حل مشكلات درسي دانشجويان رشته مهندسي نرم افزار دانشگاه پيام نور

سيد ايوب

عضو جدید
===================================​

به نام خدا​
سلام​

اين تاپيك مخصوص دوستاني است كه در حال حاضر دانشجوي رشته مهندسي نرم افزار دانشگاه پيام نور هستند و هدف اصلي اين تاپيك اين است كه با كمك هم مشكلات درسي همديگر را تا حد امكان رفع نماييم ، خوبي اين روش براي حل مشكلات درسي اين است كه ما همه دانشجوي اين رشته هستيم و از نحوه مطالعه و چگونگي طرح سوالات در دانشگاه پيام نور آگاه هستيم و همچنين از اين موضوع آگاه هستيم كه فردي كه در اين تاپيك سوالي مطرح مي كند جوابي لازم دارد كه مناسب براي امتحان پايان ترم او باشد نه جوابي بسيار عميق و منحرف كننده از بحث كتاب كه به جز آشفتگي ذهني هيچ بهره ديگري ندارد ( حداقل اكنون كه براي امتحان پايان ترم مي خوانيم و وقت كافي براي تفكر عميق بر روي هر بحثي را نداريم! ) و همانطور كه مي دانيد چنين جوابي را فقط يك دانشجوي هم رشته كه در حال گذراندن ترم است و اين واحد درسي را برداشته است و همچنين در حال مطالعه كتاب است مي تواند بدهد .​

من ليستي از موضوعاتي كه مناسب براي طرح شدن در اين تاپيك هستند را آورده ام :

1- هر گونه سوال درسي در مورد مباحث موجود در كتاب هاي درسي رشته مهندسي نرم افزار دانشگاه پيام نور

2- اطلاع رساني در مورد بخش هاي مهم كتاب

3- سوالات مهم كتاب

4- روش هاي ابتكاري كشف شده توسط خودتان جهت حل مسائل

5- حل نمونه سوالات مهم ترم هاي قبلي به كمك هم

6- طبقه بندي مطالب كتاب جهت مطالعه موردي

7- دوستاني كه تسلط خاصي در يك يا چند مبحث كتاب دارند مي توانند به صورت ساده و روان يك جزوه خلاصه مفيد از آن مبحث ارائه دهند

8- معرفي كتاب ، سايت و يا هر مرجع آموزشي ديگري كه در رابطه با كتاب مورد نظر مي تواند راهنماي خوبي باشد

9- تجربه هاي شخصي در زمينه امتحانات ، مطالعه و ...

10- ؟ « ديگر مواردي كه شما براي مطرح شدن مناسب مي بينيد »

به طور خلاصه :
« در اين تاپيك هر آن چه كه به نظر شما براي افزايش يادگيري ما در مورد كتابي خاص لازم است را مطرح كنيد »

« به اميد يك نمره پايان ترم رضايت بخش ! »

موفق باشيد // .​

===================================​

سيد ايوب

عضو جدید
به اطلاع آن دسته از دوستاني كه رياضي مهندسي را براي اين ترم برداشته اند چند نكته مفيد عرض كنم :

رياضي مهندسي 9 فصل دارد كه توصيف دقيقي از فصول به قرار زير است ( البته به نظر من ) :

1- فصل 1 : ساده
2- فصل 2 : ساده
3- فصل 3 : ساده
4- فصل 4 : ساده
5- فصل 5 : كمي دشوار و سوال بر انگيز
6- فصل 6 : دشوار و داراي ابهام زيادي است
7- فصل 7 : متوسط ولي وقت گير
8- فصل 8 : مثل فصل 7
9- فصل 9 : فصل دشواري است

كتاب رياضيات مهندسي قابل درك است حتي از معادلات ديفرانسيل نيز قابل فهم تر است ولي به نظر من آن چيزي كه باعث شده رياضي مهندسي سخت باشد فرمول ها و روابط زياد آن است و همچنين بعضي مسائل پيچيدگي محاسباتي زيادي دارند مثل : « سري و انتگرال فوريه » و كلا اين كتاب واقعا كتاب وقت گيري است ، به نظر من هر روز بايد مطالعه شود ( اين حرف را جدي بگيريد ! ) .

لطفا شما نيز نظرات خود را بيان كنيد.

5mmmmm

عضو جدید
سلام
موضوع خوبیه؟
ولی انگار کسی شرکت نکرده؟
کسی در مورد سیستم عامل توزیع شده،بانک اطلاعاتی پیشرفته و طراحی الگوریتم پیشرفته اطلاعاتی داره.
من دارم فراگیر شرکت می کنم ولی برام فهم مطالب این کتابها بدون استاد سخت شده و دارم نا امید می شم .کسی می تونه جزوه ای راهنمایی دلگرمی به من بده!!!
کسی یا می شناسید که از طریق فراگیر شرکت کرده باشه و موفق شده باشه.تا از راهنماییش استفاده کنیم؟
ممنون

pnu.IT

عضو جدید
سلام استاد سشستم عامل من خوبه ولی درسش سخته خودمم نمیمیدونم از کجا شروع کنم کتاب استالینگزو باید بخونیم خیلی زیاد..........:cry:]

pnu.IT

عضو جدید
سلام من رشتم آیتیه اینترم سیستم و الگوریتم دارم ولی پیشرفته نیستن مگه پیشرفته هم داره؟به نظرم سیستم خیلی سخته استاده این دودرس برای من یکیه خوب درس میده ولی من تو کلاس نمیفهمم :cry:

بالا