتی نبوغ ایرانی هم نباشه ولی این کار باعث میشه این سه لینک رو خط اول باشن;)

HoOMan.tbz

عضو جدید
دوست عزیز واقعا ببخشید ها! ولی یکی دو سال از زندگی عقبی !این خبر می دونی مال چه وقتیه!؟
عزیزم شما جلو برو ما پشت سرا داریم میایم
آقای علی اون چیزی رو که باید می گفتن رو گفتن برا من چیزی نمونده:w01:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اين ايميل رو داشتم كارش خيلي درست بود دمش گرم ايرانيه ديگه