Angel Chemistry
عضو جدید
به روی چشم...........خدافظ
سلام زیارت قبول ان شاالله سفر هرساله اتون باشه البته بعد از این سفر ان شالله مکه مکرمه نصیبتون بشه
به روی چشم...........خدافظ
امشب میرم هنوز نرفتم که میگی قبول باشهسلام زیارت قبول ان شاالله سفر هرساله اتون باشه البته بعد از این سفر ان شالله مکه مکرمه نصیبتون بشه
امشب میرم هنوز نرفتم که میگی قبول باشه
ممنون زیبا بود
ههههههههههههپس سالم برید و برگردید سوتی قشنگی دادم![]()
به روی چشمجای مارم خالی کن یاس..
حتمامعلومه ادم دل پاکی هستی پس برا منم دعا کن تا خدا ببخشتم .من خیلی گناه کردم. ایشالله سفر بی خطری داشته باشی و سالم برگردی. راستی سوغاتی یادت نره
ممنون که اومدیبه سلامت التماس دعاااااااااا.... ببخشید با تاخیر
علیک خوشحالم برگشتی به روی چشمسلام خوبی؟امروزاتفاقی هوس کردم بیام باشگاه که این تاپیکودیدم.خوشحالم واست واسه منم دعاکن .
ممنون زیبا بود
هاااااااااااااااااااا
دوستان هنوز بر نگشتم صدامو از کربلا میشنوین نایب الزیاره هستم فقط دلم تنگیده بود امروز اومدم باشگاه
به روی چشمخدابه همرات داداشمالتماس دعا برای همون چیزی گفتم
سفر بخیر .بسلامت التماس دعاااااا
دیر گفتیسفر بخیر .بسلامت التماس دعاااااا
سلاااااااااااام نیمیشه برا منم یه ذره دعا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیر گفتی
چشم برای شما دعا میکنمسلاااااااااااام نیمیشه برا منم یه ذره دعا کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ممنون که اینقدر مهربونید.............چشم برای شما دعا میکنم
حقیر ترین انسان و بخیل ترین انسان ادمیست که در حق دیگری دعایی نکندممنون که اینقدر مهربونید.............![]()
از چی ترسیدن؟ببین جدی میگم الان آواتارتو عوض کن.خیلیا با دیدنش یه حس ترس براشون به وجود اومده.
عنوان تاپیکت با جمله بالای من جور نیس.باور کن!
من میترسم..........از چی ترسیدن؟
از چی ترسیدن؟
نگفتم ترسیدن گفتم حس ترس بهشون دست داده.
نشنیدی میگن اگه یه نفر رو بترسونی مثلا پشت دیوار وایسی وقتی اومد یهو جلوش سبز شی طوری که بترسه یه حق الناس محسوب میشه.
خب الان تو با این آواتارت حس ترسو القا میکنی.
الان خود من میتونم آواتارتو نگاه کنم اما حس بدی بهم القا میشه.اصلا مدرکش موجوده.همین باران که پست گذاشته ترسیدم یا تنها امید یه جای دیگه پست گذاشته اواتارشوو.
زیر ذره بینیم؟:دینگفتم ترسیدن گفتم حس ترس بهشون دست داده.
نشنیدی میگن اگه یه نفر رو بترسونی مثلا پشت دیوار وایسی وقتی اومد یهو جلوش سبز شی طوری که بترسه یه حق الناس محسوب میشه.
خب الان تو با این آواتارت حس ترسو القا میکنی.
الان خود من میتونم آواتارتو نگاه کنم اما حس بدی بهم القا میشه.اصلا مدرکش موجوده.همین باران که پست گذاشته ترسیدم یا تنها امید یه جای دیگه پست گذاشته اواتارشوو.
مرا در زندگی 4 چیز مدهوش میکندآره منم میترسم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دارم میرم مکه حلالم کنید | مناسبتها | 30 | |
![]() |
اگر بار گران بودیم رفتیم/اگر نامهربان بودیم رفتیم :-( *حلالم کنید* | مناسبتها | 66 | |
M | بچه ها دعا کنین برای من | مناسبتها | 36 | |
![]() |
تو رو خدا واسه یک مریضی که توی کماست دعا کنین | مناسبتها | 26 | |
![]() |
مادر یکی از بچه ها ی باشگاه قراره بره اتاق عمل دعا کنین | مناسبتها | 102 |