حجاب الزامی یا اختیاری

پنجره

اخراجی موقت
واسه خودت حکم صادر نکن تو که خدا نیسی که...هر چند این روزا همه پاک شدن و معصوم:biggrin:

من حكم صادر نمي كنم ..........من نقل قول ار قران ومعصوم مي كنم
متاسفانه شماها از دين اطلاع چندان نداريد ومي خواهيد كارهاي اشتباه خودتان را توجيه كنيد
حدود حجاب ؛ شرع معين كرده است ومن وتو هيچ كاره ايم

پنجره

اخراجی موقت
تازه مهرشاد جان از ایرانیای شیعه وبا حجاب هم فقط کسانی به بهشت میروند که ولایت مدار باشند......... :)
كاربر محترم :
امام صادق مي فرمايد اسلام بر پنج چيز استوار است :
نماز
روزه
حج
زكات
ولايت ما اهل البيت
وهيچ چيز بالاتر وبهتر از ولايت ما نيست وكسي كه ولايت مرا قبول ندارد كارهاي ديگر او پذيرفته نمي شود

در ضمن درد بي درمان شماها ولايت فقيه است
ولايت فقيه خار چشم دشمنان وبيگانگان است

matin_bc

عضو جدید
من حكم صادر نمي كنم ..........من نقل قول ار قران ومعصوم مي كنم
متاسفانه شماها از دين اطلاع چندان نداريد ومي خواهيد كارهاي اشتباه خودتان را توجيه كنيد
حدود حجاب ؛ شرع معين كرده است ومن وتو هيچ كاره ايم

لطفا من رو با خودتون قاطی نکنین شاید شما ندونین...ولی من واسه تک تک قدمهای زندگیم دلیل دارم و منطق و سعی می کنم تو زندگی فقط خودم رو گول نزنم چون اینجوری هیچ وقت به هیچ کس دیگه دروغ نخواهم گفت...خدا منو به وجود اورده که سالم زندگی کنم و احساس کنم قدرتم رو به عنوان خالق موقیتم روی زمین...اون به من این اجازه رو داده که راهها رو امتحان کنم و بهترینش رو انتخاب کنم این معنیه کماله تو زندگی...اگه از روز اول فرضا بیام طوطی وار نماز بخونم و یه سری کارا رو همین جوری انجام بدم کمال حقیقت وجودیش رو از دس میده...من همیشه یه مسیر رو طی می کنم ...من دوس دارم زندگی جایی باشه که با حقیقت هستی و درون خودم اشنا بشم نه اینکه یه سری چیزا رو مثل خیلی ها تکرارش کنم!!!من معنویت رو به همه چیز ترجیح میدم چون براش محدودیتی وجود نداره...خدا تو جای خاصی تعریف نشده...مثلا واسه اینکه به اوجش برسم نیازی نیس برم حج ...می تونم سفر کنم به گوشه ی دلم و با خودم و خدای درونم خلوت کنم و ببینم تو اون مدت چقدر خوب بودم چقدر اشتباه کردم و چجوری میشه بهتر باشم...شاد باشین و ازاده که ازادگی هنریست کم رونق...:w21: