سلام مطالبی درباره موضوع TOM مربوط به آنالیز شیمیایی میخواستم خیلی ضروریه ممنون
سلام.ببخشیدیه سری مقاله درموردخوردگی فلاددرآب دریا(شوریاجوب)دراسکله فلزی میخاستم.اگه داریدلطفاکمکم کنید.آخه هیچ جااین جانیست.هرچی هم درخواست میزارم کسی گوش نمیده.ایمیلم اینهarisarezaei19@yahoo.com
باتشکر فراوان
با سلام.
من یک ارایه باید تهیه کنم، که استاد ازم خواسته خودم یک استانداردی رو پیدا کنم که دارای حدود 15-20 صفحه در مورد Weld Design باشه. اگه کسی استاندارد ها رو میشناسه لطفا کمک کنه.
با تشکر
مکانیزم جلوگیری از خوردگی توسط عنصر مولیدن روی فولاد زنگ نزن به چه صورتیه؟لطفا حدود 1 صفحه باشه.ممنونم
کارآموزی ازطرف دانشگاه یاکارآموزی درکناررشته تحصیلیت؟با عرض سلام به همه ی دوستان
رشته ی من مهندسی مکانیک ( طراحی جامدات) هست . به ریخته گری علاقه ی زیادی دارم .
یکی اینجا هست منو راهنمایی کنه که برای کارآموزی در یک کارگاه ریخته گری باید چه کار کنم ؟؟؟!![]()
با سلام.
من یک ارایه باید تهیه کنم، که استاد ازم خواسته خودم یک استانداردی رو پیدا کنم که دارای حدود 15-20 صفحه در مورد Weld Design باشه. اگه کسی استاندارد ها رو میشناسه لطفا کمک کنه.
با تشکر
با عرض سلام به همه ی دوستان
رشته ی من مهندسی مکانیک ( طراحی جامدات) هست . به ریخته گری علاقه ی زیادی دارم .
یکی اینجا هست منو راهنمایی کنه که برای کارآموزی در یک کارگاه ریخته گری باید چه کار کنم ؟؟؟!![]()
سلام
یکی از من پرسید اتم چیه؟ اصلا چه رنگیه؟ چه شکلیه؟ موندم چی بگم؟ قدیم که تجهیزات نداشتن رو چه حسابی گفتن مدل سیاره ای؟ میدونین از اونایی خیلی اهل درس نیستن هس، میخاد شیمی یاد بگیره بامشکل درک اتم مواجه شده؟ کسی میتونه یه توضیح بده که به این سوالاتش جواب بدیم؟
ما كارمون توليد شيرآلاته ساختمانيه
كسي هست جهت آبكاري اطلاعاتي داشته باشه؟
سلام
سرامیکهای مهندسی، دکتر ابراهیمی - مهندسی سرامیکهای مدرن، دکتر ابراهیمی
.
راجع به چه پرسلانی؟
پرسلان چینی استخونی رو خودم تحقیق و ترجمه کردم:
دانلود چینی استخوانی
از مهندسین تقاضا دارم در مورد علت تر ک در اکستروزن آلومینیوم مطلبی دارن ارسال کنن با تشکر
والا من نظرم روی شبیه سازیه. فک میکنم که شبیه سازی بهتر باشه، البته اگر خودت علاقه مند باشی، مثلا نرم افزار هایی برای اینکار هست، مثل:سلام
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه که الان ریخته گری در چه زمینه ای خوبه؟
سلام
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه که الان ریخته گری در چه زمینه ای خوبه؟
Etchant (ASM) handbook) :5ml HF +15 ml HCL +25 ml HNo3 +955 ml Water
عکس اولی زوم 100 و دومی 500
کسی اگه تو تشخیص فازها میتونه کمک کنه
مشاهده پیوست 147757مشاهده پیوست 147758