جهادگران خوش فکر! [تبادل نظرات و تجربیات پیرامون اردوهای جهادی]

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اقا یعنی این سازمان اوقاف همه مردم وقفی برا مسجد بهشون میدن فقط؟
اینکه جهادگران و بسیجیان عزیز میرن از طرف دولته یا سارمان اوقاف؟ قضیش چیه؟
استارتر بیا یه توضیحی بده دیگه.

خط اول رو نگرفتم. :confused:
متولی اردوهای جهادی بسیج سازندگیه. که اعتبارشم از از دولت تامین میشه.
البته تک و توک هستن گروه های که رو کمک های مردمی هم حساب باز میکنن. ولی خب اصل اعتباراتش رو بسیج سازندگی از جیب دولت تامین میکنه.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حالا دوستان خوش فکر!
بند دوم تاپیک رو هم دریابید. :redface:

امکانش هست؛ ایده بدید برای کارهای بهینه تو این ده روز. یکم از جزئیات هم بگید. چه کارهای کوچک_اما بهینه ای_ هست که میشه طی ده روز انجام داد؟ و چجوری بهتره انجامشون داد؟
[عمرانی، فرهنگی، کار با بچه ها. آموزشهایی که بیشتر به درد بچه ها میخوره و تو 10 روز اثرات خوبی هم ممکنه بذاره.]

اگه ایده ای هست، بگید. ممنون میشم. :gol:

electro-esmoke

عضو جدید
خط اول رو نگرفتم. :confused:
متولی اردوهای جهادی بسیج سازندگیه. که اعتبارشم از از دولت تامین میشه.
البته تک و توک هستن گروه های که رو کمک های مردمی هم حساب باز میکنن. ولی خب اصل اعتباراتش رو بسیج سازندگی از جیب دولت تامین میکنه.
حالا صحبتم اینه. اگه یکی بخواد یه کارگاه تو مناطق محروم بزنه و یه تعداد از جوونا رو شاغل کنه بسیج سازندگی فکر می کنی حمایت بکنه؟ یا تحت چه شرایطی این کارو میکنه؟

electro-esmoke

عضو جدید

جایی برای ثبت طرح های محرومیت زداییِ گروه های جهادی.

http://astan.jahadgaran.org/

ثبت گروه===> ثبت منطقه ی فعالیت===> ثبت طرح​

مهندس پیام خصوصی و عمومیتم فیلتره که دو تا راه کار بدونیم.
بسیار ممنون از راهنماییتون. انشالله قسمت شه بتونیم ما هم ملحق شیم و سهمی در اباد کردن کشورمون داشته باشیم.

یارانراد

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بسم الله
والا من تجربه شرکت در اردوهای جهادی ندارم. فقط چندتا مستند که درباره همین موضوع از شبکه سه پخش شد و دیدم و واقعا خوشحال شدم.
خودم قبلا
در اردوهای راهیان نور چه به صورت خادم چه زایر شرکت داشتم.
و می دونم اردوهای جهادی خیلی متفاوته.
اما طبق دیده ها و شنیده هایی که داشتم
مطلبی که به ذهنم میزنه اینه که
کاش این اردوها این حضور یک عده جهادگر و ایثار گر منظم تر و همیشگی تر می شد و همش کفایت به این ده روز در تابستان نمی کرد. فکر می کنم بیشتر از کسایی که نیاز به کمک دارن خود ما مردم شهر نشین نیازمند به این اردو هستیم و اگر این برنامه فراگیرتر بشه به نظرم فوق العاده اس. هرکی هر تخصصی بلده حتی کم و کوچیک در اختیار دیگری قرار بده این جوری شکل جامعه تغییر می کنه.سبک زندگی ها اصلاح میشه.

یارانراد

کاربر ممتاز
حالا دوستان خوش فکر!
بند دوم تاپیک رو هم دریابید. :redface:

امکانش هست؛ ایده بدید برای کارهای بهینه تو این ده روز. یکم از جزئیات هم بگید. چه کارهای کوچک_اما بهینه ای_ هست که میشه طی ده روز انجام داد؟ و چجوری بهتره انجامشون داد؟
[عمرانی، فرهنگی، کار با بچه ها. آموزشهایی که بیشتر به درد بچه ها میخوره و تو 10 روز اثرات خوبی هم ممکنه بذاره.]

