چه اعتماد به نفسی.اینقد رو مخش کار میکنم که اون دینشو عوض کنه !

چه اعتماد به نفسی.اینقد رو مخش کار میکنم که اون دینشو عوض کنه !
خدا میگه عقل وسیله ی دریافت دینتهدین چیزی است بالای تمام الگوهای دنیوی
عشق .پدر .مادر.وطن اینها انقدر با ارزش هستن که نمیشه تصور کرد
اما
اما دین بالای همه اینهاست
خدا میگه برای دینت با پدر مادرت مخالفت کن
خدا میگه برا دینت از وطنت مهاجرت کن
عشق به کسی دیگر هم همینطوره.
خدا اون دنیا با معیار اعتقاداتت با تو رفتار میکنه.نه معیار عشقت
می بخشیدبه نظر من بستگي داره به خيلي چيزها
اول اينكه دختر باشي يا پسر و دوم اينكه دينت چي باشه؟
اگه دختر باشي و دينت مسيحي باشه و پسر مورد علاقه ات مسلمون باشه و لياقتش رو داشته باشه ارزشش رو داره كه دينت رو فداي عشقت كني چون با اينكار دينت تكميل شده چون اسلام كامل كننده مسيحيته.ولي اگه مسلمون باشي فرقي نميكنه دختر باشي يا پسر نبايد دينت رو عوض كني به خاطر عشق چون عشق 6 ماه بعد از ازدواج عادي ميشه اونوقت يادت ميفته عجب غلطي كردي.تصميم با خودته از ما گفتن بود.
سوال اینجاست که چرا الزاما یک زن و شوهر باید هم دین باشند؟می بخشید
1. شما به چه حقی خودتون رو جای یک مسیحی قرار میدید و از منظر ایشون قضاوت می کنید و واسش حکم می برید؟
من و شما مسلمانیم و قائل به خاتم الانبیاء
به چه حقی سایرین رو ناقص خطاب می کنید؟
2. میشه دقیقا روشن شیم چرا "دختر" مسیحی رو مثال زدید؟
شما ابتدا از اهمیت جنسیت در این تصمیم گیری گفتید، بعد گفتید اگر طرف دختر باشه و مسیحی باشه ...
سوال اینجاست که چرا الزاما یک زن و شوهر باید هم دین باشند؟
سواله
خواهش می کنم نه هجوم بیارید،
نه من رو مرتد خطاب کنید
که اگر خطاب کنید هم باکی نیست
اما مایلم روشن شده باشید که این فقط یک سوال هست
دین یک مسئله ی شخصیست،
دوستان مایلند اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی نیز هست
خب باشه
ولی باز هم مسئله ای "فردی"ست
لازمه یک زن و شوهر "فردیت" یکسانی داشته باشند؟
در تفکر شما انسان بنده و نوکر خداست.چه جواب جالبی دادی
اسی جان میشه یه سوال بپرسم . از نظر شما خدا بنده ی ماست یا ما عبد و بنده خدا هستیم؟
ممنونم از جواب خيلي خيلي زيبات دوست من.اتفاقا منم خدارا به چشم يك ارباب نميبينم.وفكر ميكنم از وقتي طرز فكرم درباره خدا عوض شد به خدا هم بيشتر نزديك شدمدر تفکر شما انسان بنده و نوکر خداست.
اینهم ناشی از همان تفکر ارباب و رعیتی حاکم بر تفکر ذهنی اعراب 1400 سال پیش است.
من بنده و غلام هیچ موجودی نیستم چه زمینی که اسمم را بذارم غلامرضا یا غلامعلی،چه آسمانی که اسمم را بذارم عبدالله.
به خدا هم به دیده یک پدر مینگرم تا یک ارباب.
برای شماها خیلی زوده تا به این ارتباط با خدا برسید.
همون عربی باهاش حرف بزنید و ازش بترسید و پاچه خواری کنید تا از سر تقصیراتتان بگذرد،خیلی مفیدتره.![]()
اینقد رو مخش کار میکنم که اون دینشو عوض کنه !
در تفکر شما انسان بنده و نوکر خداست.
اینهم ناشی از همان تفکر ارباب و رعیتی حاکم بر تفکر ذهنی اعراب 1400 سال پیش است.
من بنده و غلام هیچ موجودی نیستم چه زمینی که اسمم را بذارم غلامرضا یا غلامعلی،چه آسمانی که اسمم را بذارم عبدالله.
به خدا هم به دیده یک پدر مینگرم تا یک ارباب.
برای شماها خیلی زوده تا به این ارتباط با خدا برسید.
همون عربی باهاش حرف بزنید و ازش بترسید و پاچه خواری کنید تا از سر تقصیراتتان بگذرد،خیلی مفیدتره.![]()
میدانید از اول تاریخ ادیان رو که نگاه کنید همیشه دعوا سر ربوبیت خدا بوده.
ادما معمولا با خدایی که انها رو خلق کرده و کاری به کارشون نداره مشکلی ندارند اما اگر بحث اطاعت از اون خدا باشه اینجاست که جا خالی میدن و زیر بار نمیرن.
به بهاطاعت یک فرزند از یک پدر، زمین تا آسمان با اطاعت یک برده از اربابش فرق دارد.
هیچ پدر صالحی در ازای کمک به فرزندانش از آنها عجز و لابه و سجده و...... نمیخواهد.
مثلا پدری به فرزندش بگوید،من امروز برای شما نان خریده ام، بیایید پای مرا ببوسید.
البته من به بوسیدن پا نیازی ندارم ولی چون شما محتاج منید،باید اینکار را بکنید!!!!
