حرکت ارزشمند بانوی محجبه ایرانی

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورم از اسکار گرفتن اسکارای امروزی نبود.منظورم اینه که اون فیلم از هر لحاظ بیستم باشه از نظر من یکی که ارزش نداره
قبول داری الانه کلن ارزشای سینما با قبل خیلی فرق کرده بازیگرا ک دیگه حرفشو نزن فقط بفکر زیبایی و شهرتو...اه اه اه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از امضای محمد آقا ....
سپاس براشون دعا کنید ......معلوم نیست یک عده چرا انقدر اخبار زرد منتشر میکنن......برای مرتضی پاشایی عزیز هم همین کار رو کردن.......با اینکه حالش خوب شده بود .....خبر فوتش رو زدن و حتی آنطور که گفته شد خود واکنش نشون داد .....بعد هم که ...............

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول داری الانه کلن ارزشای سینما با قبل خیلی فرق کرده بازیگرا ک دیگه حرفشو نزن فقط بفکر زیبایی و شهرتو...اه اه اه
;)
گفتم که حالم از این سینما بهم میخوره.کلا دور فیلمو سریال و سینمایی و مجموعه و خلاصه هر چی هستو خط کشیدم:smile:

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نقش کسی رو بازی میکنن....خودت داری میگی.ولی اونی که نقششو بازی میکنن کیه؟اسم طرفم خراب میکنن آخه.از هر کی بپرسی مثلا نقش مادر فلان شهید یا نقش یه خانومه که خیلی الگو بوده رو کی بازی کرده؟میگه فلان بازیگره......به هر حال
شما مثلا فرض کن بخوان از کتاب دا یه فیلمی بسازن بد نقش خانوم حسینی رو بدن به الناز شاکر دوست.چون خیلی خوب بازی میکنه.مسخره نیست واقعا؟بازیگرا اگه میخوان یه همچین نقشایی رو بازی کنن یه ذره حداقل خودشونو جمع و جور کنن

کاملا با نظرت مخالف نیستم..:smile: من منظور خودمو رسوندم.برای منم مهمه چه شخصیتی در چه فیلمی بازی کنه مثلا برای نقش حضرت مریم و حضرت یوسف کارگردانا عمدا شخص جدید و ناشناخته ای رو انتخاب کردن که بعدا شناخته شدن در بازیگری....مثلا از نظر من درسته که نقش حضرت یوسف رو کسی بازی کرد که سابقه ی بدی نداشت پیش مردم ولی از نظر بازیگری خیلی ها انتقادش کردن و خودِ من هم زیاد از بازیش خوشم نیومد...حالا اهمیت این موضوها به شخص ربط داره...

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا با نظرت مخالف نیستم..:smile: من منظور خودمو رسوندم.برای منم مهمه چه شخصیتی در چه فیلمی بازی کنه مثلا برای نقش حضرت مریم و حضرت یوسف کارگردانا عمدا شخص جدید و ناشناخته ای رو انتخاب کردن که بعدا شناخته شدن در بازیگری....مثلا از نظر من درسته که نقش حضرت یوسف رو کسی بازی کرد که سابقه ی بدی نداشت پیش مردم ولی از نظر بازیگری خیلی ها انتقادش کردن و خودِ من هم زیاد از بازیش خوشم نیومد...حالا اهمیت این موضوها به شخص ربط داره...
منم کاملا منظورتو گرفتم آبجی.خوب بین ما اختلاف نظر وجود و هیچ کدوم به فکر تحمیل نظرمون به اون یکی نیستیم.شما برات نقشو نوع بازی کردن مهمه برا منم چیزای دیگه علاوه بر اون.به نظر من نظر شما کاملا متین و محترمه

starlet.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
;)
گفتم که حالم از این سینما بهم میخوره.کلا دور فیلمو سریال و سینمایی و مجموعه و خلاصه هر چی هستو خط کشیدم:smile:
خجالتم نمیکشه ی زنی اومده جلو دوربین میگه ک باید پول جراحی های ما رو بیمه بده ما از صورتمون واسه مردم استفاده میکنیم!خب من به عنوان مردم خیلی خوشم میاد ازتون که بیمه بیاد واسه شما هزینه کنه و یه سری آدم بدبخت دیگه که پول نون شبشونو ندارن جونشونو از دست بدن

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون خودم به شخصه خیلی رو حجابم حساسم و جای هیچ بحثی واسش نذاشتم دیگه حرفی نمیزنم.چون میدونم هر چی بگم بخاطر تعصبمه.اون خانوما آزادن هر کار میخوان بکنن.هر کی دلش میخواد الگو برداری کنه و مثل اونا بشه.دلشون میخواد باهاشون برخورد بشه اگه دلشونم نخواست نشه.

