حس خوبی ندارم

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام لیلا خانوم، تقریبا همه حرفا رو گفتن، فقط به نظر من که پسرم واقعا دوست دارم همسر آیندم بیش از این حرفا بهم اطمینان داشته باشه، اگر واقعا فکرت رو مشغول کرده به همسرت بگو. بگو بحث اعتماد و این حرفا نیست ولی حس خوبی ندارم و فکرم مشغوله. یه ریزه شیطنت مردا رو هم داشته باش لازمه واسمون.:smile: ولی اگر اینطور که میگی همسرتون، هم سر تون هست، نگران نباشید که شک کردن واقعا آفت زندگیه و مثل موریانه ریشه زندگی رو میخوره.:gol:
عجب خواهر شوهری، کاشکی خواهر من یاد بگیره از این کارا.:surprised:

جالب نیست در مورد همه این حرف رو زد، مرتب و جذاب بودن الزاما دلیلش این نیست.:razz:

چند تا ؟:surprised:
منم یه دایمی دارم و دوتا اعتباری.:smile:
چند تا ؟:surprised::surprised:
من این سیم کارتها رو تو خرجش موندم، هیچ وقت شارژ نداره بعد اون چندتا زن داره !

منم یه دایمی دارم 5تا اعتباری (البته سیم کارت نه زن :surprised:)

بابا بیچاره الان زیر خروارها خاک خوابیده زن اولشم چن ماه پیش رفت پیشش ولی زنا و صیغه های دیگه اش هنو هستن در خدمت:)

sohrab89

عضو جدید
راست میگی تو میگی چیکار باید کرد/ با همسرم دوستانه صحبت کنم که نسبت به اون دختره حس بدی دارم و از رفتنش جلوگیری کنیم؟
همينطوره اگر دوستانه و بدون هيچ داد و فريادي اي مسئله رو در ميان بزاري با همسرت و نظرت رو بگي با توجه به اينكه همسر قابل اعتمادي داري مطمعنا موفق ميشي;)
فقط نبايد نسبت به اون زيادي حساس و بدبين بشي*منظورم همسرته*

daneshjoo_1361

عضو جدید
من از دیشب حس خوبی ندارم یعنی از وقتی که جاریم یکی از دوستاشو به عنوان منشی برای شرکت شوهرم معرفی کرده البته منشی مدیر عاملشون و اونا صبح منو دم شرکت پیاده کردن و رفتن دختره تیپ خفنی داشت ، البته شوهر من بسیار بسیار پاک و قابل اعتماده ولی نمیدونم چرا حس خوبی ندارم ، به نظر شما چه کار کنم ؟ کمکم کنید
عزيزم نمي خوام تو دلت و خالي كنم ولي خوب منشي جماعت اونم اينجوريشو ميشناسم خوب مگه حالا چي مي خواد بشه فوقش ... ولي اگه مي خواي اينطور نشه به شوهرت خيلي توجه كن بهش گير نده باهاش مهربون باش به محل كازشم سر بزن اگه شوهرت كمبود احساس نكنه به اون دختره اصلا رو نميده كه بخواد مشكلي پيش بياد تو ام يكم به بعد مثبت قضيه نگاه كن مشكلي نيست نري بهش گير بديا بدتر ميشه