آره دقيقاطریقه عذرخواهی دخترها :
ببخشید ولی تقصیر خودت بود !

آره دقيقاطریقه عذرخواهی دخترها :
ببخشید ولی تقصیر خودت بود !
چهار تا مهندس برق، مكانيك، شيمي و كامپيوتر با يه ماشين در حال مسافرت بودن كه يهو ماشين خراب ميشه. خاموش ميكنه و ديگه هر چي استارت ميزنن روشن نميشه.
ميگن يعني چي شده؟
مهندس برقه ميگه: احتمالاً مشكل از مدارها و اتصالاتو سيم كشي هاشه. يكي از اينا يه ايرادي پيدا كرده.
مهندس مكانيكه ميگه: نه بابا، مشكل از ميل لنگ يا پيستوناشه كه بخاطر كار زياد انحراف پيدا كرده.
مهندس شيميه ميگه: نه، ايراد از روغن موتوره. سر وقت عوض نشده، اون حالت روان كنندگيشو از دست داده.
در اينجا ميبينن مهندس كامپيوتره ساكته و هيچ چي نميگه. بهش ميگن: تو چي ميگي؟
مشكل از كجاست؟ چيكارش كنيم درست شه؟
مهندس كامپيوتره يه فكري مي كنه و ميگه: نميدونم، ولي بنظرم پياده شيم، سوار شيم شايد درست بشه!!!
( بچه فقط واسه خنده نوشتما كسي به دل نگيره ... گفتم باشگاه مهندسان جك مهندسي بذاريم... شما هم اگه واسه رشته هاي مهندسي جم دارين بذاريد ما رو شاد كنيد!!!)
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺭﺩﯾﻒ ﺍﻭﻝ ﮐﻼﺱ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﻮﺷﻦ ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻫﺎﯼ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮ ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ.
ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ...!!!!!
خودمم همينطور، كلا من و دوستام اگه بدونيم دير ميرسيم سر كلاس بهم سفارش مي كنيم واسه من رديف آخر جا بگيريا!!!!!! يعني چنين بچه هاي درسخوني داريم ماممنون
اتفاخا من یک ردیف آخریم![]()
ردیف آخریا رو عشقه دادا بزن زنگو خخخخخخخخممنون
اتفاخا من یک ردیف آخریم![]()
ایول چقد ردیف آخریخودمم همينطور
![]()
خودمم همينطور، كلا من و دوستام اگه بدونيم دير ميرسيم سر كلاس بهم سفارش مي كنيم واسه من رديف آخر جا بگيريا!!!!!! يعني چنين بچه هاي درسخوني داريم ما
![]()
ردیف آخریا رو عشقه دادا بزن زنگو خخخخخخخخ![]()
الهی آمین خخخخخخخخخخدا همه ما ردیف آخری هارو برای یونیمون حفظ کنه
منم ریستارت میکنم دیگه حتی اگه ویندوزش هم نابود شه و جالب اینکه بعد ریستارت درست میشهشاید باور نکنی...ولی 99 درصد مشکلات با ریستارت حل میشه
یه رفیقی داشتم هرررر اتفاقی واس لپ تاپش میفتاد ریستارت میکرد ...یادمه اولین بار این جوکه رو برا اون فرستادم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
جوک بگو.... | زنگ تفريح | 1326 | |
![]() |
معمولا چه مواقعی جوک گفته میشود؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
هرکی میتونه بیاد جوک بزاره_لطفا | زنگ تفريح | 120 | |
![]() |
جوک های مردونه | زنگ تفريح | 37 | |
![]() |
جوک | زنگ تفريح | 11 |