متوجه هستم ........ولی یه فرد بد حجاب یا حالا همین که یک خبطی کرده که نباید ردش کرد .........نباید از زندگی محرومش کرد!......همین فرد ممکنه تو مراسم عزاداری هم شرکت بکنه.....وقعا ایران دوست هم باشه.....معتقد به دین هم باشه....حالا یه خبطی کرده......عذرخاهی هم میکنه .......به نظرم نبایستی محرومش کرد .....چرا انتقاد بایستی بهش کرد .....حتی لازم شد تشرم زد .....ولی برخورد قهر گونه معتقد بهش نیستم ......
خب ما این موارد داشتیم .......مثلا گلشیفته فراهانی ....یک خبطی کرد اوایل که کسی انتظار نداشت......ولی متاسفان عده ای باهاش خیلی بد برخورد کردن ......خب خارجی ا و دشمنان ایران دنبال همین ا هستن.......حالا خوب شد رفت خارج کشور و این چنین گرفتار منجلاب؟......به نظر بنده خیلی ها که سختگیری کردن در اون زمونه بازی تو اون فیلم که خبط کوچکی هم بود نسبتا ........در این زمین روزی باید گرفتاری بدتر این خانم رو بدن
و جالبه بدونید چند ماه بعدش هم یه خانم رفت در خارج بازی کرد ولی مسئولان اون زمان وزارت ارشاد ....جلوی اون عده این بار ایستادن و این خانم که به ایران برگشت یک سال بعدش تو یکی از فیلم های سیما شبکه یک ظاهر شد .....از خطایی که کرده بود عذرخواهی هم کرده بود
البته یه موقع هم هست که یه فرد خودش دنبال بهانه ای میگرده که بره خارج کشور ......مثلا حسینی مجری معروف که کلاهبرداری کرد ......پناهندگی در قربس گرفت و وضعیتشو امروز میبینید .....این دیگه تقصیر خودش بود .....برادراشم که خدا رو شکر همگی مجری بودند و هستند و در سیمای جمهوری اسلامی به فعالیت خود مشغول

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام درود بر شما...
به نظر من یک کار خیلی طبیعی بوده و وظیفه اگر غیر از این بود باید مورد سوال واقع میشد...

سلام شهاب جان .........همش که نمیشه وقی یکی قبح زدایی کرد .....یکی کار خلاف عرفی کرد اونو بزرگ کرد و مورد سوال ......بنده به تشویق معتقدم ......و خب نمیتونم چشمم رو رو برخی ناهنجاری هایی که می بینم ببندم ......اقدام این دختر نوجوان اون هم در یه کشور دیگه قابل تحسینه

pirooz85

عضو جدید
ببخشید یه سوال اگر این خانم اگه دست میداد چی اتفاقی می افتاد؟ :cool:

pirooz85

عضو جدید
خب؟هرکس طبق عقایدش رفتار می کنه.یک عده مسلمان شناسنامه ای هستند یک عده مسلمون نصفه نیمه یک عده خشکه مذهبی یک عده هم به همه دستورات دینی عمل می کنند خب این به نظر من گفتن و نشون دادن نداره چیزی که مشخصه وقتی کسی سیاه نمایی می کنه و جایزه می گیره وقتی توی فیلمش بازیگر مرد رسما به خانوم های خارجی توی فیلم دست میزنه خب این ها گفتن نداره هرکس طبق عقایدش رفتار می کنه...
مگه فقط قشر هنرمند(صرفا بازیگران و یا حالا کارگردانان)این رفتار ها ازشون سر می زنه؟
خیلی ها هستند میگن ما منظوری از این کار نداریم از روی لذت و هوس دست نمیدیم ما نمی تونیم به جنگ با عقاید و افکار بریم...

اخه این چه استدلالی هر کی سیاه نمایی میکنه جایزه میگیره!! چرا ارزش کار کارگردانایی مثل اصغر فرهادی پایین میاری نمیدونم این چه طرز تفکری که برچسپ زدن مد شده تو جامعه ما:cool:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه این چه استدلالی هر کی سیاه نمایی میکنه جایزه میگیره!! چرا ارزش کار کارگردانایی مثل اصغر فرهادی پایین میاری نمیدونم این چه طرز تفکری که برچسپ زدن مد شده تو جامعه ما:cool:
جز اینه؟.........تا بوده همین بوده

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید یه سوال اگر این خانم اگه دست میداد چی اتفاقی می افتاد؟ :cool:

