جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیسبوک تو آمریکا :جدیدترین فضاپیمای جهان را ساختیم.
تعدادلایک :۵۶۳۲
فیسبوک توژاپن :بااستفاده ازکاغذپیشرفته ترین کامپیوترراساختیم.
تعدادلایک :۷۸۱۵
فیسبوک توایران :دختره :لباس عیدامسالم خیلی قشنگه!
تعدادلایک :۱، ۲۳۵، ۷۸۴،

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺁﻣﺎﺭ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﮐﺴﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻓﺤﺶ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ:
-ﻋﮑﺎﺱ ﻋﮑﺲ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ
-ﺩﺍﻭﺭ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﭘﻠﯽ ﺳﺘﯿﺸﻦ
-ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺳﺮ ﺟﻠﺴﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ
-ﮔﻮﯾﻨﺪﻩ ﯼ ﺗﻠﻔﻦ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﺍﺳﺖ
-ﺧﻮﺩ ﻣﺸﺘﺮﮎ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ
-عمه های گرامیتان
-کسی که بهت گواهینامه داده

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونی که الان دستش تو دستای توئه همون نامردیه که سه دقیقه پیش دستش تو دماغ و بعد در دهانش بود!
))))
حالت به هم خورد؟ هان فک کردی میگم دستش تو دست من بود! من عمرا به همچین دستی دست نمیزنم! مال خودت!

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما زندگیمان را مدیون “همسرانمان” هستیم!!!!!
اگر نبودند از “خوشی” مرده بودیم!

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
مادرشوهرا میگن عروسا اول لیموشیرینن بعدیه مدت تلخ میشن اما یکی نیست به این مادرشوهرا بگه لیمو شیرین همیشه شیرینه تاچاقوبه جیگرش نزنن تلخ نمیشه! به افتخار
هرچی عروسه!

رجایی اشکان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﺪﻭﻡ ﮔﻮﺭﯼ ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ؟
یهو ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻩ ﺳﮕﻢ ! ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ ﺍﺯ
ﺣﻤﻮﻡ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺩ ﻣﯿﮕﻢ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻪ !!!!خیلی باباش منطقی بود لامصب.
با پوزش بخاطر بی ادبی بودنش

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونی که الان دستش تو دستای توئه همون نامردیه که سه دقیقه پیش دستش تو دماغ و بعد در دهانش بود!
))))
حالت به هم خورد؟ هان فک کردی میگم دستش تو دست من بود! من عمرا به همچین دستی دست نمیزنم! مال خودت!

ما زندگیمان را مدیون “همسرانمان” هستیم!!!!!
اگر نبودند از “خوشی” مرده بودیم!

مادرشوهرا میگن عروسا اول لیموشیرینن بعدیه مدت تلخ میشن اما یکی نیست به این مادرشوهرا بگه لیمو شیرین همیشه شیرینه تاچاقوبه جیگرش نزنن تلخ نمیشه! به افتخار
هرچی عروسه!

;):biggrin:

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﯾﻪ پسره پست گذاشته بود :ﺩﺧﺘﺮﻱ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺷﻮ ﺗﻴﻎ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﻴﺴﺖ ﮊﻳﻠﺘﻪ! ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ :ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﯿﻐﺶ ﺯﺩ ﭘﺴﺮ ﻧﯿﺲ ﻣﻮﯼ ﺯﺍﺋﺪﻩ…

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزمایش محبت دامادان توسط ماد زن

طنز شماره 1
زنى سه دختر داشت كه هر سه ازدواج كرده بودند. یكروز تصمیم گرفت میزان علاقه‌اى كه دامادهایش به او دارند را ارزیابى كند.

یكى از دامادها را به خانه‌اش دعوت كرد و در حالى كه در كنار استخر قدم مى‌زدند از قصد وانمود كرد كه پایش لیز خورده و خود را درون استخر انداخت.
دامادش فوراً شیرجه رفت توى آب و او را نجات داد.
فردا صبح یك ماشین پژو ٢٠٦ نو جلوى پاركینگ خانه داماد بود و روى شیشه‌اش نوشته بود:

«متشكرم! از طرف مادر زنت»

زن همین كار را با داماد دومش هم كرد و این بار هم داماد فوراً شیرجه رفت توى آب وجان زن را نجات داد.
داماد دوم هم فرداى آن روز یك ماشین پژو ٢٠٦ نو هدیه گرفت كه روى شیشه‌اش نوشته بود:

«متشكرم! از طرف مادر زنت»

نوبت به داماد آخرى رسید.
زن باز هم همان صحنه را تكرار كرد و خود را به داخل استخر انداخت.
اما داماد از جایش تكان نخورد.
او پیش خود فكر كرد وقتش رسیده كه این پیرزن از دنیا برود پس چرا من خودم را به خطر بیاندازم.
همین طور ایستاد تا مادر زنش درآب غرق شد و مرد.

فردا صبح یك ماشین بى‌ام‌و ی كورسى آخرین مدل جلوى پاركینگ خانه داماد سوم بود كه روى شیشه‌اش نوشته بود:

"متشكرم از طرف پدر زنت"

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه نفر مست سوار تاکسی میشن :
راننده تا میفهمه مستن ماشینو خاموش میکنه میگه رسیدیم !!!
اولی : پول میده پیاده میشه !!!
دومی : پول میده تشکر میکنه !!!
سومی : یکی محکم میزنه پس گردن راننده
میگه : اینو زدم که دیگه تند نری دیوس نزدیک بود بکشیمون ...!!!

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺗﺼﻮﺭ ﻛﻦ ....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ﻗﻮﺭﺕ ﺩﺍﺩﻧﻪ ﺳﻮﺳﻜﻲ ﺭﻭ ﻛﻪ ﺟﻔﺖ ﭘﺎﻱ ﻋﻘﺒﺶ ﻻﻱﺩﻧﺪﻭﻧﺎﺕ ﮔﻴﺮ ﻛﺮﺩﻩ ...

ﻭ ﻋﺎﺟﺰﺍﻧﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺭﻭ ﺯﺑﻮﻧﺖﻭﺍﺳﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﻮﻧﺪﻥ ﺗﻘﻼ ﻣﻴﻜﻨﻪ ..........................

ﻭ ﺗﻮ ﺳﻨﮕﺪﻻﻧﻪ ﺩﻧﺪﻭﻧﺎﺗﻮ ﺭﻭ ﻛﻤﺮﺵ ﻓﺸﺎﺭ ﻣﻴﺪﻱ ﻭ ﺍﻭﻧﻢ ﺧﺮﭺ ﺻﺪﺍ ﻣﻴﺪﻩ o;O

تصور عـــــــــــجیبیه o;o

کـــــــــصافتم خودتی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیا می دانستید بلندی قد باعث شیرینی آدم ها میشه؟
اصلا روایت داریم که:
قد یارم بلنده
شیرینه مثل قنده

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
اغا یه روز باید بشینیم در مورد این ضرب المثل ها بحث کنیما
مثلا همین یه دست صدا نداره
اغا ما یه دوس داریم یه جوری بشکن میزنه یه جوری بشکن میزنه که دو تا دست هیچ طبل و تنبک در مقابلش کم میاره
اینو چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق را از هر سمتی که بخوانی میشود عشق...
..
قشع
.
اه نشد که..
حالا اگه همین رو شکسپیر میگفت میشد!!
چه وضعشه؟؟مگه من چیم از شکسپیر کمتره؟؟؟
هعيييييي

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بیماریهای روانیم اینه که
یه اهنگ میذارم و بی صدا جلوی آینه ادای خواننده رو در میارم. بعد که یهو یکی میاد تو اتاق به آینه نزدیکتر میشم و تو صورتم دنبال جوش میگردم.

o∩_∩o

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه پسر خاله دارم به باباش میگه پدر به مامانش هم میگه مادر، میریم خونشون انگار داریم فیلم هندی می بینیم ^ــ^

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیروز دختر داییم ناگهان شروع به جیغ کشیدن کرد، سرآسیمه خودمونو رسوندیم دیدیم همه عروسکاشو چیده رو تخت میخواد با گوشی ازشون عکس بگیره،
چی شده النا جون
دیفونم کردن هر چی میگم به من نیگا کنین نیگا نمیکنن!
عروسکا :|o_O
اهالی منزل o∩_∩o

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
هرچی عروسه!

ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻣﯿﮕﻢ ﮐﺪﻭﻡ ﮔﻮﺭﯼ ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ؟
یهو ﺩﯾﺪﻡ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻩ ﺳﮕﻢ ! ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ ﺍﺯ
ﺣﻤﻮﻡ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺩ ﻣﯿﮕﻢ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻪ !!!!خیلی باباش منطقی بود لامصب.
با پوزش بخاطر بی ادبی بودنش

ﯾﻪ پسره پست گذاشته بود :ﺩﺧﺘﺮﻱ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺷﻮ ﺗﻴﻎ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﻴﺴﺖ ﮊﻳﻠﺘﻪ! ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ :ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﯿﻐﺶ ﺯﺩ ﭘﺴﺮ ﻧﯿﺲ ﻣﻮﯼ ﺯﺍﺋﺪﻩ…

بسم الله
تا به حال اینطوری قانع نشده بودم

*Lady Eng*

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دخترایی که با یکی دوستن ولی همزمان خبر عقدشون با یکی دیگه میاد!!!
.
.
.
.
.

بی وجدان ها منو یاد رونالدینهو می اندازن...
ب چپ نگاه میکرد ب راست پاس میداد خخخخ

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماجراهای جالب آقوی همساده : “لوبیای سحر آمیز !”
آقو ما یه مدت وضع مالیمون خراب بود یه گاوی داشتیم گفتیم بریم اینو بفروشیم…رفتیم بازار یه پیرمردی دیدیم گفت گاوتو بده من بهت لوبیای سحرآمیز بدم،آقو گاوو دادیم لوبیاهارو گرفتیم بردیم کاشتیم فرداش درخت در اومد از درخت رفتیم بالا رسیدیم به خونه یه غول یه مرغ تخم طلا ازش کش رفتیم برگشتیم پایین تا پامون رسید به زمین دیدیم اومدن جلبمون کردن!

گفتیم چرا؟گفتن شما بخاطر کشت غیر اصولی خاک منطقه رو ضعیف کردین 14تا خانواده بدبخت شدن! گفتیم کاکو صبر کن الآن یه تخم طلا بهت میدم شمام بیخیال ما شو…به ای مرغو گفتیم یه تخم طلا بذار گفت من در اعتراض به کاهش قیمت طلا در بازارهای جهانی دیگه تخم طلا نمیذارم!

گفتیم حداقل دوتا تخم مرغ معمولی بده تو زندان نیمرو کنیم گفت تخم مرغ معموای تو کلاس کاری من نیس!ها ها ها ها ها ها ها…مارو که داشتن میبردن زندان وسط راه رسیدیم به اون پیرمردو دیدیم مازراتی زیر پاشه!!! گفتیم کاکو چی شد پولدار شدی!؟ گفت اون گاوو که به من دادی روزی 25 تا گوساله طلا میزاد!…ها ها ها ها ها ها ها…آقو به نظر من آدم همیشه باید قدر چیزایی که داره رو بدونه

ماجراهای جالب آقوی همساده : “فرار از زندان !”
آقو ما یه بار تو یکی از زندان های آمریکا بودیم…یه پسریم اوجا بود بهش میگفتن مایکل…آقو ای پسرو نقشه زندانو رو تنش خالکوبی کرده بود میگفت من شمارو فراری میدم…گفتیم خب خدارو شکر بالاخره در میریم آقو از شانس ما شب قبل فرار ای پسرو آبله مرغون گرفت همه تنش پر جوش شد نقشه ی رو تنش قاطی پاطی شد از تو زندان تونل زدیم از وسط کاخ سفید سر در آوردیم!

ها ها ها…ینی چنان ضایع شدیما… 400 سال دیگه حبس واسمون بریدن…36بارم به اعدام محکوم شدیم!

