مخسی دوس جون ، خیلی جیگرنبه به
بدو بیا جوجه داریم
جوجه های منو ببین
منم دوسشون دارم ولی!!! ولی!!!
ولی دستم نمیگیرم چون بدم میاد، تا حالا دوتاشون رو کشتم ، ولی به خدا عمدی نبوده!!!
حرفای بَ بد نزن که مهرت از دلم بیرون میره !حال میده به سیخ بکشیمشون یه جوجه کباب مشتی بزنیم به بدن :دی
جدی ؟!من واقعيشو دارمممممممممممممممممم
هورااااااااااااااااااا
3تا دارم
چرا ؟حرفای بَ بد نزن که مهرت از دلم بیرون میره !![]()
جدی ؟!سوزیدییییییییییییییمممم ...![]()
مامان من نیمیذاره بیگیرم![]()
آخی
من یه دونه کوچیک بودم داشتم اینقدخوب ازش مراقبت کردم خروس شد!خیلی بهم عادت کرده بود خیلی
ولی بابام کشتش
.من تا3روزبعدش تو خونه عزای عمومی اعلام کردم
بعدشم لب به گوشتش نزدم(ناهارنخوردم)
آخی
من یه دونه کوچیک بودم داشتم اینقدخوب ازش مراقبت کردم خروس شد!خیلی بهم عادت کرده بود خیلی
ولی بابام کشتش
آرههههههههههههههههههههههههههههههه کشت باورتون میشهجدا؟! کشت برا ناهار کبابش کرد؟!؟! ایول بابا!!
لابد این آواتارتم اخس بچگیای خدابیامرز اون جوان ناکامه ؟آرههههههههههههههههههههههههههههههه کشت باورتون میشه
چون مامانم میگفت دیگه بزرگ شده جاش توخونه نیست/باید بکشیمش!!!من میگفتم تازه میخوام واسش زن بگیرم!!!ولی به حرفم گوش نمیکردن دیگه![]()
آرههههههههههههههههههههههههههههههه کشت باورتون میشه
چون مامانم میگفت دیگه بزرگ شده جاش توخونه نیست/باید بکشیمش!!!من میگفتم تازه میخوام واسش زن بگیرم!!!ولی به حرفم گوش نمیکردن دیگه![]()
یه چیزی توهمین هیبتو شکوه!!!لابد این آواتارتم اخس بچگیای خدابیامرز اون جوان ناکامه ؟![]()
آخییییییی اینکه یه فوتش کنن میمیله کهیه چیزی توهمین هیبتو شکوه!!!![]()
نخیرم ببین چه طور مثله یه مرد سینه اشو داده جلو/غبغبشو نیگاه![]()
آخییییییی اینکه یه فوتش کنن میمیله که![]()
درکت موکونم از اعماخ تهممممم ....آخی
ولی بابام کشتش
واااااااای گودزیلای مهربون عجب جوجوهای جیگری گذاشتی رفیخ .. مخسییییییییی![]()
![]()
من مادر بزرگم هنوز مثل قدیما کلی مرغ و متعلقاتشو نگه میداره واقعا خیلی موجودات کند ذهنین
اخی پس ناکام از دنیا رفت...