جوک بگو....

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
رنگ لایکو عشقه............
دیشب علی دایی بازیکناشو جمع میکنه میگه فردا بازی سختی داریم واسه اینکه کسی هم خجالت نکشه چراغا رو خاموش کرده گفته هر کی میخاد میتونه بره همه رفتن شیرینی تنها مونده بوده که اونم خوابش گرفته بوده.

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
فک کنم قضیه بازی الغرافه و پیروزی را میگن:D

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دیشب علی دایی بازیکناشو جمع میکنه میگه فردا بازی سختی داریم واسه اینکه کسی هم خجالت نکشه چراغا رو خاموش کرده گفته هر کی میخاد میتونه بره همه رفتن شیرینی تنها مونده بوده که اونم خوابش گرفته بوده.

عامو اینا قدیمه شده.........که چراغارا خاموش کردن وازین حرفا......

اصلش برا استقلاله:cool: .....که تا چراغارا خاموش کردن یه عده رفتن قطر...یه عده چین..............یه عده هم مثل هاشم موندن:biggrin:

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند روز پيش امتحان حسابدارى صنعتى داشتم و شديدا ديرم شده بود!!!
داشتم از خيابون رد ميشدم يه خانومى تو پياده رو با سگش داشت راه ميرفت و خيلى شيک و مجلسي سگه انگار استخون ديده باشه جلوى من رو گرفت هاپ هاپ کرد ^_^داشتم تو دلم مى گفتم سوسک طوله برو کنار ميخام رد بشم که يهو خانومه زنجيره سگه رو کشيد گفت : "جسى جان قربونت بشم بيا کنار وايسا عمو ميخاد رد بشه!!!^_^
به جان خودم هنوز موندم بهم احترام گذاشت يا خرابم کرد ^_^

• Like
واکنش ها: A.8

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه دختر عمه دارم خسیس ...بعد ۲۰ سال میره کفش بخره وارد مغازه که شد به مغازه دار میگه :سلام، ما بازم اومدیم!
قیافه من:|
و باز هم من:|
قیافه مغازه دار>:(@

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
یـه بـار اومـدم یـه اسکناس پـاره بدم به راننده تاکسی .اینقدر استرس داشتم نفهمه ، گفتم : دست شما درد نکنه، همین کنار پــاره میشم!
استرس اسکناس پاره دادن به راننده تاکسی (خدا نصیب نکنه همونحا ضایعت کنه صلوات)
از استرس کنکور بیشتره...

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
سـر جـلـسـه امـتـحـان ریـاضـی بـودیـم بـعـد یـه سـاعـت دخـتـره گـفـت: بـبـخـشـیـد اسـتـاد مـن بـرگـم پـر شـد جـا نـدارم کـجـا بـنـویـسـم.....
مـنـم بـلـنـد گـفـتـم: بـیـا پـا تــخـتـه بـنـویـس جـا دار تـره.....
نـمـیـدونـم چـرا جـابـه جـام کـردن گـذاشـتـنـم رو بـه رو دیـوار.....
ولـی خـدایـش تـو بـرگـه خـودم نـقـاشـی کـشـیـده بـودم جـا نـداشـت وگـرنـه مـیـدادم بـهـش.....(o_O)

• Like
واکنش ها: Reus

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دختره استاتوس گذاشته :” درد زایمان خیلی زیاده ”!
پسره کامنت گذاشته “دَرکت میکنم ”...
پیشرفت قابل توجهی داشتن پسرا،
دیگه کار از زیر ابرو برداشتن گذشته!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختره به دوس پسرش زنگ میزنه
دختر : سلام کجایی عزیزم؟
پسر : با بابام دارم میرم بانک پول بردارم برم ماشین بخرمت و کجایی؟
دختر : من تو همین اتوبوسی که هستی هستم میخواستم ببینم خودت بلیطتو میدی یا من حساب کنم واست؟؟؟!!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
مادر بزرگ رفیقم میخواد خونه بخره به بنگاهی سپرده ساختمون اینترت پر سرعت داشته باشه
اون وقت مادر بزرگ من اومده خونمون سس خرسی رو تو یخچال دیده داد میزنه الهام‎ ‎م م دختر بیا عروسکت رو تو یخچاله بردار ^_^

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم تو آشپز خونه یه بسته بیسکویت دیدم اومدم باز کنم بخورم دیدم قیمتب برای مصرف کننده زده :75000 ریال!
بیسکویت رو بوسیدم گذاشتم رو کابینت اومدم بیرون. اتفاقه دیگه دیدی بابام واسه هفت هزار و پونصد تومن زد منو کشت !

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا دیروز تو فیسبوک یه سوال پرسیده بودن که این سوراخ رو خودکار بیک به چه کاری میاد !
اینم نمونه ای از جواب های دوستان :

1. این سوراخ حاوی کولاژن و ایلاستین بوده و این همون چیزیه که پوست خودکار به آن احتیاج دارد
2. عمل فتوسنتز رو انجام میداد
3. خودکارمون خفه نشه
4. برای اینکه بی کار شدی انگشت تو بکنی تو سوراخ
5. رای ما روحانی :|
6. برای اینکه سر جلسه امتحان جواب سوالو بلد نبودی بیکار نباشی باهاش فلوت بزنی
7. هر چیزی باید یه سوراخی داشته باشه :|

