جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چهار تا مهندس برق، مكانيك، شيمي و كامپيوتر با يه ماشين در حال مسافرت بودن كه يهو ماشين خراب ميشه. خاموش ميكنه و ديگه هر چي استارت ميزنن روشن نميشه.

ميگن يعني چي شده؟

مهندس برقه ميگه: احتمالاً مشكل از مدارها و اتصالاتو سيم كشي هاشه. يكي از اينا يه ايرادي پيدا كرده.

مهندس مكانيكه ميگه: نه بابا، مشكل از ميل لنگ يا پيستوناشه كه بخاطر كار زياد انحراف پيدا كرده.

مهندس شيميه ميگه: نه، ايراد از روغن موتوره. سر وقت عوض نشده، اون حالت روان كنندگيشو از دست داده.

در اينجا ميبينن مهندس كامپيوتره ساكته و هيچ چي نميگه. بهش ميگن: تو چي ميگي؟

مشكل از كجاست؟ چيكارش كنيم درست شه؟

مهندس كامپيوتره يه فكري مي كنه و ميگه: نميدونم، ولي بنظرم پياده شيم، سوار شيم شايد درست بشه!!!

( بچه فقط واسه خنده نوشتما كسي به دل نگيره ... گفتم باشگاه مهندسان جك مهندسي بذاريم... شما هم اگه واسه رشته هاي مهندسي جم دارين بذاريد ما رو شاد كنيد!!!)

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهار تا مهندس برق، مكانيك، شيمي و كامپيوتر با يه ماشين در حال مسافرت بودن كه يهو ماشين خراب ميشه. خاموش ميكنه و ديگه هر چي استارت ميزنن روشن نميشه.

ميگن يعني چي شده؟

مهندس برقه ميگه: احتمالاً مشكل از مدارها و اتصالاتو سيم كشي هاشه. يكي از اينا يه ايرادي پيدا كرده.

مهندس مكانيكه ميگه: نه بابا، مشكل از ميل لنگ يا پيستوناشه كه بخاطر كار زياد انحراف پيدا كرده.

مهندس شيميه ميگه: نه، ايراد از روغن موتوره. سر وقت عوض نشده، اون حالت روان كنندگيشو از دست داده.

در اينجا ميبينن مهندس كامپيوتره ساكته و هيچ چي نميگه. بهش ميگن: تو چي ميگي؟

مشكل از كجاست؟ چيكارش كنيم درست شه؟

مهندس كامپيوتره يه فكري مي كنه و ميگه: نميدونم، ولي بنظرم پياده شيم، سوار شيم شايد درست بشه!!!

( بچه فقط واسه خنده نوشتما كسي به دل نگيره ... گفتم باشگاه مهندسان جك مهندسي بذاريم... شما هم اگه واسه رشته هاي مهندسي جم دارين بذاريد ما رو شاد كنيد!!!)

شاید باور نکنی...ولی 99 درصد مشکلات با ریستارت حل میشه :biggrin:

یه رفیقی داشتم هرررر اتفاقی واس لپ تاپش میفتاد ریستارت میکرد ...یادمه اولین بار این جوکه رو برا اون فرستادم:w15:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مغز انسان پر کارترین جای بدنه اون همه ۲۴ ساعت روز و همه ۳۶۵ روز سال و کار میکنه کار اون از لحظه تولد آغاز میشه و فقط وقتی متوقف میشه . . . . . . . . که ما وارد سالن امتحانات میشیم!!!!!!

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺭﺩﯾﻒ ﺍﻭﻝ ﮐﻼﺱ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﻮﺷﻦ ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻫﺎﯼ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮ ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ.
ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ...!!!!!

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه میگویند شیشه احساس ندارد...اما وقتی روی شیشه بخار گرفته ای نوشتم "دوستت دارم" آرام گریست
نوشتم "دوستت ندارم" باز گریست
نوشتم "سلام شیشه چطوری؟" باز گریست!!
فهمیدم بیچاره افسردگی داره! داغونه اصن!!!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺭﺩﯾﻒ ﺍﻭﻝ ﮐﻼﺱ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﻮﺷﻦ ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻫﺎﯼ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮ ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ.
ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ...!!!!!

ممنون
اتفاخا من یک ردیف آخریم :biggrin:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون
اتفاخا من یک ردیف آخریم :biggrin:
خودمم همينطور، كلا من و دوستام اگه بدونيم دير ميرسيم سر كلاس بهم سفارش مي كنيم واسه من رديف آخر جا بگيريا!!!!!! يعني چنين بچه هاي درسخوني داريم ما:biggrin:
;)

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خودمم همينطور، كلا من و دوستام اگه بدونيم دير ميرسيم سر كلاس بهم سفارش مي كنيم واسه من رديف آخر جا بگيريا!!!!!! يعني چنين بچه هاي درسخوني داريم ما:biggrin:
;)

ردیف آخریا رو عشقه دادا بزن زنگو خخخخخخخخ:D

خدا همه ما ردیف آخری هارو برای یونیمون حفظ کنه

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از قلبم پرسیدم چرا شب ها خوابم نمیره
قلبم جواب داد:
چون بعد از ظهر خوابیدی به من هیچ ربطی نداره !

