بله.دیدم.
من وقتی میام تالار به همه تایپیکایی که نخوندم سر میزنم ولی مثل اینکه بقیه دوستان اینجوری نیستن.
منم دیگه زیاد پست نمیذارم.ناراحن شدم از بچه ها.![]()
پس فرهنگ بهانه است.اومدی شیرینی بخوری.سلام . من تازه اومدم
اميدوارم خوب باشيد و خوش بگذره بهتون . چرا اين فرهنگ خانوم رو ناراحت ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟گناه داره خب .....
بعدشم اينكه اگر thioxtrop شيريني نداد و خواستيد آتيش بزنيد يا هر كار ديگه اي ، منم هستم![]()
پس فرهنگ بهانه است.اومدی شیرینی بخوری.
خوب از اول بگو
اين حرف كه قبول نميشي واسه بچه هاي ناميده، ولي شما كه سراسر اميديد!!!( نيستيد؟)یه چیز یادم رفت
من ادم پر اشتهایی هستم و مطمئنا دست از سر دانشکده خودم بر نمیدارم
با این وضعیت من امسال حتما قبول میشم.مگه نه؟؟!
بیاید به من انرژی بدید که می دونم قبول نمیشم...![]()
اول بايد بگم: به افتخار فرهنگ خانوم!!!ببنید چقدر فعال شدم.چقدر به بار علمی تالار افزودم امروز.
چند تا هم مقاله گذاشتم.
دست بزنید به افتخار من.
داره دوباره سوت و کور میشه.
ادمین به کسی پیشنهاد مدیریت نداد؟
«من همانند سايه اي هستم كه بر تمام تالار مستولي دارم» m4materialمدتی است که m4material و reza-1364 اینجا سر نمیزنن.
نکنه قهر کردید؟
امیدوارمm4material از نظرات من در مورد تایپیکاشون ناراحت نشده باشن.
با احترام
مهندس کبیر
مهندس كبير توضيح داده شد!!!شاید فکر کرده چاقی گفته مهندس کبیر.شایدم با امیر کبیر نسبت داری
نه باب بچه کیه؟؟
ما مهندسیم یعنی ادم بزرگیممممممم
مهندس کبیر منم دیگه m4material به من گفته.الحق و الانصاف که خوب چیزی گفت...خوب........
فقط نمیدونم وجه تسمیه چیه؟؟میشه به من بگید؟
دارم همين سياست رو پياده ميكنم. فقط احتياج به يه كم زمان دارم. به همين خاطر يه مدت از اينجا دور ميشم.بله.دیدم.
من وقتی میام تالار به همه تایپیکایی که نخوندم سر میزنم ولی مثل اینکه بقیه دوستان اینجوری نیستن.
منم دیگه زیاد پست نمیذارم.ناراحن شدم از بچه ها.![]()
من پايه ام از همين حالا ايشونو بايكوت كنيم!!!آقا من اعتراض دارم
چرا پستای منو جدی نمیگیرید
میرم مهتاد میشمااااااااااااااا
من گفتم اگه thixotrop شیریینی نده همه میریزیم سرش.ولی هیچ کی جدی نگرفت.
باببا شماها چه اتیش پاره هایی هستید که بلد نیستید تلکه کنید ایشونو.
من که پاییه ام تا فردا هم ایشون فرصت دارن به تک تکمون شییرینی بدن وگرنه دارم براش
نه بابا . من اهل شيريني خوردن نيستم . براي خودتون گفتم
فرهنگ هم خب گناه داره . دل اين دخترا كوچيكه ، زود ميشكنه![]()
ساعت 21:02 روز شنبه!
فقط من و فرهنگ اينجاييم!
where are the other materialists?
«من همانند سايه اي هستم كه بر تمام تالار مستولي دارم» m4material
من هر روز به تالار سر ميزنم، ولي تازگيها متوجه شده ام كه زياد پرفايده نيستم! بهمين خاطر تصميم گرفتم تا زماني كه مدير تالار تعيين ميشه از اينجا دور باشم( چون احساس ميكنم به تالار يه كم بايد سروسامان داده بشه) تا هم بتونم از تابستان استفاده كنم( چون ميخوام جايي كاري شروع كنم) هم به دانش خودم اضافه كنم! چون ماشاءالله اينجا همه استادند و من دانشجويي كوچك!
در ضمن من كي باشم كه از دست كسي ناراحت باشم مخصوصا از مهندس كبير! من كوچيك تمامي دوستان خوبه اين تالار هستم.
راستي اين چند روزه داشتم به تماميه تاپيكها سر ميزدم! عجب تالاري بوده! يادش بخير!
با دست پر بر ميگردم ان شاء الله!![]()
کی گفته کوچیکه؟؟
من گناه ندارم خودت گناه داری![]()
جدا شرمنده كردي ما رو!من فکر میکنم تا زمانی که مدیری مشخص نشده کسی نباید اینجا رو ترک کنه .چون به ضررمون تموم میشه.
پس خدافظی نداریمممممممممممم
همون تایپیکای مربوط به سرامیک رو دست بگیرید که به تایپیکای کم بیننده تبدیل نشه.
شاید اگه خاطرات خوبی اینجا نداشتم بعد رفتن دوستان قدیمی اینجا سر نمیزدم که با دوستان گلی همچون اتیش پاره ها اشنا بشم.
پرفایده بودید....یه سرامیست فعال و قاطع
شرمنده! اونموقع كه رسيدم شما نبوديد.منم كه نميبيني ديگه ........![]()
منظورت اینه که از دل شما اقایون صاف تره دیگه
بله بله صد در صد
یه چیزی:
بهتره دوگانگی جنسیت خیلی مطرح نشه.همانطور که دوگانگی موادی ها در سرامیک و متالورژی مطرح نشده
شرمنده! اونموقع كه رسيدم شما نبوديد.
ما مخلص بچه هاي تالار هستيم!
مراجعه شود به تبصره اول.منظورت اینه که از دل شما اقایون صاف تره دیگه
بله بله صد در صد
یه چیزی:
بهتره دوگانگی جنسیت خیلی مطرح نشه.همانطور که دوگانگی موادی ها در سرامیک و متالورژی مطرح نشده
پس بگو اون يه نفر عضو مخفي شما بوديد!دشمنت شرمنده . ولي من از 3 ساعت پيش حضور داشتم . تا نيمه هاي شب هم هستم![]()
بچه ها!!!!
لطفا همه نطر خودشون رو در مورد اینکه در مورد انتخاب مدیر چه باید بکنیم اینجا بگن.لطفا پیشنهاد عملی بدید.
پس بگو اون يه نفر عضو مخفي شما بوديد!
اي كللللللك!![]()
آقا من اعتراض دارم
چرا پستای منو جدی نمیگیرید
میرم مهتاد میشمااااااااااااااا
من گفتم اگه thixotrop شیریینی نده همه میریزیم سرش.ولی هیچ کی جدی نگرفت.
باببا شماها چه اتیش پاره هایی هستید که بلد نیستید تلکه کنید ایشونو.
من که پاییه ام تا فردا هم ایشون فرصت دارن به تک تکمون شییرینی بدن وگرنه دارم براش
به نظر من !
به صورت جدی لطفا....
در مرحله اول.....
هر کس حاضره مدیر تالار بشه ، کاندیداتوریه خودشو اعلام کنه .....
.
.
.
.
بعدا یه فکری برا مرحله دومش می کنیم دیگه![]()