حدس بزنيد اين كيه ؟؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تو این تاپیک یه عکس میذاریم اما معرفیش نمیکنیم ! بقیه باید بیان بگن کی هست ؟

هر كي كه درست حدس بزنه عكس بعدي رو اون ميذاره و بقيه حدس ميزنند ...مهلت حدس زدن هم 3 روزه اگه تو اين مدت كسي نتونه درست حدس بزنه بازم همون نفر قبل عكس ميذاره
میتونید از کسی که عکس رو گذاشته سئوال کنید و فردی که عکس رو گذاشته فقط میتونه با بله یا خیر جواب بده!

بعد از تموم شدن اين 3 روز همه بايد به شخص برنده امتياز بدن .

فراموش نکنید که عکس باید تصویر یک شخص معروف باشد پس از گذاشتن عکس خودتون یا پسر خاله خودتون خودداری کنید

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاريخ : شنبه 28 /2/87

اين اولين عكسو آسون گذاشتم تا بازي گرم بشه....سوال هم خواستين ميتونيد بپرسين ولي فقط با بله و خير هدايت ميشيد ;)

خداييش خيلي تابلو ديگه :w12:

آخرین ویرایش:

shahin-afagh

عضو جدید
سلام بچه ها

شادمهرباز گفت هر کی خواست میتونه یه عکس بذاره و این بازی رو ادامه بده (توجه داشته باشید اولین نفری که عکس گذاشت بقیه برن حدس بزنن نه اینکه هر کس برای خودش یه عکس بذاره )

بابای

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا شما چقدر بي ذوقيد ... تو فروماي ديگه اين يكي از محبوبترين بازياست ...حالا يه عكس ديگه ميذارم ببينم چند مرده حلاجيد;)

zahra.as

عضو جدید
اين قدر تابلو

اين قدر تابلو

خوب معلومه آن شرلي
جايزه اش چيه؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب معلومه آن شرلي
جايزه اش چيه؟

مهسا جان تا حالا كجا بودي؟؟؟؟:biggrin: اون عكس تموم شد...در ضمن آن شرلي رو آقاي ابراهيم زاده حدس زد ولي قبول نبود چون آن شرلي اسم يكي از شخصيتاش بوده نه اسم خودش :w19:تا يادم نرفته بگم كه اسم اون خانومه (همون آن شرلي:biggrin:) MEGAN FALLOWS ميباشد;)

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا چرا جوابشو گفتی میخواستم یکم گیجش کنم ببینم خودش بلده! :w01:

آره واقعا گيج شدم....كلي فكر كردم ببينم فرح خواننده هم بوده يا نه؟؟؟:w15:

حالا اگه واقعا درست حدس زدي در صورتي كه نازنين بعد از 3 روز عكس نذاشت تو جاش عكس جديدو بذار

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
این عکس یه آدم فوق العاده محترم و متشخص و عزیز و گرامی و ..... خلاصه هر چی بگم کمه! :)

اگه گفتین کیه؟؟؟؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
يافتم يافتم...آرتور سي كلارك نويسنده داستانهاي علمي تخيلي (كه هم اكنون وفات يافته است ):w12:

بگو كه درسته:w17:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زنه با بچه اش

نه اشتباه گفتي يه بچس با مامانش:w15:

آيدين جون اون اولين عكس بود حالا بايد عكسي كه نازنين گذاشته رو بحدسي ...كه البته فكر ميكنم من درست گفتم همي:w12:

به به ببين آواتار كيو برداشته!!!

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
شبیه پروفسور حسابیه!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
روحش شاد همي ;)

(امتياز من فراموش نشه :biggrin:)

خوب بذار يكم به مخم فشار بيارم يه عكس رديف بذارم....

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب حالا بگيد اين كيه ؟؟

اگه يه وقت عكس باز نشد بگيد عوضش كنم