ماجراهای جالب آقوی همساده : “عشق و عاشقی دوران کودکی!”
آقو ما یه سالمون که بود عاشق دختر همسایه بودیم،اونم عاشق ما بود…تا اینکه یه روز یه نی نی جدید اومد تو کوچه مون و عشق ما دو روز بعد مارو بخاطرش ول کرد! روزی که داشت میرفت بهش گفتم “عزیزم تو تمام زندگی منی،من تک تک نفسهامو به بهونه وجود تو میکشم،تویی دلیل زنده بودنم”…آقو برگشت گفت “میدونم..ولی کامبیز پوشک خارجی میبنده”…ها ها ها ها ها…

بله ما اولین شکست عشقی رو در سن یک سالگی تجربه کردیم! ینی چنان از درون خورد شدیم که نگو…له له شدیم!

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام من پسری ٢٦ ساله هستم كه یكسال پیش عروسی كردم...!

خانواده ی من اشراف زاده ان جوری كه فقط ١٧ تا ماشین بنز و بی ام و تو پاركینگ همینجوری افتاده||:

و خودم ٣تا كارخونه بزرگ دارم||

بنا به دلایلی ٥ماهه پیش طلاق گرفتم...!

ولی الان میترسم با هر دخدری دوست شم و ازدواج كنم...چون همه فقط دنبال پول من هستن...!!

لدفن منو راهنمایی كنید كه چجوری این ترسو از خودم دور كنم و دوباره بتونم به كسی اطمینان كنم...!؟ اینم كامنتای بر و بچ تقریباً دكتر :

1-)سلام قربونت برم،واقعاً كه قلب پاكی داری...فریبا ٠٩٣٣٦٧٢٨٥٠٦٤||~

2-)عزیزم تو این دوره زمونه به هـیچ كی اطمینان نكن...حتی خواهره
خودت((نگین٠٩٣٥١٢٢٣٧٦٥٠))منتظرم||

3-)من عین بقیه نیستم بخام خودشیرینی كنم ما خودمون جزو خوباییم"٠٩٢١٥٤٣٢٦٧٨٩یاسی||~

4-)ستاره ٠٩٣٣٣٢٢٥٠٢٤٣

|5 )واییی حتما خیلی غصه خوردی تو این چن ماه،الهی سپیده قربونت بره ٠٩٣٦٢٢٤٤٦٢٥٧||~

6-)سعی كن اروم باشی اصلاً به گذشته فكر نكن بیا یه اینده ی خوب و با هم بسازیم وحیده از شهرك غرب ٠٩٣٩٧٦٥٢١٥٣٥||~

7-)همیشه دوست داشتم یكی پیدا شه كه واقعاً از طبقه و همسطح خانواده ی خودمون باشه.....ا

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترا عاشق شیرین زبانی میشن و پسرا عاشق زیبایی
.
.
.
.
.
.
.
ولی هر دوشون غلط زیادی میکنن ادم باس عاشق ولایت فقیه باشه
بگو مرگ بر امریکا

mojdeh-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه قانون نانوشته اس که میگه:
هر تقاطع یا چهارراهی که تو می خوای ازش ردشی حتی اگه مورچه هم اونجا نباشه همه ماشین ها توافق بین المللی بستن که با هم از اونجا رد شن!! اگه عجله هم داشته باشی تبدیل میشه به توافق بین کهکشانی

mojdeh-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونور دنیا مردم دارن ثبت نام میکنن برن کره ماه بعد تو کشور ما مردم میخوان از پله برقی برن بالا آیت الکرسی میخونن

mojdeh-eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنتی ویروس لپ تاپمو یک سال و نیمه آپدیت نکردم
یه ماهه پیغام میده: هر غلطی دوست داری بکن من دیگه کاری به کارت ندارم!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دختره عکس گذاشته از خودش
بعد پسره خیلی ریلکس و غیورانه اومده زیرش کامنت گذاشته:
.
.
.
دماغ خودته یا لنــز گذاشتی!
بعد انظار دارید داعش نیاد؟