درود بر شما اسم نوشته شد رفتی مرحله بعد.......خخخخخخخمن تونستم![]()
نه د دیگه داش محمد اون جز حرکات نمایشی محسوب میشه........صرفا چشم ابرو بیای کافیه.......ییییییییعلامت سوالاشم بگیم ؟؟؟؟؟

درود بر شما اسم نوشته شد رفتی مرحله بعد.......خخخخخخخمن تونستم![]()
نه د دیگه داش محمد اون جز حرکات نمایشی محسوب میشه........صرفا چشم ابرو بیای کافیه.......ییییییییعلامت سوالاشم بگیم ؟؟؟؟؟
درود بر شما اسم نوشته شد رفتی مرحله بعد.......خخخخخخخ
نه د دیگه داش محمد اون جز حرکات نمایشی محسوب میشه........صرفا چشم ابرو بیای کافیه.......یییییییی![]()
گفتی جایزه میخوام
تو هم که مث مسابقه های ایرانسلی
شما 5 بار بگو تالار تونل کانال کولر صداتو بفرست من جایزتو نقدی بهت میدم.........ییییییی خوبس؟؟؟؟
چقد می خوای؟؟؟؟؟؟؟آخه از گلوت پایین میره مال صغیرو بخوری؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخجون من میدی؟
چقد میدی؟
چقد می خوای؟؟؟؟؟؟؟آخه از گلوت پایین میره مال صغیرو بخوری؟؟؟؟؟؟؟خخخخخخ
تو این گرونی از من سرباز در حال مزدوج شدن توقعاتی داریاااااا..........تو اول بگو ببین میتونی بگی بعد بیا گیر بده به من.............از ایرانسلم بدتری جون خودم
تو این گرونی از من سرباز در حال مزدوج شدن توقعاتی داریاااااا..........تو اول بگو ببین میتونی بگی بعد بیا گیر بده به من.............
شما تلاش تو بکن بقیشو بسپر به خدا..........خخخخخخخخخمیخوام ببینم اگه میارزه تلاش کنم
کی حاضر شده دخترشو بده به تو؟![]()
شما تلاش تو بکن بقیشو بسپر به خدا..........خخخخخخخخخ
مگه من چمه؟؟؟؟؟؟بعدشم هنوز حاضر نشده ولی من خودم حاضرش میکنم..........ییییییی![]()
آورین آورین...........کی تو چت نیست؟؟؟؟شاید رفته اسکای؟؟؟؟؟ییییییباشه
میذارم لینکشو
تو چت نیس؟ بیچاره دختره مردم
آورین آورین...........کی تو چت نیست؟؟؟؟شاید رفته اسکای؟؟؟؟؟یییییی
ای بابا چرا هرکی منو میبینه همینو میگه؟؟؟؟؟خب چرا یکی نمیگیه بیچاره من؟؟؟؟همش دختر مردم دخترمردم؟؟؟؟؟هان هان؟؟؟؟؟!!!!!!!!
طرف میره خواستگاری , میگن دختره رو پسندیدی میگه اینجوری که نمیشه باید لخت بشه تا ببینم می پسندم یا نه.
دیگه بعد از کلی اصرار و انکار دختره لخت میشه. بعد میگن خب نظرت چیه؟ طرف میگه جوابم منفیه. میگن چرا؟ میگه آخه دماغش بزرگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
معمولا چه مواقعی جوک گفته میشود؟ | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
هرکی میتونه بیاد جوک بزاره_لطفا | زنگ تفريح | 120 | |
![]() |
جوک های مردونه | زنگ تفريح | 37 | |
![]() |
جوک و لطیفه، لبخند و خنده :| | زنگ تفريح | 12669 | |
![]() |
جوک | زنگ تفريح | 11 |