اتفاق خاصی نمی افتاد جز اینکه به جای اینکه اقدام ایشون رو ارزشمند بدونیم از ایشون انتقاد میکردیم ..........از طرفی رسانه های بیگانه و مخالفان جمهوری اسلامی براش دست میزدند و هورا میکشیدن .......مثل خیلی های دیگر

pirooz85

عضو جدید
اتفاق خاصی نمی افتاد جز اینکه به جای اینکه اقدام ایشون رو ارزشمند بدونیم از ایشون انتقاد میکردیم ..........از طرفی رسانه های بیگانه و مخالفان جمهوری اسلامی براش دست میزدند و هورا میکشیدن .......مثل خیلی های دیگر

والا کشورهای مسلمان دیگه هم دست میدن ولی رسانه های بیگانه (رسانه های آشنا مثل اخبار 20/30 نه !!:cool:) براش هورا نمیکشن! یعنی ما مسلمان ترین کشور دنیاییم؟؟!! ( چقدر ما دشمن داریم! )یه سوال یعنی اگه خانمی از کشور مسلمان دست بده اسلام به خطر میفته؟ و بلاد کفر شاد میشن؟؟ :cool: و سوال آخر دیدگاه یه فرد از بلاد کفر !بادیدن دست ندادن یه خانم مسلمان طرز تفکرش به اسلام مثبت میشه ؟؟ یعنی ایم حرکت به قول شما ارزشی تبلیغ اسلام میشه؟

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا کشورهای مسلمان دیگه هم دست میدن ولی رسانه های بیگانه (رسانه های آشنا مثل اخبار 20/30 نه !!:cool:) براش هورا نمیکشن! یعنی ما مسلمان ترین کشور دنیاییم؟؟!! ( چقدر ما دشمن داریم! )یه سوال یعنی اگه خانمی از کشور مسلمان دست بده اسلام به خطر میفته؟ و بلاد کفر شاد میشن؟؟ :cool: و سوال آخر دیدگاه یه فرد از بلاد کفر !بادیدن دست ندادن یه خانم مسلمان طرز تفکرش به اسلام مثبت میشه ؟؟ یعنی ایم حرکت به قول شما ارزشی تبلیغ اسلام میشه؟
در کشوری مثل عربستان زنان حق رانندگی رو هم ندارند .......ما ایرانی هستیم و فرهنگ خودمون رو داریم ......شما منکر هورا کشیدن اونها هستید؟.....چشمتون رو نبندین......رسانه هاشونو ببینید .......این یک نمونه برای آقای فرهادی......البته در قبال سیاستمداران عرب هم اتفاقا هرا میکشند!......مثلا مرسی که به یک خانم دست داد .....در شرایطی که همان موقع جوان های مصری اعتراض کردند .....یا قرضاوی که حتی مجبور به توجیه شد که خواب دیده!

یه سوال اگر دست نده برای غیر مسلمونا بد میشه که نگرانند؟..........این مسئله در احادیث و روایات آمده و هر کسی مسلمان باشه طبیعتا بایستی اجرا کنه .....ضمن اینکه از نظر علم ثابت شده پنج میلیون سلول وجود داره که کف دست رو میپوشونه.هر یک از این سلول ها احساسات رو منتقل میکنند ........طبیعتا مقدار احساسات افراد متفاوته .......وقتی از اعتقاد زن مسلمان یا مرد مسلمان با خبر باشه دلیلی بر ناراحتی نیست .......ضمن اینکه برای احترام راهکارهای دیگری جز دست دادن وجود داره .....مثل لبخند و خیلی مسائل دیگر

یاد یک خاطره افتادم که از شهید امام موسی صدر ذکر شده ..بد نیست بیان کنم

روزی امام موسی صدر در یک کلیسا (یا دانشگاه) سخنرانی بسیار موثر و جذایی ایراد کرد و همه را مجذوب کرد. اواخر سخنرانی، خانمی جوان و زیبا که از توفیق عالِمی مسلمان بسیار دلخور بود، به دوستانش گفت «من می دانم چطور حالش را بگیرم و ضایعش کنم» و بلا فاصله پس از پایان سخنرانی، در حالی که همه را متوجه خود کرده بود، جلو رفت و دستش را به طرف ایشان دراز کرد. ایشان دستش را طبق عادت روی سینه گذاشتند، او هم که منتظر همین بود پرسید: «می خواهید نجس نشوید؟» امام موسی صدر پاسخ دادند: «بل لا حافظ علی طهارتک» که بلکه بر عکس، تو آن قدر با ارزش و پاک هستی که چنین تماس هایی حریم قدسی و زنانه تو را می آلاید.

