فرهنگ
مدیر بازنشسته
از حق نگذریم که این شکلک ها انرژی مضاعفی به آدم می ده.
![]()
اینو ببنی چی میگی؟؟من این شکلکا رو خیلی دوست دارم:

از حق نگذریم که این شکلک ها انرژی مضاعفی به آدم می ده.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما هم هستی ؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
شما هم هستی ؟؟![]()
به امید روزی که همه با هم ایران را آباد کنیم.تالار که جای خودش
سلام ببخشید که این چند روزه نیومدم به بار علمی این اتاق بیافزایم، اینترنتم قطعه تو این دو روز ولی الان جبران می کنم،
می بینم که بچه ها جشن متکا راه انداختن
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلامدر مورد اثر دما و زمان بر ضریب انبساط حرارتی بدنه های پرسلانی کسی می تونه به من کمک کنه
مطلب خوب از کجا میشه پیدا کرد
شرمنده کردی مهندس.حالا کاش اینقدر اینجا میام لااقل مفید باشم.reza1364 فوق می خونه واز همه فعالتره... من فکر نمی کنم اگه بچه ها فوق قبول بشن کمتر بیان... برعکس بیشتر میان و به بالارفتن بار علمی تالار هم کمک بیشتری می کنن...
کاش منم قبول بشم.....![]()
شرمنده کردی مهندس.حالا کاش اینقدر اینجا میام لااقل مفید باشم.
هر کمکی که از دستم بر بیاد کوتاهی نمی کنممطمئنا حضورت مفید بوده و هست ... من که از مطالبی که توی سایت گذاشتی زیاد استفاده کردم ... خسته نباشی...
خوبه بعد از مدت ها اين تالار يه خون تازه اي گرفت.
من هم موافقمراستی بچه ها... برای اینکه حال وهوا یه جورایی عوض بشه ، پیشنهاد می کنم از حالا برای نوشته هاتون از رنگ های مختلف و با فونت درشت تر استفاده کنید... برای روحیه مون هم خوبه![]()
شرمنده کردی مهندس.حالا کاش اینقدر اینجا میام لااقل مفید باشم.
reza1364 فوق می خونه واز همه فعالتره... من فکر نمی کنم اگه بچه ها فوق قبول بشن کمتر بیان... برعکس بیشتر میان و به بالارفتن بار علمی تالار هم کمک بیشتری می کنن...
reza1364 فوق می خونه واز همه فعالتره... من فکر نمی کنم اگه بچه ها فوق قبول بشن کمتر بیان... برعکس بیشتر میان و به بالارفتن بار علمی تالار هم کمک بیشتری می کنن...
آقا شرمنده نکنید ما را.ما کوچیک شمائیماخی
انشاالله که قبولی مهندس.
واقعا باید به REZA-1364 تبری گفت.ماشاالله انرزی.اسپند دود کنید.چشم نخورید.
کی تو ذوقت زده؟؟؟؟به به . لذت بردم وقتي اين تاپيك رو با شور و هيجان ديدم . مدت ها بود اينجا داشت خاك ميخورد.
خوشبختانه دوستان عزيز فعال شدن . اگر اينجوري باشه من هم سعي ميكنم بيشتر بيام . البته اگر ما رو هم قبول كنيد و مثل بار اول كه اومدم توي ذوقم نزنيد
اميدوارم همه متالي ها موفق باشيد![]()
کی تو ذوقت زده؟؟؟؟
مگه چیکار کردی؟؟؟؟
کی تو ذوقت زده؟؟؟؟
مگه چیکار کردی؟؟؟؟
سلام به همگي دوستان!
ميبينم كه يه سري از بچه ها امتحان ندادند و حسابي دارن به اين گروه بينوا يه حالي ميدن. بايد بگم از بينوايي در اومده و به سرزندگي رسيده.اميدوارم بچه ها هميشه شاد و سرحال باشن و اونقدر مرتبه علمي اين گروه بالا بره كه به جوايز نوبل برسه! اصلا يه جايزه جديد به افتخار اين بجه هاي سرزنده بزارن.
راستي چرا همه اش از متالها حرف ميزنيد!مگه ما سراميستها دل نداريم؟
آقا من اصلا اعتراض دارم!
چرا «مهندسي مواد و متالورژي»؟
مگه مهندساي مواد فقط متالند؟ مثل اينكه براي به جواب رسيدن يه كم بايد شلوغ كنيم!
![]()
![]()