حذف کوروش کبیر از کتاب تاریخ بچه ها

*Essi*

اخراجی موقت
این مسیح 110 است که ذلت نمیپذیرد.

درود بر مسیح جهادگر. درود بر غیرتت ای مرد آزاده.

مسیح، واقعا این همه مطلب ضد ایرانی را از کجا میاری؟؟؟؟

چه قدر تو کامپیوترت این مطالب را داری؟؟؟؟

چرا اصلا فارسی حرف میزنی،مگر زبان دینت عربی نیست.

عربی حرف بزن،تا عربی جوابت را دهم و بدانم که با یک عرب بحث میکنم.

مسیح 110

عضو جدید

من که قبلاً گفتم ...........
خیلی وقت است که تو با اسلام رابطه خوشی نداری واصلاً به دینت هم شک دارم ...یک
تو مثل رهبرت محمد رضا پهلوی بااسم ایران خواست ریشه اسلام از ایران بکند ولی خدا ریشه اش به دست همین ایرانیان مسلمان کند وسلطنت 2500ساله شاهنشاهی به قول امام خمینی به زباله دان تاریخ ریخت ............دو
ومن هم دنبال تو هستم حتی در سایت نواندیشان هم در حال فساد وپاشیدن تخم نفاق وبی دینی در آنجا مشغول هستی.....سه

مسیح 110

عضو جدید

من مسلمانم وطن ایران است وخدا روز قیامت اول از دینش (اسلام ) سوال خواهد کرد
اولین سوالی که از تو درقبر خواهند کرد اینست:
من ربک ........خدایت کیست؟
ما دینک ..........دین تو چیست .......؟
من رسولک........پیامبرت کیست؟

.
.
.
به خدا سوگند ازوطنت ایران سوال نخواهند کرد
خداوند متعال, 14 معصومش ( کل سرسبد خلقتش را ) رافدای دین اسلام کرده ومی کند ونه فدای عربستان میکند ( هرچهارده معصوم عرب هستند )
وتو .............
این ایه را درحقت میخوانم:
مکروا ومکر الله والله خیر الماکرین

مسیح 110

عضو جدید

با من کل کل نکن ...............
من قسم خوردم به خاطر دینم وبه خاطر مکتبم که تو باآن بالطایف الحیل به مخالفت برخواستی وگویی در این راه ماموریت داری ..........سوگند یاد کردم ..............
تورا به زمین رسوایی خواهم کوبید

kamyab_65

عضو جدید
من ربک .......
ما دینک ..........
من رسولک........

14 معصومش ( کل سرسبد خلقتش را ) رافدای دین اسلام کرده ومی کند ( هرچهارده معصوم عرب هستند )
وتو .............

اگه بعد از مرگ من کسی بیاد اینا رو ازم بپرسه ..........
به پرسنده محترم ، در کمال دوستی میگم :
دوست عزیز خفه شو بگو مدیر عاملتون بیاد که کلی ازش سوال دارم
بهش میگم ببین ما تو یه کشوری زندگی کردیم که تحت استثمار اعراب بوده ( اونقدر که یه سری از احمق تریناشون حتی رو پرچممون به زبون عربی نوشتن ) جون عزیزت عربی بلغور نکن که بالا میارم رو کفنم ...:biggrin:

