با نام منتقم رحیمو با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت دوستان جدید و قدیملطفا کسی رو به خدا واگذار نکنید .چون ممکنه خدا بلاهایی به سرشون بیاره که خودتونم پشیمون بشین ، که به خدا واگذارشون کردین .سلام آینازجانمرسی از تاپیک قشنگت یه سری از آدما دلمو خیلی شکستن بخشیدنشون برام سخته چون خیلی از لحاظ روحی داغونم کردن و تاثیراتشو تو زندگیم دارم میبینم خیلی افسرده شدم با این حال کاری باهاشون ندارم وبه خدا واگذارشون میکنم اون یه جایی از زندگی این دل شکستنشونو براشون جبران میکنه فقط امیدوارم اون لحظه درک کنن ودیگه از این کارا نکنن...
سلام به دوستای گلم.منم اینجا دوستای خیلی خوبی دارم که بهم خیلی کمک کردن وروزای خوبی رو باهاشون داشتم و دارم.آدم از آینده خودش خبر نداره.از همین جااز اون دسته از دوستانم که یه وقت ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم و یا شوخی کردم که باعث شده ازم ناراحت بشن عذرخواهی میکنم و ازشون حلالیت میطلبم.امیدوارم هرجا هستن موفق و سلامت باشن.
من اونقدر قوی نیستم که بتونم کسی رو که واسش ارزش و احترام قائلم از خودام نرنجونم اما شهامت طلب بخشش رو دارم.(به ظاهر حرفی که زدام نگاه نکن هیچ وقت تو دلم این اعتقاد نبود ). پس ببخش![]()
منظورتون خانوم لیمویی هستندحلالیت واسه چی؟ شما که ادم خیلی خوبی هستی ..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
همه مهندسانیا بیان داخل: کربلایی حسام حلالیت میطلبد | تالار اسلام و قرآن | 2 | |
![]() |
حلالیت | تالار اسلام و قرآن | 15 |