علی.موسوی
اخراجی موقت
جک و طنز انتقادی به وضعیت جامعه است از نگاهی دیگرجک بود دوست من
جک و طنز انتقادی به وضعیت جامعه است از نگاهی دیگرجک بود دوست من
کاملا درسته تو جامعه ما هم کم نیستند این مورداجک و طنز انتقادی به وضعیت جامعه است از نگاهی دیگر
ماشین باباش مگه بی ام هست یا بوگاتی؟؟ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ ,
چون ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ...
یعنی شلوار نپوشه یا دمپایی نپوشه؟؟یارو پشت کنکوري بوده نذر میکنه اگه دانشگاه قبول بشه ،،،ننه اش رو با پای برهنه بفرسته کربلا....
فکر کنم راننده باباش باشه اگه دقت کنید البته این درس اخلاقی بود نه جکماشین باباش مگه بی ام هست یا بوگاتی؟؟
پس چرا تو پیکان 57 کنار راننده نشسته؟؟
چجوری فکر کردی راننده باباشه؟؟ فکر کن راننده باباش نباشه !!!فکر کنم راننده باباش باشه اگه دقت کنید البته این درس اخلاقی بود نه جک
ماشین باباش مگه بی ام هست یا بوگاتی؟؟
پس چرا تو پیکان 57 کنار راننده نشسته؟؟
بچه 5 سالست قبولخوب گناه داره بچه 5سالست.....خوب باباش رانندست دیگه....!!عجبااااااااااااا.....یکم احساس داشته باشین!!
از نظر بچه 5ساله پیکان 57باباش مثل بوگاتیه.....!!!
چون بجه5ساله با غریبه نمیره بیرون بعدشم اگه باباش نباشه خنده دار میشه؟ضمنا من هم گفتم این جک نبود البته بهتره نویسنده محترم خودش توضیح بده ببینیم منظورش جی بودهچجوری فکر کردی راننده باباشه؟؟ فکر کن راننده باباش نباشه !!!
اگر هم شما دقت کنید بالای تاپیک نوشته زنگ تفریح اسکریم و خنده
پس جای اخلاقیات نیست
یعنی شلوار نپوشه یا دمپایی نپوشه؟؟
کی گفت غریبه هست؟؟ شاید عموش باشه یا پدر بزرگشچون بجه5ساله با غریبه نمیره بیرون بعدشم اگه باباش نباشه خنده دار میشه؟ضمنا من هم گفتم این جک نبود البته بهتره نویسنده محترم خودش توضیح بده ببینیم منظورش جی بوده
ازش میپرسم اطلاع میدم.....به نکته خوبی اشاره کردین!!!!
چون بجه5ساله با غریبه نمیره بیرون بعدشم اگه باباش نباشه خنده دار میشه؟ضمنا من هم گفتم این جک نبود البته بهتره نویسنده محترم خودش توضیح بده ببینیم منظورش جی بوده
نوشته پای برهنه نه ک.....برهنهیعنی شلوار نپوشه یا دمپایی نپوشه؟؟
وقتی روسری نپوشه میشه سرش برهنه هستنوشته پای برهنه نه ک.....برهنه
ک.... یعنی چی؟؟؟ برای ک ... که ش... میپوشن نه شلوارنوشته پای برهنه نه ک.....برهنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جوک بگو.... | زنگ تفريح | 1326 | |
![]() |
معمولا چه مواقعی جوک گفته میشود؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
هرکی میتونه بیاد جوک بزاره_لطفا | زنگ تفريح | 120 | |
![]() |
جوک های مردونه | زنگ تفريح | 37 | |
![]() |
جوک | زنگ تفريح | 11 |