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلام و شمشیر [11]
پیش از ورود به موضوع اصلی این یادداشت ها، یعنی اثبات پوچ بودن تمام داده هایی که به عنوان تاریخ و حوادث صدر اسلام و احوال و رفتار پیامبر مرسل، در مجموعه نوشته های مشکوک سیره ها و مغازی و فتوحات و فهارس و رجال و غیره آمده، می خواهم بحث و بخش و فصل دیگری را بگشایم، که چون چراغی، نور لازم را بر تاریکی و ناشناختگی گوشه هایی از مسائل صدر اسلام می تاباند و آن هم اشاره به آیات متعددی... آرشیو نظرات
[ چهارشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۳۸۵ ساعت: ۰۴:۳۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [10]
اینک به مراتب اصلی در این بررسی ها نزدیک می شویم که مبین نگاه و نظارت دائم خداوند بر اعمال رسولان خویش و به ویژه پیامبر والا مقام اسلام است تا به فارغ شدگان و عبور کردگان از مسیر تعصب معلوم و مفهوم کند که فاصله ی میان انسان ناموخته و خام، با راه یافته ای خدا شناس و خالص، چنان که آیات پر تعداد بعدی حکایت می کند و گواهی می دهد، مستلزم طی چه مراتب مسلسلی از خود سازی است و از آن که طبیعت... آرشیو نظرات
[ شنبه ۰۲ اردیبهشت ۱۳۸۵ ساعت: ۰۶:۳۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [9]
یادداشت های «اسلام و شمشیر»، که به اجازه ی الهی، ممکن است بسیار هم مطول شود، در پی اثبات این است که حکایت شمشیر کشی های آغازین مسلمین، به روی یکدیگر، به روی کفار و بت پرستان مکه و مدینه و یهودیان و طبیعتا به روی مردمی که پس از رحلت پیامبر رحمت و معدلت، به اسلام پیوسته اند، مدارک قرآنی ندارد و غالب بل تمامی آن ها افسانه هایی است آمده در یک سلسله کتاب، که زمان تالیف و حضور تاریخی و فرهنگی مولفان ... آرشیو نظرات
[ جمعه ۰۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ ساعت: ۰۳:۳۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [8]
به راستی که قرآن پاکیزه، قطعی ترین و قانع کننده ترین سند شناخت تاریخ صدر اسلام، در زمان حیات پیامبر گرامی است و از میان آیات آن برداشت از گردش های عمده ی تاریخی و اجتماعی و سیاسی و عقیدتی در سال های نخست دعوت، تا رحلت پیامبر گرامی، به سهولت میسر است. با نهایت افسوس جهان اسلام و روشنفکر و مولف مسلمان، در هیچ زمان، به ویژه در سده های اخیر، قرآن را به عنوان سند تاریخی نکاویده ... آرشیو نظرات
[ سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۰۰:۵۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [7]
واقعیات بس آموزنده و سازنده ی دین مبین اسلام، که تنها و تنها در کتاب مجید قرآن مستتر و مسطور است، در انبوه تبلیغات و تعقیدات و تقلیدات و تظاهرات و رسومات پنهان مانده و دینی که به راستی نخستین و آخرین بیان کامل الهی در هدایت آدمی است و با چنان صراحت و سادگی اجزاء هستی را تبیین و مسیر رهایی را تعیین می کند که جان های جورکشیده و جویا را به اندک تعمق و تاملی مشتاق و شیفته کرده، به تبعیت وا می دارد... آرشیو نظرات
[ یكشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۰۲:۰۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [6]