مهمترین خواسته یک پدر از فرزندانش عدم کفران نعمت و عمل صالح است،همین و بس.
بقیه دیگه میشه ظاهرسازی که هیچ دردی را از هیچکسی دوا نمیکند.
حالا حکم پسر مسیحی که عاشق دختر مسلمون شده چیه؟به نظر من بستگي داره به خيلي چيزها
اول اينكه دختر باشي يا پسر و دوم اينكه دينت چي باشه؟
اگه دختر باشي و دينت مسيحي باشه و پسر مورد علاقه ات مسلمون باشه و لياقتش رو داشته باشه ارزشش رو داره كه دينت رو فداي عشقت كني چون با اينكار دينت تكميل شده چون اسلام كامل كننده مسيحيته.ولي اگه مسلمون باشي فرقي نميكنه دختر باشي يا پسر نبايد دينت رو عوض كني به خاطر عشق چون عشق 6 ماه بعد از ازدواج عادي ميشه اونوقت يادت ميفته عجب غلطي كردي.تصميم با خودته از ما گفتن بود.
به به
اسي جون
اسي ***ند چطوري؟
يعني چي؟
يعني خدا رو نبايد پرستيد؟
من جاهاي ديگري هم اين نوع نظرات رو ازت ديدم
كه بنظرم اومد بخاطر نوع جهان بيني كه داري
اسي جان شرط حذف اين سه خط همان بود كه گفتملطفا سعی کنید این سه خط اول را در پاسخگویی هایتان فاکتور بگیرید،چون من هم مجبور میشم، سه خط بامزه همیشه در وصف شما بیارم.
بستگی داره،پرستش از دیدگاه شما چی باشه.
اگه پرستش دولا راست شدن و از صبح تا شب پاچه خواری منظورته،من بهش اعتقادی ندارم.
اما اگه پرستش = عمل درست ، به آن معتقدم.![]()
سعی میکنم اون رو هم به دین خودم دربیارم ولی دینم رو نمیام به خاطر این2روز دنیا فدای عشق دنیوی کنمفرض کنید عاشق یک نفر شدید که دینش با شما فرق می کنه حاضرید دینتون رو فدای عشقتون کنید؟؟؟
خوب چجور انتظار داری اونم دینشو به خاطر این 2 روز دنیا فدای عشق دنیویش کنه؟سعی میکنم اون رو هم به دین خودم دربیارم ولی دینم رو نمیام به خاطر این2روز دنیا فدای عشق دنیوی کنم
خب فرض بر اينه كه ما (يك مسلمون) تو اين شراط قرار بگيريم و ماهم اعتقاد داريم كامل ترين دين توسط نبي مكرم اسلام عرضه شدهخوب چجور انتظار داری اونم دینشو به خاطر این 2 روز دنیا فدای عشق دنیویش کنه؟![]()
خوب اونم این فکر در مورد دینش دارهخب فرض بر اينه كه ما (يك مسلمون) تو اين شراط قرار بگيريم و ماهم اعتقاد داريم كامل ترين دين توسط نبي مكرم اسلام عرضه شده
اين كه ديگه روشنه
اگر منظورتان اینه که حکمتش چیه خوب کلی توضیحات دراین باره دادن که میشه مطالعه کرد.
اما کلا من مسلمان درباره احکام مجری باید باشم خدا قانون رو گذاشته و من توی اصول دینم قبول کردم که قانون خدا رو بپذیرم نه هر کاری که دلم خواست.
مگر اینکه شک داشته باشم این قانون ساخته بشره یا نه؟
که در این صورت هنوز تو اصول شک دارم و باید با مطالعه و تحقیق بالاخره تصمیم خودم رو بگیرم که اسلام رو با تمام احکامش قبول دارم یا نه؟
منظورم اینه که من یا اصولا به دین اعتقاد دارم یا ندارم . اگر به دین و وحی اعتقاد دارم احکامش رو انجام میدم حتی اگر ندونم چرا؟
مثلا خدا گفته اینطوری وضو بگیر اینطوری نماز بخون همانطوری انجام میدم. اینجا دیگه نمیگم حالا من دلم میخواد صبح 4 رکعت بخونم .ظهر که کمتر وقت دارم و خسته ام 2 رکعت.
اگرهم اعتقاد نداشته باشم خوب هرکاری دوست داشتم میکنم. به احکام هم کاری ندارم.
اگر به دین و وحی اعتقاد دارم احکامش رو انجام میدم حتی اگر ندونم چرا؟
خب فرض بر اينه كه ما (يك مسلمون) تو اين شراط قرار بگيريم و ماهم اعتقاد داريم كامل ترين دين توسط نبي مكرم اسلام عرضه شده
اين كه ديگه روشنه
من انتظار ندارمخوب چجور انتظار داری اونم دینشو به خاطر این 2 روز دنیا فدای عشق دنیویش کنه؟![]()
یهودی ها مختص مرداشونه اسلام هم زنانشون جالب میشه این 2 تا با هم ازدواج کننخیلی جالبه.
عین همین قانون در یهودیت هم وجود داره و یک یهودی متعصب حق ازدواج با سایر ادیان را ندارد.
اسم این کار اصلا نژاد پرستی و تمامیت خواهی نیست !!!!!!!!!!!!!!!!
خوب این نظر را مسلمانان دارن که دین اسلام کامل ترین دین ها است .ولی ایا اون کسی که مسیحی است هم معتقد دین اسلام کامل ترین است یا همان دین مسیحیت خودش؟خب فرض بر اينه كه ما (يك مسلمون) تو اين شراط قرار بگيريم و ماهم اعتقاد داريم كامل ترين دين توسط نبي مكرم اسلام عرضه شده
اين كه ديگه روشنه