جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺑﻪ مخاطب خاصم ﻣﯿﮕﻢ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﺰﺍﺣﻤﻢ ﻣﯿﺸﻪ ، چیکار کنم ؟ﻣﯿﮕﻪ ﻋﮑﺴﺘﻮ ﺑﺮﺍﺵ ﺑﻔﺮﺳﺖ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯿﮕﻪ !منبازم منو باز هم مناصلا خاک بر سر من !​

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
اﺳﺘﺎﺩ بهم گقت ﭼﺮﺍ ﻧﯿﻮﻣﺪﯼ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ؟گفتم ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻛﻼﺳﺘﻮﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺗﺪﺍﺧﻞ ﺩﺍﺷﺖ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﯿﺎﻡ …​

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشیه مخاطب خاصم گرفتم رفتم تو مخاطبینش گفتم رضا کیه گفت دوست اجتماعیگفتم جواد کیه گفت همکلاسی کلاس زبانم، گفتم علی کیه گفت حکم داداشمو دارهگفتم سعید کیه گفت آدم یه همکلاسی که ندارهگفتم آرزو کیه؟گفت: تویی گذاشتم مادرم شک نکنه​

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﻛﺎﺵ ﻣﻴﺸﺪ ﻭﻗﺘﻲ مخاطب خاصت ﺧﻴﻠﻲ خوب ﻮ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ و خوش اخلاق ﺷﺪﻩ...ﺑﻬﺶ ﺗﺎﻓﺖ ﺑﺰﻧﻲ ﻫﻤﻮﻧﺠﻮﺭ بمونه…​

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مامیم میگم : شام چی داریم؟میگه : آنچه گذشتمیگم :غذای جدیده؟میگه : عارعمیگم : خو حالا چیا داره توش، واسه سلامتی خوبه؟میگه : هرچی تو این هفته پختمو کوفت نکردی قاطی کردمدو تا تخم مرغم زدم و مث کتلت سرخش کردم!اگه اینم کوفت نکنی فردا شب پس از سالها داریم​

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم پسره با خشتکش داشته خیابونارو جارو میزدهشهرداری همونجا با حقوق و مزایای عالی استخدامش کرده​

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم پسره میخواسته یه جوری به دختره بگه حجابت بیشتر رعایت کنگفته : من دوست دارم بیرون میای از خونه لباس منطقی بپوشی
دختره هنوز داره تمام بازار و زیر و رو میکنه دنبال برند manteghi …

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی دوراهی کجاست ؟
وقتی میری توالت میبینی نفر قبلی …. بیرون کاسه
یا باید بشوری یا اومدی بیرون میوفته گردنت
به این میگن دو راهی ! فهمیدی ! :))

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
دهه هشتادیا هم دارن ازدواج میکنن
دهه هفتادیا دارن بچه دار میشن
اما دهه شصتیا هنوز دارن دنبال نیمه ی گور به گور شدشون میگردن !

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺸﻘﻢ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﻡ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﭼﻪ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ؟ﮔﻔﺖ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﻜﭗ ﺑﺎﺑﺎ گور بابای ﺗﻮ ﻭ ﻋﺸﻘﺖ !!!ﺍﺻﻦ ﺍﺯ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﺗﻮﻗﻊ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ !ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯽ ﺍﺩﺏ ﺷﺪﻩ !ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯﺵ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﭙﺮﺳﯿﺪ

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﺸﻘﻢ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﻡ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﭼﻪ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ؟ﮔﻔﺖ ﺑﮕﯿﺮ ﺑﻜﭗ ﺑﺎﺑﺎ گور بابای ﺗﻮ ﻭ ﻋﺸﻘﺖ !!!ﺍﺻﻦ ﺍﺯ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﺗﻮﻗﻊ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ !ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﺷﺐ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯽ ﺍﺩﺏ ﺷﺪﻩ !ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯﺵ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﭙﺮﺳﯿﺪ

:biggrin::biggrin:

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هشدار جدی برا آقاپسرا..
ﻣﻮﺭﺩﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻬﻢ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﻣﻨﻢ ﻫﻤﻴﻨﻜﻪ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻢ
ﺻﻴﻐﻪ ﻋﻘﺪﻭﺧﻮﻧﺪﻩ ﻣﻨﻢ ﺑﺎﺗﻌﺠﺐ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻠﻪ !!!
ﻫﻴﭽﻰ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻳﻨﻮﺭﺻﺪﺍﻯ ﺟﻴﻐﻮﻫﻮﺭﺍﻩ ﺩﻩ ﭘﻮﻧﺰﻩ
ﻧﻔﺮﻣﻴﻮﻣﺪ !ﺍﺻﻦ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪﺍﻳﻦ ﻛﻤﺒﻮﺩﺷﻮﻫﺮ ﭼﻪ ﻣﻴﻜﻨﻪ !
ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﻬﺘﻮﻥ ﺑﮕﻢ ﺩﺭﺟﺮﻳﺎﻥ ﺑﺎﺷﻴﻦ
ﺗﺮﻓﻨﺪﺟﺪﻳﺪﺩﺧﺘﺮﺍﺱ
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺎﺷﻴﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﻳﻦ!

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی از چیزایی که آدمو خیلی داغون میکنه اینه که
یه پسر با دماغ عملی و ابرو برداشته و سه تیغه بیاد بگه :
خیلی چاکرم داداش :|
آخه این چه حرفیه میزنی ؟؟؟
تو باید بگی : میســـی عــسیسم

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
به يکي ميگن اگه تو دریا کوسه بهت حمله کنه چکار می کنی؟ می گه می رم بالای درخت .می گن : تو دریا که درخت نیست يارو می گه: مجبورم می فهمی ؟ مجبورررررم

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
غضنفر مي*ميره مي*ره اون دنيا، ازش مي*پرسن چي شد مُردي؟ ميگه داشتم شير مي*خوردم ! ميگن: شيرش فاسد بود؟ ميگه نه بابا، گاوه يهو نشست

- - - Updated - - -

طرف یه تیکه آشغال مي پره تو چشمش . می ره جلوی آينه تو چشش فوت ميكنه. خانمش بهش ميگه ديوونه تو فوت نكن بذار اون فوت كنه!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
2 تا دوست با هم ميرن هتل، اولي ميره توالت فرنگي، دومي مياد كتكش ميزنه!
ميگن: چرا ميزنيش؟ ميگه: من هر روز از اين چشمه آب مي خورم،
اين اومد دستشويي كرد توش !

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
صرف فعل نشستن به گویش شیرین بختیاری: مو بنشینم، تونم بنشینی،
اونم بنشینه، ما که بنشینم، شمام که بنشینید،
دیه جا نی اونا بنشینن!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
غضنفر پشت در اتاق عمل بود ،
پرستار صدا مي زنه: همراه مريض ... غضنفر ميگه: .... 0912487..

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
از غضنفر مي پرسند هدفت از تحصيل چيه؟
ميگه : مي خوام درس بخونم، دكتر بشم، مطب بزنم، پولدار بشم،
وانت بخرم باهش كار كنم!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختره داشته بافتنی میبافته میبینن هر دفعه ای یک بوئی هم میاد ، میپرسن پس این بو چیه ، میگه مامانم گفته یکی زیر میبافی یکی رو یکی ول میکنی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز

طرف یه خفاش می بینه از خنده غش می کنه،
میگن چی شد؟!
میگه تا حالا موش با چادر عربی ندیده بودم!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
خشکسالی بوده. معلمه به شاگرداش میگه بچه ها بیاین امروز بریم بیرون شما برای اومدن بارون دعا کنین دعاتون مستجابه. بچه ها میگن آقا اجازه اشتباه می کنین دعای ما مستجاب نیست. میگه چطور؟ از کجا میدونین؟ بچه ها میگن آقا اجازه واضحه، اگر دعای ما مستجاب بود شما باید تا حالا صد بار مرده بودین!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسره به پدرش میگه: بابا چرا هر وقت من عاشقانه و پراحساس آواز میخونم شما زود میری پنجره رو باز می کنی و به مردم کوچه نگاه می کنی و لبخند میزنی؟

پدرش میگه: به این خاطر که با شنیدن صدای تو مردم فکر نکنن که من دارم کتکت میزنم و این صدای جیغ و دادته!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مامانه به پسرش میگه: میدونم که شیطون گولت زد که موهای خواهرتو کشیدی! پسرش میگه آره، ولی لگدی که زدم تو شکمش ابتکار خودم بود!

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر: احمد چرا با علی دعوا کردی؟ببین لباسات همه پاره پاره شده باید یه لباس دیگه برات بخرم.
احمد: ولی باباجون، پدر علی باید یه علی دیگه بخره!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.