masoud*65
عضو جدید
نه بابا چه ناراحتی تازه داره بهم خوش میگذره !
حالا آخر ترم که 20 شدین متوجه میشین دکتر رزاقیان چه استاد ماهیه فقط بنده خدا اسمش بد در رفته![]()
انصافا استاد سخت گیریه، من خواص مکانیکی 2 یه 14 ازش گرفتم
14 که در حد نمره تاپ کلاس بود.
نه بابا چه ناراحتی تازه داره بهم خوش میگذره !
حالا آخر ترم که 20 شدین متوجه میشین دکتر رزاقیان چه استاد ماهیه فقط بنده خدا اسمش بد در رفته![]()
آخر الزمان كه چه عرض كنم!!! ان شاءا.. خود آقا ميان و حق ما مظلوما رو ميگيرن!آخر الزمان که میگن همینه دیگه
بیچاره خانم علیجانیشما آقایون که به زور از ما شیرینی گرفتین سر ما فقط این وسط کلاه رفت
![]()
وای خواهشن اسم دکتر رجبی نیارین که تمام وجودم استرس میگیرهخوشحالم!
20؟؟؟؟ ترمو؟؟؟؟؟ از رزاقيان؟؟؟؟؟ من؟؟؟؟؟؟ چه خواب زيبايي!!!!!!
البته هر سراميستي اين توانايي رو داره كه جلوي هر استادي بايستد، حتي دكتر رجبي!!![]()
این چند روزه فقط خوردم خوابیدم .تحويل بگريد نارگل خانم، اينو كه ديگه من نگفتم!انصافا استاد سخت گیریه، من خواص مکانیکی 2 یه 14 ازش گرفتم
14 که در حد نمره تاپ کلاس بود.

ان شاءا..آخر الزمان كه چه عرض كنم!!! ان شاءا.. خود آقا ميان و حق ما مظلوما رو ميگيرن!
نه اينكه شما هم از ما آقايون شيريني نگرفتيد؟
حالا چرا سر شما كلاه رفت؟؟؟![]()
ما هم که رومون نمیشه اصرار کنیم تحويل بگريد نارگل خانم، اينو كه ديگه من نگفتم!
شما هم الان تو تاپهاي كلاسيد!
راستي آقا مسعود شما كارشناسي كجا بوديد؟![]()
من خودم از دشمناشم! آدم .................وای خواهشن اسم دکتر رجبی نیارین که تمام وجودم استرس میگیرهاین چند روزه فقط خوردم خوابیدم .

آقاي صفيان و كلا ما آقايون با شما خانمها مشكلي نداريم، مشكل دكتر رجبيه! اگه ميبينيد سر دكتر رجبي زياد ماها حال نداريم و سر كارش ميذاريم فقط به خاطر خود دكتر رجبيه! اگر هم چيزي ميگيم به خودتون نگيريد، ما با دكتر رجبي مشكل داريم وگرنه خب ما موافقيم شيريني ببديم و شيريني بگيريم!ان شاءا..
آخه ما قرا بود ازتون عصرونه بگیریم ولی آقای صفیان که ماشاءا... اصلا به روی خودشون نمیارنما هم که رومون نمیشه اصرار کنیم
![]()
خوب شد همکلاسیت اومد این طرفاآقاي صفيان و كلا ما آقايون با شما خانمها مشكلي نداريم، مشكل دكتر رجبيه! اگه ميبينيد سر دكتر رجبي زياد ماها حال نداريم و سر كارش ميذاريم فقط به خاطر خود دكتر رجبيه! اگر هم چيزي ميگيم به خودتون نگيريد، ما با دكتر رجبي مشكل داريم وگرنه خب ما موافقيم شيريني ببديم و شيريني بگيريم!![]()
شبتون بخير نارگل خانمبچه ها شبتون بخیر .
چی بگم از دست شما آقا مهدی !
یادم باشه اسمتون به دکتر رجبی بگم به عنوان یکی از شیطونای فعال کلاس

شواهد و قراين گوياي اين نكته است كه امشب گروهي از همكلاسيهاي دهه 30 مشغول به مرور خاطرات ايام شباب شدند!
و از قضا ما ديگر بايد رخت بربنديم و برويم!![]()

با ما هم آره آقا رضا؟؟؟؟؟من كه اگه تو شب نشيني ها باشم ، تا آخرش ميمونم!خوب شد همکلاسیت اومد این طرفا
وگرنه تا حالا خاب بودی
خدا خیرش بده

با ما هم آره آقا رضا؟؟؟؟؟من كه اگه تو شب نشيني ها باشم ، تا آخرش ميمونم!
شما كه يه پست ميذاري و ميري؟؟
آقا nimitzo نمي خواي تو بحث باشي؟
اونوقت ميگي بچه ها نميان، خودت كه اصلا اينجا نيستي؟ نمي دونم اين 100% فعاليت براي چيه؟؟/![]()
ببخشید من سر چی بحث کنمبا ما هم آره آقا رضا؟؟؟؟؟من كه اگه تو شب نشيني ها باشم ، تا آخرش ميمونم!
شما كه يه پست ميذاري و ميري؟؟
آقا nimitzo نمي خواي تو بحث باشي؟
اونوقت ميگي بچه ها نميان، خودت كه اصلا اينجا نيستي؟ نمي دونم اين 100% فعاليت براي چيه؟؟/![]()
بيخيال آقا مهدي!!!كدوم بحث ؟؟؟
گپ شما و همكلاسيت ؟؟؟![]()

بيخيال آقا مهدي!!!
شما پست بذار كيه كه جواب نده!
حالا ديگه از من هم دلگير ميشي بي معرفت؟؟؟

سر اينكه كي اسم تالار عوض ميشه؟ببخشید من سر چی بحث کنم
سر نمرتون یا استادتون؟؟؟؟؟؟

سلام دادا!سلام بچه ها
منم اومدم!

چرا پستتو پا كردي آقا رضا ؟ داشتم جواب ميدادم! خود سانسوري؟؟؟؟آخه يه چيز بگو كه بگنجه متريال خان![]()
دست شما درد نكنه!
شما كجا ميخواهيد بريد؟
تازه آمديد، ميخواهيد ما بريم؟؟؟؟![]()
دادا با یه فرد با کلاس حرف میزنم!سلام دادا!
يه كم زود اومدي
معلوم هست كجا رفتي دادا؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا پستتو پا كردي آقا رضا ؟ داشتم جواب ميدادم! خود سانسوري؟؟؟؟
چي بگم بگنجه؟
بحث از شما!!!
ميحوريد يا ميبريد؟؟؟

بهر حال قدم رنجه فرموديد!حالا!
من الان يه ساعتي هست كه هستم!
احتمالا نيم ساعت ديگه هم نباشم!

پس اجازه بديد بپيچم!مي بريم![]()

مذكر ديگه؟؟؟دادا با یه فرد با کلاس حرف میزنم!