حضرت زهرا فرمودند: " فلا یعلم ما داخلنی من السّرور الاّالله با کفائی رسول الله تحمل رقاب الرجال؛ "

►♀☼♀◄

عضو جدید
برپایی اسلام بدون داشتن جامعه ی اسلامی میسر نیست و داشتن جامعه ی اسلامی بدون در نظر گرفتن قران و اقوال دین میسر نمی باشد و جامعه رو به سمت التقاط می برد..
افعال و اقوال پیامبران و معصومین پر از نکته های مهمی برای ساختن جامعه ی اسلامی است ؛ و ضامن اجرای اسلام بدون تحریف (که در این 150 سال این غرب زده های سست عنصر به دنبالش بودند)؛ همان بکار بستن توصیه های آن بزرگان هستند که همانا الگوی یک مسلمان باشند...
بحث مهم کاهش کار کردن زن در بیرون از خانه و حضورش در اجتماع و اختلاطش با جامعه ی مردان؛ باید از اهم فعالیتهای دولت نائب امام زمان باشد؛ به همین خاطر از انبوه اقوال و گفتار و تحلیل و.. صرف نظر میشود و تنها این روایت و گفته ی مهم حضرت فاطمه (س) بسنده میشود...

رهنمود رسول خدا(ص) به حضرت علی و فاطمه زهرا8 در مورد تقسیم کار، یکی دیگر از مواردی است که از اهتمام آن حضرت به حفظ حریم زنان مسلمان حکایت می‌کند. هنگامی که آن دو بزرگوار از محضر پیامبر اکرم(ص) تقاضای تقسیم کار کردند، پیامبر کارهای داخل منزل را به فاطمه و کارهای بیرون منزل را نیز به علی سپرد.
حضرت زهرا فرمود:
«فلا یعلم ما داخلنی من السّرور الاّالله با کفائی رسول الله تحمل رقاب الرجال؛

خدا می‌داند که چقدر از این تقسیم کار خوشحال شدم؛ چرا که رسول خدا(ص) مرا از انجام کارهایی که مربوط به مردان است، معاف نمود و مرا وادار نکرد که دوشادوش مردان نامحرم به کار بپردازم».

مستدرک الوسائل، ج 13، ص 48.

lazlo

عضو جدید
ما داخلک من السرور علی ضرب هذالتابیک؟
هل انت مخالفا به سیرة الرسول ا....؟
آره؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما داخلک من السرور علی ضرب هذالتابیک؟
هل انت مخالفا به سیرة الرسول ا....؟
آره؟
یه جور با بصیرتت داری کار مارو اسون میکنی.ای اوج بصیرت.هنوز بصیرتت گیر کرده یا نه نصفه شبی که این تاپیک رو نوشتی رها شده؟؟؟

یه رجوعی به ذات مردونت(اگه مرد هستی)بکنی به عمق اینجور حرفا پی میبری.که تو درون این حرف ارامش مرد هم وجود داره.

شاید هم مرد نیستی!!!

ناراحت نشو منظورم اینه که زنی نه نامرد!

lazlo

عضو جدید
یه جور با بصیرتت داری کار مارو اسون میکنی.ای اوج بصیرت.هنوز بصیرتت گیر کرده یا نه نصفه شبی که این تاپیک رو نوشتی رها شده؟؟؟

یه رجوعی به ذات مردونت(اگه مرد هستی)بکنی به عمق اینجور حرفا پی میبری.که تو درون این حرف ارامش مرد هم وجود داره.

شاید هم مرد نیستی!!!

ناراحت نشو منظورم اینه که زنی نه نامرد!

فکر کنم تو بیشتر ناراحت باشی
بهتره از چهار تا یک بشماری
4321.
و یه نفس عمیق بکشی باشد که رستگار بشی

بالا