اولویت ضرب بالاتره مهندسبدین وسیله تاسف خود را از جامعه تحصیلکرده و مهندسان ایران اعلام میدارم

اولویت ضرب بالاتره مهندسبدین وسیله تاسف خود را از جامعه تحصیلکرده و مهندسان ایران اعلام میدارم
مهندس برنامه نویسی سی یا سی شارپ نیستاولویت ضرب بالاتره مهندس![]()
همون 4 میشه مهندس زیرک و با هوشبدین وسیله تاسف خود را از جامعه تحصیلکرده و مهندسان ایران اعلام میدارم
بدین وسیله تاسف خود را از جامعه تحصیلکرده و مهندسان ایران اعلام میدارمهمون 4 میشه مهندس زیرک و با هوش![]()
یه لینک بدید از یه سایت معتبر ریاضی ما هم بی چون و چرا قبول می کنیم ..چرا که نهبدین وسیله تاسف خود را از جامعه تحصیلکرده و مهندسان ایران اعلام میدارم
چرا؟
مهندس هر کی با دید خودش نگا میکنه. من رشتم کامپیوتره اینجوری نگاه میکنمش.و اینم بدون سوال 2*2 میشه 4 یه سوال مسخرس...این سوال فقط داره میگه هر کی به یه دید به سوالا یا حالا هر چیزه دیگه نگاه میکنه...دید ها مختلفه..یکی ماشین حسابی فکر میکنه که البته ماشین حساب به ماشین حسابم فرق داره یکی به شکل دیگهمهندس برنامه نویسی سی یا سی شارپ نیست
ریاضی هست
لینک بده از یه سایت ریاضی معتبر که اینو تایید کنه
لینک چی بدم؟یه لینک بدید از یه سایت معتبر ریاضی ما هم بی چون و چرا قبول می کنیم ..چرا که نه
الان آخرش جوابش چی میشه مهندس کامپیوتر؟؟مهندس هر کی با دید خودش نگا میکنه. من رشتم کامپیوتره اینجوری نگاه میکنمش.و اینم بدون سوال 2*2 میشه 4 یه سوال مسخرس...این سوال فقط داره میگه هر کی به یه دید به سوالا یا حالا هر چیزه دیگه نگاه میکنه...دید ها مختلفه..یکی ماشین حسابی فکر میکنه که البته ماشین حساب به ماشین حسابم فرق داره یکی به شکل دیگه
در ضمن اولویا یه چیزه استاندارده.
لینک چی بدم؟
شما که میگید ضرب مقدم تره باید لینک بدید.
4 میشه عزیز...الان آخرش جوابش چی میشه مهندس کامپیوتر؟؟
خلافش رو چجوری ثابت کنم آخه؟؟؟همه اینو میدونن که اولویت ضرب بالاتره شما که خلافشو میگی بایس ثابت کنییی...اوهوووم![]()
لینکت کو پس؟؟4 میشه عزیز...
اولویت عمگرا یه چیزه استاندارده..عزیز دل اون ماشین حسابو کی درس کرده؟؟؟ از همین زبونای برنامه نویسی درس شده که اون یارو که درسش کرده دستور داده چیکار کنه...
خلافش رو چجوری ثابت کنم آخه؟؟؟
شما که میگی هست یه لینک سایت ریاضی بهم بده که توش نوشته باشه
من که حرفی نزدم که اثبات کنم.شما خودت از دوستمون دندی برای اثبات حرفش یه لینک خواستی حالا من از شما میخوام![]()
خوب ظاهرا کلا به بحث توجه نداری که همه چیز برنامه نویسی شده که چیکار کنن..حالا گیرم الکترونیکی باشه فری رشتش برقه میتونی ازش بپرسی و بفهمی که رشته های برق هم کاراشونو با برنامه نویسی انجام میدن..مثلا چراغ راهنمایی حتما یه الگوریتمی داره ساختارش...لینکت کو پس؟؟
ماشین حساب زبان برنامه نویسی داره؟؟؟
چه زبانی نوشته میشه؟
زبان نداره که قطعات الکترونیکیه مثل کنتری تلوبزیون
به کی زنگ زدی؟؟خوب ظاهرا کلا به بحث توجه نداری که همه چیز برنامه نویسی شده که چیکار کنن..حالا گیرم الکترونیکی باشه فری رشتش برقه میتونی ازش بپرسی و بفهمی که رشته های برق هم کاراشونو با برنامه نویسی انجام میدن..مثلا چراغ راهنمایی حتما یه الگوریتمی داره ساختارش...
در ضمن الان زنگ زدم بازم واسه مطمئن شدن که این علائم ربطی به برنامه نویسی هم نداره از کسی سوال کردم و گف این استانداردها در اصل مال ریاضیه که تو برنامه نویسی استفاده میشه ازش و اصلا ربطی به ماشین حسابا نداره..چون ماشین حسابای مختلفی وجود داره چون واسه ساختار هرکدوم یه الگوریتمی به کار رفته
سرچ کن خلافشو پیدا کنبه کی زنگ زدی؟؟
لینک بده ریاضی
خلافش احتیاج به اثبات ندارهسرچ کن خلافشو پیدا کن
خوب واسه امروز کافیهخلافش احتیاج به اثبات نداره
تو باید اثبات کنی
اینا چیه؟
بدین وسیله تاسف خود را از جامعه تحصیلکرده و مهندسان ایران اعلام میدارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|