پس ملاک ما در شناخت همه چیز اسلام، از جمله جنگ های آغازین آن و به خصوص ستیزه هایی که در آن ها شمشیر را به دست مبارک پیامبر رحمت و واسطه ی ابلاغ آیات الهی می سپارند، قرآن است و بس. زیرا که گفته ام زمان بیان شرح های موجود و مکتوب بر حوادث صدر اسلام، لااقل ۳۰۰ سال از بروز آن ها دورتر است و نه تنها این شروح، در غالب موارد، قابل اعتنای عقل و مورد تایید قرآن نیستند، بل شخص این شرح... آرشیو نظرات
[ جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۰۹:۱۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [5]
مقصود از عرضه ی مقدمات قبل، این بود تا معلوم شود که قرآن، در زمره ی مهجور و محبوس ترین متونی است که در میان مسلمانان و معتقدان ایران، صرفا برای تبرک و تظاهر، در مراسم خانوادگی و رسمی و اداری، به سفره و تاقچه و میز کار و قفسه ی کتابی سپرده می شود و از آن که زبان قرآن، از نظر زبدگان ما نیز، متعلق به عرب متجاوز و دشمن خوست، که گویا با بر باد دادن تمدن دروغین ایران باستان، با زور و تزویر، ما را به پذیرفتن ... آرشیو نظرات
[ سه شنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۲۲:۳۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [4]
در قرآن فصیح و کبیر، چند انحنای عبور نشده ی لفظی وجود دارد که حکمت استقرار آن ها هنوز بر مسلمان و غیر مسلمان آشکار نیست و در راس آن ها حروف مقطعه، همچون «کهیعص»، «ن»، «ص»، «الم»، «یس» و غیره قرار می گیرد که علی رغم انبوه کنجکاوانی که به آن توجه کرده اند و به دنبال گشایش قصد کاربرد آن بوده اند، تاکنون کسی به رمز این غمزه در بیان الهی پی نبرده و ادراک مقصود از نصب این نشانه های منفرد ... آرشیو نظرات
[ پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۲۳:۳۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [3]
زمان ترک تعارفات فرا رسیده و بر صاحبان خرد فرض است تا شجاعانه، ستیزه ی آشکار با بی هویتی فرهنگی موجود و نبرد با ترتیبات و تنظیمات پوچ و بی پایه ای را، که اینک به باورهای ملی در زمینه هایی متنوع بدل شده، آغاز کنند و بی هراس از این همه مبتلا و مشغول به تکرار و تبلیغ و تلقین مطالبی موهوم درباره ی هویت و هستی و دین و دارایی تاریخی ما، با درک و دریافت عمیق از واقعیاتی، که از هنگام آغشته شدن به معجون ... آرشیو نظرات
[ سه شنبه ۰۸ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۲۳:۰۰ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر [2]
گرفتاری های جاری زندگی، که وبال گردن همه ی ماست، کار توان فرسای تالیف تک نفره ی بدون یاور، آن هم در زمینه ای چنین بی پیشینه، دشمنی های رنگ رنگ ناجوانمردانه، که به شرح نمی آید، اداره ی دشوار یک مرکز فرهنگی بی رونق و رمق و مورد غضب دستگاه های رسمی، و بسیاری از بی توازنی های روزانه، که حاصل کار شکنی های این و آن است، تا اندازه ای که در محضر قاضی دادگستری و در... آرشیو نظرات
[ دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۱۶:۵۵ ] ادامه مطلب...
اسلام و شمشير [1]
بيش‌ترين کوشش دشمنان اسلام در کار پيوند دادن انديشه‌ی اسلامی با کارآيی تيغه‌ی شمشير گذشته است. ابزار دست اين دشمنان حيله گر و در موارد بيش‌تری دوستان سهل‌انگار و آسان‌گير، توسل به آيه های «قتال» در قرآن عظيم است که عمدتا در سوره ی بقره ديده می‌شود. اينک در گمان و بيان بسياری از غيرمسلمانان و نيز مسلمانانی که داستان‌های رسوخ اسلام به‌جهان از مسير شمشيرکشی‌های سرباز مسلمان ... آرشیو نظرات
[ دوشنبه ۰۷ فروردین ۱۳۸۵ ساعت: ۱۶:۵۵ ] ادامه مطلب...