منبع: کتاب "الامام موسی الصدر، قدر و دور"

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اگه دست میداد حداقل تنبیه ش اخراج از تیم ملی بود!!!:cool:
اگه با اسراییل میخورد و بازی میکرد که ..................... بگذریم!!:cool:
در المپیک اخیر چند نفر مرد که اتفاقا مدال گرفتند دست دادن به نامحرم و تنبیهی هم براشون در نظر گرفته نشد .........اگر حرفی دارید مستند بزنید .....و کمی هم به نوشته خود در امضا اندیشه کنید!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کشوری مثل عربستان زنان حق رانندگی رو هم ندارند .......ما ایرانی هستیم و فرهنگ خودمون رو داریم ......شما منکر هورا کشیدن اونها هستید؟.....چشمتون رو نبندین......رسانه هاشونو ببینید .......این یک نمونه برای آقای فرهادی......البته در قبال سیاستمداران عرب هم اتفاقا هرا میکشند!......مثلا مرسی که به یک خانم دست داد .....در شرایطی که همان موقع جوان های مصری اعتراض کردند .....یا قرضاوی که حتی مجبور به توجیه شد که خواب دیده!

یه سوال اگر دست نده برای غیر مسلمونا بد میشه که نگرانند؟..........این مسئله در احادیث و روایات آمده و هر کسی مسلمان باشه طبیعتا بایستی اجرا کنه .....ضمن اینکه از نظر علم ثابت شده پنج میلیون سلول وجود داره که کف دست رو میپوشونه.هر یک از این سلول ها احساسات رو منتقل میکنند ........طبیعتا مقدار احساسات افراد متفاوته .......وقتی از اعتقاد زن مسلمان یا مرد مسلمان با خبر باشه دلیلی بر ناراحتی نیست .......ضمن اینکه برای احترام راهکارهای دیگری جز دست دادن وجود داره .....مثل لبخند و خیلی مسائل دیگر

یاد یک خاطره افتادم که از شهید امام موسی صدر ذکر شده ..بد نیست بیان کنم

روزی امام موسی صدر در یک کلیسا (یا دانشگاه) سخنرانی بسیار موثر و جذایی ایراد کرد و همه را مجذوب کرد. اواخر سخنرانی، خانمی جوان و زیبا که از توفیق عالِمی مسلمان بسیار دلخور بود، به دوستانش گفت «من می دانم چطور حالش را بگیرم و ضایعش کنم» و بلا فاصله پس از پایان سخنرانی، در حالی که همه را متوجه خود کرده بود، جلو رفت و دستش را به طرف ایشان دراز کرد. ایشان دستش را طبق عادت روی سینه گذاشتند، او هم که منتظر همین بود پرسید: «می خواهید نجس نشوید؟» امام موسی صدر پاسخ دادند: «بل لا حافظ علی طهارتک» که بلکه بر عکس، تو آن قدر با ارزش و پاک هستی که چنین تماس هایی حریم قدسی و زنانه تو را می آلاید.

منبع: کتاب "الامام موسی الصدر، قدر و دور"

خودت داری میگی عربستان!!!
وااقناین فرهنگتون مال خودتون باشه بهتره!!!!!
یه زن پشت فرمون میبینید نمیدونید با دست بهش چراغ بدید یا با پا براش بوق بزنید!!:D
من فقط خط اول حرفاتو خوندم واسه همین اومدم جواب خط اولتو بدم و برم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

خودت داری میگی عربستان!!!
وااقناین فرهنگتون مال خودتون باشه بهتره!!!!!
یه زن پشت فرمون میبینید نمیدونید با دست بهش چراغ بدید یا با پا براش بوق بزنید!!:D
من فقط خط اول حرفاتو خوندم واسه همین اومدم جواب خط اولتو بدم و برم

سلام........این کاربر گفت کشور دیگه ما هم جوابشو دادیم .....وگرنه رانندگی برای زنان هیچ ایرادی ندارد ........

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر دست میداد که از صحنه روزگار محوش میکردین!!:D
بعدشم تو مسابقات جهانی کشتی که برگزار شد تو یه مسابقه داورشون زن بود کشتی گیره به داوره دست داد..من خودم دیدم!!ولی هیچ اتفاقی براش نیفتاااد!!
ولی اگر یه ورزشکار زنی همچین کاری میکرد مطمعنم کلن از میادین ورزش و مسابقه و همه چی کلن پاشو قط میکردن!!
تو این کشور هیچی نشی خیلی بهتره

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر دست میداد که از صحنه روزگار محوش میکردین!!:D
بعدشم تو مسابقات جهانی کشتی که برگزار شد تو یه مسابقه داورشون زن بود کشتی گیره به داوره دست داد..من خودم دیدم!!ولی هیچ اتفاقی براش نیفتاااد!!
ولی اگر یه ورزشکار زنی همچین کاری میکرد مطمعنم کلن از میادین ورزش و مسابقه و همه چی کلن پاشو قط میکردن!!
تو این کشور هیچی نشی خیلی بهتره
چه کسی محو شده؟.......نام ببرید