venus4164
عضو جدید
[h=3]عموطغرل از کلاس راهنمایی رانندگی میاد بهش میگن بابات رو مار نیش زد و فوت کرد.
میگه.از پشت زدش ؟
میگن آره
میگه مار مقصره خوب!
[/h]
[/h]
[/h]
[h=3][/h] [h=3]بهعمو طغرلمی گن بیا اینجا به انگلیسی چی می شه ؟میگه.کام هیر. میگن حالا برو اونجا به انگلیسی چی میشه ؟میگه: خب میرم اونجا میگم کام هیر... !!!!
[/h]
[h=3][/h] [h=3]عمو طغرل ﺑﺎ ﻣﺎﺷﻴﻨﺶ ﻳﻪ ﺩﺧﺘﺮﺳﻮﺍﺭﻣﻲ ﻛﻨﻪ. ﻣﺎﻣﻮﺭﺍ ﺟﻠﻮﺷﻮ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻥ ﻣﻲ ﮔﻦ: ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ﺷﻤﺎ ﭘﻴﺎﺩﻩ ﺷﻮ. ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺑﺎﺗﻌﺠﺐ ﻣﻲ ﮔﻪ: ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﻤﺎﺳﺖ؟ ﻭﺿﻌﺶ ﺧﺮﺍﺑﻪ ﻫﺎ !! واقعا که سرشم تکون میده[/h]
[h=3][/h] [h=3]عمو طغرل ﻣﯿﺮﻩ ﮐﻼﻧﺘﺮﯼ ﻣﯿﮕﻪﺟﻨﺎﺏﺳﺮﻭﺍﻥ ﻃﻮﻃﯽ ﻣﻦ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ… ﺍﻓﺴﺮﻩﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺏﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﭼﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺮﺍﺕ؟عمو طغرلﻣﯿﮕﻪ ﻫﯿﭽﯽ، ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﻫﺮ ﻓﺤﺸﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﺧﻮﻧﺪﺍ ﻣﯿﺪﻩ ﻧﻈﺮ ﺷﺨﺼﯽ ﺧﻮﺩﺷﻪ ها
[/h]
میگه.از پشت زدش ؟
میگن آره
میگه مار مقصره خوب!
[h=3]بهعمو طغرل کار میدن که کف اتوبان رو خط بکشه...روز اول 6کیلو متر رنگ میزنه..روز دوم 3کیلو متر رو و روز سوم کمتر...صاحب کارش بهش میگه هوی چرا تو هر روز کمتر از دیروز کار میکنی...؟ میگه:من نمیتونم بهتر از این کار کنم...چون هر روز دارم از قوطی رنگ دورتر میشم. اخه چه وضعشه
[h=3]عمو طغرل داشت گریه میکرد،باباش ازش میپرسه چته؟ میگهعاشقشدم.باباش میپرسهعاشقکی شدی؟ میگه هر کسی که شما صلاح بدونین پدر
[h=3][/h] [h=3]بهعمو طغرلمی گن بیا اینجا به انگلیسی چی می شه ؟میگه.کام هیر. میگن حالا برو اونجا به انگلیسی چی میشه ؟میگه: خب میرم اونجا میگم کام هیر... !!!!
[h=3][/h] [h=3]عمو طغرل ﺑﺎ ﻣﺎﺷﻴﻨﺶ ﻳﻪ ﺩﺧﺘﺮﺳﻮﺍﺭﻣﻲ ﻛﻨﻪ. ﻣﺎﻣﻮﺭﺍ ﺟﻠﻮﺷﻮ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻥ ﻣﻲ ﮔﻦ: ﺧﻮﺍﻫﺮﻡ ﺷﻤﺎ ﭘﻴﺎﺩﻩ ﺷﻮ. ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺑﺎﺗﻌﺠﺐ ﻣﻲ ﮔﻪ: ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﻤﺎﺳﺖ؟ ﻭﺿﻌﺶ ﺧﺮﺍﺑﻪ ﻫﺎ !! واقعا که سرشم تکون میده[/h]
[h=3][/h] [h=3]عمو طغرل ﻣﯿﺮﻩ ﮐﻼﻧﺘﺮﯼ ﻣﯿﮕﻪﺟﻨﺎﺏﺳﺮﻭﺍﻥ ﻃﻮﻃﯽ ﻣﻦ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ… ﺍﻓﺴﺮﻩﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺏﺣﺎﻻ ﻣﺎ ﭼﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺮﺍﺕ؟عمو طغرلﻣﯿﮕﻪ ﻫﯿﭽﯽ، ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﻫﺮ ﻓﺤﺸﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺁﺧﻮﻧﺪﺍ ﻣﯿﺪﻩ ﻧﻈﺮ ﺷﺨﺼﯽ ﺧﻮﺩﺷﻪ ها