بعدی 1 2 3 قبلی

نمایش مطلب از 41 تا 51
کل مطلب 51

ایران شناسی بدون دروغ 273، نتیجه 81، نقشه اصفهان
حالا از آسان ترین مسیر، یعنی فقط با نصب یک سئوال، تکلیف امروزین مشتاقان آشنایی با فرهنگ مکتوب آدمیان، در تمام ادوار و نزد تمام اقوام روشن می شود. کافی است از هر مدعی جلالت فرهنگی سئوال کنیم: با چه و بر چه نوشته اید؟! به راستی که بیان شیرین و پر تمسخر قرآن در باب آن کسان که در عرضه این بازی مکارانه در عرصه فرهنگ و ایمان و باور آدمی، خود را موفق فرض کرده اند، در این جا نیز مصداق خود را می یابد:
[چهارشنبه ۳۰ تیر ۱۳۸۹ ساعت: ۱۲:۵۳] ادامه مطلب...
ایران شناسی بدون دروغ، 272، نتیجه80 ، نقشه همدان.
به نظر می رسد کسانی این آمادگی اولیه و اساسی را ندارند که با درک مبانی و اصول، خود را به منظر هستی شناسانه نوین نزدیک کنند و دریابند انسان قلم به دست که بانی انتشار اندیشه ای شده باشد، پدیده ای کاملا نوظهور و در زمان و جهانی است که به زحمت ده میلیون نفر ساکن داشته است. آن ها مباحث جمعیت شناسی تاریخی، نبود خط، محدودیت ماتریال و فقدان ابزار مناسب برای کتابت عمومی را درک نکرده اند و از آن که حتی معنای درست آن آگهی سرقلم را هم نفهمیدند که در پایان دوران رضا شاه از ظهور وسیله ای برای فارسی نویسی درست خبر می داد،
[دوشنبه ۲۱ تیر ۱۳۸۹ ساعت: ۱۶:۳۰] ادامه مطلب...
ایران شناسی بدون دروغ 271، نتیجه 79، قلم، 8
اینک با عنایت الهی از گردنه ای گذشته ایم که هویت مکتوبات موجود را، به دو بخش شناخته و ناشناخته و مجعول و غیر مجعول تقسیم می کند و میزانی به دست آورده ایم که حتی غباری از دروغ را وزن می کند و بی کم ترین تعارف و تحاشی، می توان از طریق ملاک و محک مبحث فوق کلان قلم، که گران سنگ ترین مقوله مطرح شده در تکاپوهای حقیقت شناسانه ی جهان در تمام قرون است، ذخایر مکتوب ملت ها را به آزمایشگاه تشخیص ابزار نگارش بفرستیم تا جنسیت و سلامت و حیات و مرگ هر یک از آن ها را بی اندک انحراف تعیین کند.
[یكشنبه ۱۳ تیر ۱۳۸۹ ساعت: ۱۰:۰۷] ادامه مطلب...
اسلام و شمشیر، 50
برای ورود به آن قسمت از مباحث قرآنی، که در معصومانه ترین صورت خود، قصد دریافت کامل تری از واژگان آیات را دارد، ارائه پاسخ به دو سئوال زیر از نیازهای مقدم است. آیا قرآن متنی زمینی است؟ آیا متن موجود همان نازل شده نخستین است؟
[سه شنبه ۰۸ تیر ۱۳۸۹ ساعت: ۰۸:۳۱] ادامه مطلب...

تاریخ نیکان ما دستخوش مکر ودروغ وفریب یهودیان است
کوروش وتخت جمشید و.و.و .توهم ودست ساخته یهود جماعت است
به این سایت مراجعه کنید :
http://www.www.naria.ir/index.aspx
مسیح 110 رفتی کل سایتو کپی کردی، از طرز کپی کردنتم معلومه خودت اصلا نخوندی :D
کپی کردنشو نیگا توروخدا :biggrin::biggrin:
واقعا از تو بعید بود بری از ناصر پورپیرارِ ضد شیعه، مطلب بذاری :thumbsup2:
وا مصیبتا.... وای وای وای خدا مرگم بده
معلومه که نمیشناسیش... امیدوارم خدا ازت بگذره انشاا... :cry: آخه خدای تو خیلی خشن و جبّاره :cry::cry:
ایران شناسی بدون دروغ :biggrin::biggrin: این بابا خودش سردستۀ دروغگوهاست

nooshafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی کرب و بلا (ببخشید دیگه من اسم قدیمتو بیشتر دوست دارم کلی خاطره ازش دارم :hate: )
وبسایت اصلی این آقای ضد ایرانیِ ضد شیعه فیلتــره
http://www.naria.ir/
آقا اصلا خوشش نمیاد بری اینجور سایتا :Ph34r:

bel

عضو جدید
حذف شدن یا نشدن کوروش کبیر از تاریخ ایران باستان مگه برای مردمی که هویتشون رو از دست دادن فرقی هم میکنه
وقتی هویت رو نابود کنند مردم هم خواه ناخواه به زانو در میان
یادت باشه که بر تصویر های حکاکی شده بر تخت جمشید،هیچکس عصبانی نیست،هیچکس سوار بر اسب نیست،هیچکس را در حال تعظیم نمیبینی،برده داری مرسوم نیست در بین این همه پیکر تراشیده شده حتی یک تصویر برهنه نیست
تو که ایرانی تباری،کوروش کبیر را میشناسی به ایرانیان بگو که چی بودیم و چی شدیم

