حراست دانشگاه

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
دوستان یه سوال دارم
اگه گزارشی از یه دانشجو بخاطر رفتارش در خارج دانشگاه به حراست داده بشه باید از یه مرجع قضایی باشه تا حراست ترتیب اثر بده ؟؟؟؟
یا اینکه هر کس میتونه گزارش بده ؟:que:

archi_arch

مدیر بازنشسته
مرجع قضایی؟!
بیخیال بابا! اگه حراست دانشگاه اینقدر قانونمند بود که غمی نبود!:D
تو دانشگاه ما که اینقدر جاسوس و ... گذاشته بودن که اونها واسشون خبر میبردن!:w26: نیازی نبود کس دیگه ای باشه! اما بقیه هم که میگفتن پیگیری میشد! میرفتن میدیدن اگه درست بود بعدش احضار میشدن!:w13: و بعدش کمیته انضباطی که اونجا حکم دادگاهو داشت! :w10:میرفتن و سیم جیم میشدن و بعدش حکم واسشون صادر میشد!:w22::w47:

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
میدونم .
اخه یه مشکلی پیش اومده که خود قاضی گفت به دانشگاه چیزی نمیگیم
ولی یه نفر میگفت من میکشمش به اونجا .
به نظرت میشه اینکارو بکنه ؟؟؟

hamidarchitec

عضو جدید
نه عزیز حراست هیچ ارتباطی به دادگاه نداره . اگر چیزی دیدی برخورد شخصی هست نه چیز دیگری حراست صلاحیت رسیدگی به مسائل خارج از دانشگاه رو نداره. باید به رئیس دانشگاه مطرح کنی اگر نشد ... دفتر وزارت علوم تو همان شهر

*lemon*

کاربر فعال مهندسی نساجی
مطمئن باشم ؟؟؟خیلی فکرمو مشغول کرده

archi_arch

مدیر بازنشسته
میدونم .
اخه یه مشکلی پیش اومده که خود قاضی گفت به دانشگاه چیزی نمیگیم
ولی یه نفر میگفت من میکشمش به اونجا .
به نظرت میشه اینکارو بکنه ؟؟؟
نه فکر نمیکنم! دیگه قدرت دادگاه از دانشگاه بیشتره! وقتی گفته نمیشه نمیشه! بعدم اگرم شد شما میتونین شکایت کنین! چون ربطی به دانشگاه نداشته!
ولی خوب اگه دقیقتر میخواین یه تاپیک درباره ی موضوعات حقوقی قرار بود راه بیفته ولی خوب فعلا اتفاقی نیفتاد ولی میتونین سوالتونو اونجا مطرح کنین شاید جواب گرفتین
مشکلات حقوقي اعضا...

موفق باشید

هستی فرهادی

عضو جدید
نه فکر نمیکنم! دیگه قدرت دادگاه از دانشگاه بیشتره! وقتی گفته نمیشه نمیشه! بعدم اگرم شد شما میتونین شکایت کنین! چون ربطی به دانشگاه نداشته!
ولی خوب اگه دقیقتر میخواین یه تاپیک درباره ی موضوعات حقوقی قرار بود راه بیفته ولی خوب فعلا اتفاقی نیفتاد ولی میتونین سوالتونو اونجا مطرح کنین شاید جواب گرفتین
مشکلات حقوقي اعضا...

موفق باشید

خانوم وكيلمون ميگن كه جواب مفصله... ولي در اسرع وقت جواب دوستمون رو مي دن...
اگه مشكلي از اين دست داريد به پروفايل sara_dadyar مراجعه نماييد.

monmoni

عضو جدید
تو دانشگاه ما که همسایه های خونه های دانشجویی از رفت و آمد دختر به خونه پسر و بالعکس دانشگاه بچه ها رو به حراست می کشونه ! اما خوب شهر دانشگاه من کوچیکه!