حامد بهداد بازی در فیلم پولانسکی با مونيكا بلوچي را قبول نکرد

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز

حامد بهداد که در روز‌های قبل به ترکیه سفر نموده بود،در شهر استانبول دیداری رسمی‌ با رمان پولانسکی و مونیکا بلوچی داشت ،اما پس از تست زبان(ایتالیا‌ای و فرانسه )و طرح کلی‌ قصه توسط این کارگردان سرشناس حامد بهداد از همکاری با این پروژه پرهیز نمود و استامبول را به مقصد تورنتو کانادا ترک کرد،

حامد بهداد در پاسخ در خصوص عدم همکاری با رمان پولانسکی گفت:متاسفانه با تمام علاقه‌ای که به سینمای اروپا دارم نتوانستم به دلیل مغایرت با شئونات اجتماعی ایران در این فیلم حضور داشته باشم.

گفتنی است این فیلم محصول مشترک ایتالیا و فرانسه است و به زودی مقابل دوربین خواهد رفت.

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شئونات اجتماعی ایران:confused:
ببخشید تشکر نداشتم

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب معلومه فیلمی که مونیکا بلوچی توش بازی کرده باشه مغایر با شئونات اسلامی که هیچ کلا ضد شئوناته...!!!
بنده خدا حق داشته... گلدن گلاب میگیرن کلی پشتشون حرفه دیگه با آنجلینا جولی دست میدن کلی زیر سوال میرن...
حالا وای به اینکه با مونیکا فیلم بازی کنن.البته تو صحت خبر شک دارم...

mansourblogfa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب معلومه فیلمی که مونیکا بلوچی توش بازی کرده باشه مغایر با شئونات اسلامی که هیچ کلا ضد شئوناته...!!!
بنده خدا حق داشته... گلدن گلاب میگیرن کلی پشتشون حرفه دیگه با آنجلینا جولی دست میدن کلی زیر سوال میرن...
واييييييي حامد بهداد
ازش خيلي ناراحتم
اصغر فرهادي گلدن گلوب رو برده هيچ جا نگفتن با همه دست داده گير دادن چرا با انجلينا جولي دست داده !!!!!!!!!!:eek:

3D.MAX

عضو جدید
اگه نمیخواست بازی کنه واسه چی تست داده؟
از اون حرفا بود

بی شرف مهره ماار داره.....

asa-ara

اخراجی موقت

حامد بهداد که در روز‌های قبل به ترکیه سفر نموده بود،در شهر استانبول دیداری رسمی‌ با رمان پولانسکی و مونیکا بلوچی داشت ،اما پس از تست زبان(ایتالیا‌ای و فرانسه )و طرح کلی‌ قصه توسط این کارگردان سرشناس حامد بهداد از همکاری با این پروژه پرهیز نمود و استامبول را به مقصد تورنتو کانادا ترک کرد،

حامد بهداد در پاسخ در خصوص عدم همکاری با رمان پولانسکی گفت:متاسفانه با تمام علاقه‌ای که به سینمای اروپا دارم نتوانستم به دلیل مغایرت با شئونات اجتماعی ایران در این فیلم حضور داشته باشم.

گفتنی است این فیلم محصول مشترک ایتالیا و فرانسه است و به زودی مقابل دوربین خواهد رفت.

عزیز دل کارگردانش آنگلوپلوس هستش نه پولانسکی
بعدشم این خبر مال 1 ماه پیشه که همون موقع هم کارگردانی پولانسکی تکذیب شد

asa-ara

اخراجی موقت
شاید برای من و شما نوعی مونیکا بلوچی فقط جنبه های و جذابیت های جنسیش معروف و مبرهن باشه
ولی واقعا بازیگر خیلی خوبی هستش که متاسفانه چون جامعه ما نگاه جنسی به همه مسائل داره نمیتونیم بازیهای خوبش رو در مالنا و چقدر من و دوست داری ببینیم و فقط نگاهمون به بدنش هست

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید برای من و شما نوعی مونیکا بلوچی فقط جنبه های و جذابیت های جنسیش معروف و مبرهن باشه
ولی واقعا بازیگر خیلی خوبی هستش که متاسفانه چون جامعه ما نگاه جنسی به همه مسائل داره نمیتونیم بازیهای خوبش رو در مالنا و چقدر من و دوست داری ببینیم و فقط نگاهمون به بدنش هست

تا میگیم مونیکا همه میگن مالنا...
غیر از اون چی؟ تمام فیلماش همینه...
منم خودم دوسش دارم اما همه جا نگاه ها بهش همینه...
حتی خودشون هم اون رو به عنوان یه گزینه ی خوب واسه فیلمایی میدونن بازیگرای دیگه به دلیل همون مسائل از حضور در اون خود داری میکنن...

asa-ara

اخراجی موقت

تا میگیم مونیکا همه میگن مالنا...
غیر از اون چی؟ تمام فیلماش همینه...
منم خودم دوسش دارم اما همه جا نگاه ها بهش همینه...
حتی خودشون هم اون رو به عنوان یه گزینه ی خوب واسه فیلمایی میدونن بازیگرای دیگه به دلیل همون مسائل از حضور در اون خود داری میکنن...
اتفاقا درسته حرفتون بیشتر فیلماش مسائل جنسی قوی داره و خیلی هایلایته ولی فیلم چقدر من و دوست داریدش رو نگاه کنید و ببنید که چقدر حرفای جالب تو بطن فیلمه ....درسته که در مرحله اول جذابیته خود بازیگر که بیننده رو تحت تاثیر قرار میده ولی باید فیلم رو با دقت نگاه کنید....حتی مالنا در اون فیلم مالنا شخصیت اصلی فیلم در حقیقت شخصیت اونروزهای مردم ایتالیا در زمان جنگ هستش به سکانسهای فیلم زمان برگشت مالنا به شهر بیشتر دقت کنید...البته شخصیتهای دیگه هم تو فیلم هست که مکمل هستن که تورناتوره خیلی زیبا با خط اصلی داستان مرتبطش کرده