بچه ها من به موهام هیچی نمی زنم خیلی صافو خوبه الان ک خوندم موندم چیزی بزنم برا تقویتش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان ریسک نکنید شامپو خارجی بزنین ....
خیلی گرونش نخر ....![]()
من از این شامپو تخم مرغیای داروگر می زنم از بچگی ازشم راضیم شورم نمی کنه
من وسعم به همون میرسه
اصن خارجی رو با کدوم خ می نویسن اصن چه شکلیه![]()
به جنس مو ها بستگی داره
تو ایرانی ایوان تخم مرغی
تا حالا استفاده نکردم
خدا رو شکر من بزنم تخته موهام خوبه
اما امان از صورتم که پوستش رفته به فنا![]()
خو موهات الان ریخته همش؟ها منم یه مدته پرژک میزنم![]()
حالا هی مسخره کنید؛ خودتون کچل شدید میخاید بقیه هم مث شوما بشن ؟![]()
موهام سفید شدن.خخ![]()
وااا ایی تاپیک فخط مال رنگ مونیس که،توجه کن عیزم به تیتررنگ موها خودم خوشلن نیازی به رنگ نیس
نیمیدونم
با تچکر
دربالاعرض نمودم فخط رنگ مونیس عیزانالمیرا بترکی..فک کردم حالا این تو چه خبره...:|
رنگ مو واسه چیمه..![]()
یا خ دسته دارمن از این شامپو تخم مرغیای داروگر می زنم از بچگی ازشم راضیم شورم نمی کنه
من وسعم به همون میرسه
فدات خو دیقت نکرده بودموااا ایی تاپیک فخط مال رنگ مونیس که،توجه کن عیزم به تیتر
مشکی رنگ عشقی
دربالاعرض نمودم فخط رنگ مونیس عیزان![]()
بچه ها من به موهام هیچی نمی زنم خیلی صافو خوبه الان ک خوندم موندم چیزی بزنم برا تقویتش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
من از این شامپو تخم مرغیای داروگر می زنم از بچگی ازشم راضیم شورم نمی کنه
من وسعم به همون میرسه
فدات خو دیقت نکرده بودم
خو موهات الان ریخته همش؟
خو چیکار کنیم من پولم فقط به شامپو پرژک میرسه!
3 - از شامپوهایی که پوست سر رو از حالت اسیدی خارج میکنن استفاده نکنین . پوست سر در حالت عادی PH ش بین 4.5 تا 5.5 هستش که اسیدی ضعیفه . همین اسیدی بودن باعث میشه که میکروب ها و قارچ ها و باکتریها نتونن رشد کنن . وقتی از شامپوهای بی کیفیت استفاده میکنین PH به سمت قلیایی شدن ( آلکالینه ) میره و همین باعث میشه اون عامل جلوگیری کننده از رشد میکروبها و ... از بین بره و ...
خواهش میکنم دوست عزیز
مرسی
فقط اینکه، قبلا هم شنیدم و الان هم شما گفتین، که شامپوهایی که قلیایی می کنه مضر هستن، که البته من جزئی ترش رو نمیدونستم ک شما لطف کردی و گفتی.
سوالم اینه که چطور این شامپوها رو تشخیص بدیم ؟ شما راهی می دونی؟
توصیه های دوست عزیزمون Elmira2010 کامل بود . منم چندتا مورد میگم امیدوارم به دردتون بخوره ...
1 - زیاد توی حمام نمونین
2 - تا جایی که امکان داره موهاتون رو رنگ نکنین . واقعا رنگ مو یکی از چیزاییه که مو رو داغون میکنه . درواقع وقتی رنگ مو با اکسیدان ترکیب میشه آمونیاک تولید میکنه که موهارو خشک میکنه . حالا اگه خواستین کاملتر توضیح میدم که رنگ مو چه بلایی سر موهاتون میاره .
3 - از شامپوهایی که پوست سر رو از حالت اسیدی خارج میکنن استفاده نکنین . پوست سر در حالت عادی PH ش بین 4.5 تا 5.5 هستش که اسیدی ضعیفه . همین اسیدی بودن باعث میشه که میکروب ها و قارچ ها و باکتریها نتونن رشد کنن . وقتی از شامپوهای بی کیفیت استفاده میکنین PH به سمت قلیایی شدن ( آلکالینه ) میره و همین باعث میشه اون عامل جلوگیری کننده از رشد میکروبها و ... از بین بره و ...
فعلا همینا به ذهنم رسید![]()
![]()
نه، بزنم به تخته پر پشتنخو موهات الان ریخته همش؟![]()
هی خواهر...استرس نداشته باشین،حرص نخورین وتازشم عاشق نشین چون هم موهاتون سیفیدمیشه هم میریغت![]()
سشوار فشار قوی چی؟ اونم نزنیم؟خیلی خوف میکنه هاو
![]()
من پیشنهادم به شما سشوار صنعتیهسشوار فشار قوی چی؟ اونم نزنیم؟خیلی خوف میکنه هاو
بستگی داره چطوری استفاده کنید . هردوش میتونه برای مو مضر باشهاتو مو از سشوآر مضراتش کمتره :دی
نه، بزنم به تخته پر پشتن
هی خواهر...
_______
![]()
بستگی داره چطوری استفاده کنید . هردوش میتونه برای مو مضر باشه![]()
چرا بهت بر میخوره داداش گلم . منظور بدی نداشتم ...کلا گفتم عزیز - وگرنه لازم به گقتن نیست که حتی شونه رم درس استفاده نکنی ضرر داره اونکه دیگه اتوی مو هست
نه، بزنم به تخته پر پشتن
هی خواهر...
_______
![]()