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیامبرم محمد است ودینم اسلام ومکتبم تشیع سرخ علویست ..........
خدایا.........
هرکس با پیامبرش ودینش محشورش کن ........
وما را ازشفاعت حبیبت محمد مصطفی در روز جزا محرومان نکن
این خدا ؛ تو فرمودید "
ای احمد اگر تو نبودی هرگز افلاک را خلق نمی کردم :gol:

اینو خوب اومدی عیسی به دین خود موسی به دین خود
در ضمن بحث این تاپیک درمورد ایران پرستی بود نه موضوع دین .

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچه گفتید.... خواندم جواب ندادم ولی وقتی به دینم وپیامبرم دورغ وتهمت میزنید
مجبورم رسواتون کنم:
کوروش دروغ است وفریب وساخته وپرداخته وزائیده یهود است باورندارید
آفرین خوب درستو یاد گرفتی کلا ملت ما 30 و خورده ای ساله عادت کردند که هر چیز بدی رو که میخواند ثابت کنند کافیه فقط به یهود و صهیونیسم و اسرائیل ربط بدند.یه باره بگو اصلا ایران دروغه.دوست عزیز من دینداری به جای خود میهن پرستی و تعصب به اونم به جای خود.شما فکر میکنید جوونای این کشور به خاطر شعار تا کربلا راهی نیست و شعار اسلام در خطر است 8 سال با عربا جنگیدند؟نه جونم 80% اونا به خاطر غیرت و تعصبشون به این آب و خاک جنگیدند. با این حرفا هم نمیتونید تمدن ما رو بگیرید.ببخشیدا اما مدرکتون معتبر نیست
در ضمن اگه شما هم مثل من مسلمون هستسد و قرآنو قبول دارید باید بدونید ذوالقرنین کیه؟اسلام هم کوروش رو قبول داره اما شما که ادعای مسلمونی داری نه؟؟؟
ذوالقرنین در احادیث اسلامی
در برخی احادیث اسلامی ذوالقرنین پیامبر و پادشاه شرق و غرب معرفی شده است. در کتاب نصایح چنین آمده است:
خداوند هیچ پیغمبری را پادشاهی نداد به جز چهار تن(بعد از حضرت نوح): ذوالقرنین- که نامش عیاش بود- داود، سلیمان و یوسف؛ ذوالقرنین بر شرق و غرب حکومت کرد...[۳]
همچنین در احادیث اسلامی از مسجد ذوالقرنین نیز یاد شده است. مسجد و ساختمان بزرگی که درازای آن ۴۰۰ ذراع بوده، که در ساختمان آن از تخته‌های چوب و مس و الواح مسین استفاده شده است. درازای هر تخته چوب ۲۲۴ ذراع و فاصله دو دیوار ۲۰۰ ذراع و بلندی دیوارها ۲۲ ذراع گفته شده است.[۴] و مجلسی به نقل از ثعلبی محل ساخت سد ذوالقرنین را "پایان شرقی سرزمین ترک‏" خوانده است.
کوروش سردودمان هخامنشی، داریوش بزرگ، خشایارشا و اسکندر مقدونی گزینه‌هایی هستند که جهت پیدا شدن صاحب دو شاخ واقعی، دربارهٔ آنها بررسی‌هایی انجام شده، اما با توجه به اسناد و مدارک تاریخی و تطبیق آن با آیه‌های قرآن، تورات، و انجیل تنها کوروش بزرگ است که موجه‌ترین دلایل را برای احراز این لقب دارا می‌باشد.
شماری از فقهای معاصر شیعه نیز کوروش را ذوالقرنین می‌دانند. علامه طباطبایی، صانعی و مرتضی مطهری از معتقدان این نظر هستند.[۲۰] در كتاب تفسير نمونه، نوشتهٔ ناصر مکارم شیرازی نوشته‌شده، از آنجهت به کوروش، ذوالقرنين مي گفتند كه شرق و غرب مال او بود.