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به درجه ای از عرفان و معرفت رسیدم
که واسه خودم یه چیزی تعریف میکنم میخندم
تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من!؟:surprised:

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیج دختری پسری رو واسه پولش نمیخواد

هیچ پسریم دختری رو واسه سرگرمی نمیخواد
تازه دلفینا هم پرواز میکنن
بقیه عقایدمم بعدا میگم!

misento

عضو جدید
شاید باور نکنی...ولی 99 درصد مشکلات با ریستارت حل میشه :biggrin:

یه رفیقی داشتم هرررر اتفاقی واس لپ تاپش میفتاد ریستارت میکرد ...یادمه اولین بار این جوکه رو برا اون فرستادم:w15:
منم ریستارت میکنم دیگه حتی اگه ویندوزش هم نابود شه و جالب اینکه بعد ریستارت درست میشه :D

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سگه قند حیف نون رو خورد.بهش گفت :چخه!سگه شروع کرد پارس کردن و دندون نشان دادن .حیف نون میگه : به ارواحی بابام برا قندش نیس!! دندونات خراب می شه

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﯾﻪ پسره اس ام اس ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ :ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭستت ﺩﺍﺭﻡ !هنوز ﻣﻨﻮ ﯾﺎﺩﺗﻪ !؟؟ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﻧـــﻮﭺ !ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻩ : ﺣﺪﺱ ﺑﺰﻥ !؟ﻧﻮﺷﺘﻢ : سینا؟ صدرا؟ سهیل؟ نوید؟ محمد؟طاها؟ حامد؟ محمود؟ﻧﻤﯿـــﺪﻭﻧﻢ ﻭﺍلــا ! خودت بگـو ﮐﺪﻭﻣﺸﯽ !پسرﻩ ﮔﻮﺷﯿﺸﻮ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩ دیگـم جواب نداد :|!پسرﻩ ﺭﻭﺍﻧــیــه ﺩﯾـــﻮﺍﻧـــﻪ !ﻓﻘــﻂ ﺑﻠـﺪﻥ ﺑﺎ ﺍﺣﺴﺎﺳـﺎﺕِ پـاکــِـ ﻣـﺎ دخترﺍﺑـﺎﺯﯼ ﮐﻨـﻦ !!

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفتم عسل بخرم فروشنده میگه عسل خوب داریم ۷۵ تومن
خوانسار هم هست ۵۷ تومن
عسل ۳ تومنی و ۵ تومنی هم داریم …
فک کنم اون آخریا دیگه آزمایش ادرار زنبور بوده !

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آینده شغلی معدل در ایران چیست؟
معدل ۱۹-۲۰= دکتر، مهندس، استاد
معدل ۱۹-۱۷= معلم
معدل ۱۷-۱۴= کارمند
معدل۱۴-۱۲= مدیرعامل
مردود= میلیاردر

.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شازده کوچولو به روباه گفت : بیااااااااا
روباه اومد و گفت : ها چی میگی ؟
شازده کوچولو گفت : دوری کنیم از هـــــــــــم !

.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدیدترین شعر حیف نون :
هی وی وی وی وی وی وی وی وی وی
ترجمه :
شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم !

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شانس آوردیم سیگار اختراع شد،
وگرنه نمی دونستم بعضیا میخواستن با چی ثابت کنن بزرگ شدن !

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غضنفر به همسرش :
عزیزم اگه موبایلت زنگ نمیزنه بدون منم … چون شارژ ندارم !

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهای پسرا شلوارتونو بکشین بالا ، اون مارک شورت رو هم اگه خیلی واجبه بزنید به سینتون … والا به خدا !!! حالا هی کلیپس کلیپس کنین !...

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولین ضربه ی روحی زندگیمو زمانی خوردم که یه گردو رو شیکوندم خوردم دیدم ترشه ، نگو لیمو امانی بوده …

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسره از نیمرخ شبیه قالپاق پیکانه ، استاتوس زد ه: درگیرم نشو رسوا نمی شوم !
یکی نیست بگه آخه پلشت برو خدارو شکر کن که عامل جنگ جهانی سوم نشدی …

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر وقت پسرا فرق رنگ های زرشکی ، جگری ، دونه اناری ، سرخ آبی ، لاک ناخونی رو فهمیدن و به همشون نگفتن قرمز اونوقت بیان پارک دوبل خانوما رو مسخره کنن !

وضعیت
موضوع بسته شده است.