• Like
واکنش ها: A.8

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
تامسون چيست؟؟
.
.
كلمه اي ك بهنگام تماشاي دربي از دهان مبارك دخترخاله ام بيرون آمده و منظور او همان نيلسون درة اره بان پرسپوليس بوده است، ب ايــــن صورت:
عععععع من ايــــن بازيكنه رو ميشناسم،همونيه ك خارجيه و شب يلدا با زنش اومده بود شبكه سه، اسمش چي بود امير؟؟
آهــــــان يادم اومد تامسون!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم میبینم روزیو که بچه های دهه 80 عکس یه my baby چیک چیک میذارن تو وب زیرشم مینویسن: کیا اینو یادشونه؟لایک کنن

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه کار از هدایت بعضی پسرا گذشته اینارو باید راهنمایی کرد!!!
برادرا... مداد ابروی روغنی نخرید!!! ریزش ابرو میگیری

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یکی از گفته های شگفت انگیز پسرعموم:
عشق مثل گنجشک میمونه...
اگه سفت بگیرش،می میره
اگرم شل بگیریش،میپره
باید یه جوری بگیرش ک قشنگ بر.ی.نه کف دستت!!!!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه های فامیل کم بود؟؟؟ حالا از دیشب, مامان بابام ادب و نزاکت بچه های عاقا مرتضی ( داداش مرضیه تو آوای باران) رو میکوبن تو سرم...

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضدحال بزرگ برای یه مادر اینه كه:
9 ماه دوران بارداری رو تحمل كنه، بچه كه به دنیا اومد شبیه عمه اش بشه

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا یــه رو مــاشیــن بابایی رو ازش گرفتــم بادوستــام رفتیــم بیــرون الــی(دوست دلقــکم) نشستــه بود بغل دســتم بعد پشـــت چراغ قــرمــز تو نــوبهار بودم یــهو یــه رانــنده تــاکســی اونــور دستــش تـودماغــش بود این دوســت منم صــاف برگــشت گفــت حــاجی تو اون یــکی سوراخه بــعد این یــارو اومد از کنـــارمــون رد شــد انگشتــشو نشـــونمون داد گفــت ن دختــرم توهمیــن سوراخ بود اینهــاش گیگیلی شو نشونمون داد!!!
دیگه خودتون قضاوت کنید ببینید مابا کیــاشدیــم75میلیون نفر!!!
مــن*____*
الــی*-------*
گیگیــلی^____^
راننده تــاکسی $____$

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از فانتزیام اینکه وقتی تو اوتوبوس نشستم و از ازدحام مسافرا دارم دست و پا میزنم گوشیم رو بزارم کنار گوشم و بگم "من تو موقعیتم کی خودم رو منفجر کنم؟؟

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا من رفته بودم مهد کودک خواهرزادم بیارمش دیدم داره با یه دختره حرف میزنه ! گفتم این خوشگل خانوم کیه؟ گفت دوست دخترمه &_&
باور کنین پنج سالشه :|
گفتم بیا بریم خونه ، گفت تو برو من با نگار جونم میام :|
صد رحمت به گودزیلا!!! >_<

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف میره پیش دوستش میگه :میدونستی بابام خاستگار مامانت بوده؟ دوستش میگه خو حالا به من چه! طرف میگه :خره اگه ازدواج کرده بودن ما دوتا الان داداش بودیم... خخخخخخ

• Like

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺁﻗﺎ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﺳﺮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺭﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﺑﻪ ﻋﺪﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﭘﻨﺞ ﻧﺸﻮﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﺍﺩﻩ، ﻃﺮﻑ ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﻠﺒﻪ !!
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻣﺘﺤﺎﻧﺸﻮ ﮐﻪ ﮔﻨﺪ ﺯﺩﻩ ﺍﺯ ﺫﻭﻗﺶ ﻫﯿﭻ ...ﺑﻌﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﻠﻪ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻪ !!

• Like

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستم هر وقت میخواد باد معدش رو خالی کنه ، سرفه می کنه و باد رو بیرون میده. اما بین سرفه و باد معدش به اندازه ی یک میلیونیوم ثانیه فاصله می افته. همه می فهمن.
بهش گفتیم باید بیشتر تمرین کنه ولی سودی نداشت. فکر کنم به مربی نیاز داره. اگه دوستان از مربیشون راضی هستن معرفی کنن. دعاتون می کنیم

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
هواپیما در حال سقوط بود زن ایرانی فوری شرو میکنه به آرایش کردن زن آفریقایی میپرسه چرا ؟ میگه وقتی سقوط کردیم اول دنبال خوشگلا میگردن زنه آفریقایی لباساشو در میاره میگه نه جونم اول دنبال جعبه سیاه میگردن!

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر خالم مشهد زندگی میکنه امروز زنگ زده میگه :
تو قرعه کشی بانک برنده شدم
میگم : چی برنده شدی ؟
میگه : سفر به مشهد مقـدس ^____^

• Like

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداشم میگه:
يه بار معلممون يکي رو گرفت مث الاغ زد از کلاس انداخت بيرون بعدش پشيمون شد گفت آخه بچه ها شما چرا منو اذيت ميکنيد که مجبور شم بزنمتون ؟؟؟
شما مثل بچه ي خودم ميمونيد
حالا بريد اون دوستتون رو که زدمش صدا کنيد بياد تو
آقا پسره اومد تو
معلمه بهش گفت چرا آخه اذيت ميکني ؟؟؟
چرا کاري ميکني که مجبور شم بزنمت ؟
چرا آخه ؟ هااااااااا ؟ چرا آخه ؟؟؟
يهو دوباره شروع کرد پسره رو زدن
پسره سري دوم از سري اول بيشتر کتک خورد

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ۳ عدد دختر باوفا جهت دوستی با امیرتتلو. ارمین تو اف و مجیدخراتها نیازمندیم