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که قبلاً گفتم ...........
خیلی وقت است که تو با اسلام رابطه خوشی نداری واصلاً به دینت هم شک دارم ...یک
تو مثل رهبرت محمد رضا پهلوی بااسم ایران خواست ریشه اسلام از ایران بکند ولی خدا ریشه اش به دست همین ایرانیان مسلمان کند وسلطنت 2500ساله شاهنشاهی به قول امام خمینی به زباله دان تاریخ ریخت ............دو
ومن هم دنبال تو هستم حتی در سایت نواندیشان هم در حال فساد وپاشیدن تخم نفاق وبی دینی در آنجا مشغول هستی.....سه
شما کلا عادتونه حرف شما اینه تنها حکومت خوب و سالم در ایران همین جمهوری اسلامیه و بس (فقط نمیدونم چرا اینقدر ناراضی تو جامعه است) تنها در صورتی میتونید در مورد حکومتای قبلی حرف بزنید که بدیهاشونو بگید.سیاست شما برای حکومت کردن اینه تنها زمانی مردم مسلمون میمونند که جمهوری اسلامی باشه.

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ربک ........خدایت کیست؟
ما دینک ..........دین تو چیست .......؟
من رسولک........پیامبرت کیست؟

.
.
.
به خدا سوگند ازوطنت ایران سوال نخواهند کرد
خداوند متعال, 14 معصومش ( کل سرسبد خلقتش را ) رافدای دین اسلام کرده ومی کند ونه فدای عربستان میکند ( هرچهارده معصوم عرب هستند )
وتو .............
:w17: خوش به حالت رفتی تو بهشت
دوست عزیز من قرار نیست فقط مسلمونا برند تو بهشت.

siavash_1991

عضو جدید
مسيح 110 برات خيلي موتآسفم چرا كه شماها همونايي هستين كه اگه بهتون بگن تاريختون را نابودكنيد ميكنيد وتعصبي روي تاريخ كشورتون نداريد. مسيح110 بهت توصيه ميكنم زندگي نامه ي كوروش كبيرو بخوني تا بفهمي او شخصيتي است كه حتي قران كريم هم به او اشاره كرده به عنوان منجيه مردم دوران خودش معرفي كرده.:mad::mad::mad:

siavash_1991

عضو جدید
مسيح110 ازكي تابهحال شما اسلام شناس شدي .............بدون كه خداوند برخي خواندگان قران كريم رو مورد لعنت قرارداده.......من دوست ندارم شما با اين حرفات جزه اين گروه باشي

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
پیامبرم محمد است ودینم اسلام ومکتبم تشیع سرخ علویست ..........
خدایا.........
هرکس با پیامبرش ودینش محشورش کن ........
وما را ازشفاعت حبیبت محمد مصطفی در روز جزا محرومان نکن
این خدا ؛ تو فرمودید "
ای احمد اگر تو نبودی هرگز افلاک را خلق نمی کردم :gol:

از اون حرفا زدیا تو از کجا میدوی که من منظورم کدوم پیامبر بوده این همه پیامبر..........

باران7

کاربر فعال
اواتارت ترسناکه:cry:

در مورد کوروشم باید بگم تا حالاشم چیز بدرد بخوری ازش نمیگفتن اطلاعات اصلیو ما خودمونم از منابع دیگه گرفتیم حذف کردنش تاثیری رو اگاهیه بچه ها در دراز مدت نداره
آواتار كي ترسناكه؟؟!!!!!خودتو تو آيينه ديدي!!!!!!!!!!!!!:w15:

3pdee

عضو جدید
یک فاجعه ی بزرگ به گوش من رسیده با این عنوان که دولت لایحه ی جدیدی تصویب کرده به این منظور که قرار است کوروش کبیر رو از کتاب تاریخ بچه ها حذف کنند.
این یعنی حذف تمام تاریخ و ارزش های یک آریایی این یعنی رسوایی :mad:
آآآیییی نننففسسسسسسسسسس کشششش

بالا