اگه ایده ای هست، بگید. ممنون میشم. :gol:

تو ده روز کار خیلی سخت تر میشه
اما غیرممکن نیست.

فکر می کنم
اگر بشه کاری کرد که تو این ده روز اهالی یک منطقه با مطالعه آشتی داد البته مطالعه کتاب خوب که اونم باز تعریف خودش و داره یه قدم خوبه.
بعدش
من خیلی از سر بی میلی بعد کلیییی وقت اومدم باشگاه این تایپیک و دیدم یکم جون گرفتم الان میشه کسی توضیح بده برای عضویت و شرکت تو این اردوها به کجا باید سپرد؟؟

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
10 روز که کمه. اما میشه یه کارایی کرد
مثلا در هر کاری که میکنید چه عمرانی چه خدمات درمانی و... اخلاق و خوشرویی رعایت بشه تا مردم اونجا ازتون زده نشن و حرفاتون هم تاثیر کنه. زیادی افراط هم در کارهای دینی نکنید تا بعضیها ازین موضوع بهره ببرن و همه رو نسبت به حضور شما بدگمان کنند. (تعادل باشه.) بودجه برای کتابخونه ها بگذارید و کتابهای نو و به روز براشون ببرید. سعی بشه بیشتر همه رو با روشهای نوین کشاورزی و دامداری آشنا کنید. جوری باشون رفتار نشه که انگار اونا پشت کوهی ان حتی دور افتاده ترین روستاها( این موضوع خیلی برا جووناشون جدیه خودم از یه رفتار این مدلیم خاطره ی بدی دارم که همیشه با یاداوریش احساس شرمندگی میکنم!) بشون اعتماد به نفس بدید...

ریحانه سعادت

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها راستی این کار هم خوبه
به مردم روستا ها ی خیلی دور آمار دقیق زندگی های بی سرو سامان و بد مهاجرت به شهرها (حتی شهرهای کوچیک) بدید.(فقر ، از هم پاشیدن خانواده ها، نابودی کامل فرهنگو...)
میدونید بعضی کارا رو باید خود آدم انجام بده تا اثر کنه. مثلا میخاستم بگم بشون بگید از حق خودشون برای رفاه و تسهیلات بانکی و دولتی برای جور کردن کار دفاع کنند که میبینم ما خودمون هنو نمیتونیم از حق خودمون دفاع کنیم!!!

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
الان میشه کسی توضیح بده برای عضویت و شرکت تو این اردوها به کجا باید سپرد؟؟

من که گروه ندارم. شرکت ثبت شده هم ندارم. اما اگه قرار شد برید من هم قابل بدونید هستم وبه گروه ملحق میشم. هر کاری باشه.:gol:

سلام. گروه های مختلفی این اردوهارو برگزار میکنن.

اگه دانشجو هستید که از طریق بسیج دانشگاهتون میتونید اقدام کنید.
اگر هم نه، یه سر به سایت بسیج سازندگی بزنید، ثبت نام داره.
[البته من که رفتم، جدیدا بعضی از لینکاش مشکل پیدا کرده بود. فکر کنم در روزهای آتی درست شه. چون درست بود تا چند روز پیش.]

باز هم نه؛ من یادمه تو نمایشگاه قرآن_اگه دسترسی دارید_ گروه های مختلفی که اردو برگزار می کردن، ثبت نام هم داشتن.
باز هم نه؛ تو این لینک بعضی جاهایی که امسال اردو برگزار میکنن زیر نظر جهاد سازندگی رو معرفی کرده:

http://jahadgaran.org/barname

باز هم نشد؛ تو اینترنت سرچ کنید. گروه هایی که برنامه دارن تابستون، فراخوان هم میزنن.

من خودم اگه خدا بخواد، با یه گروه دانشجویی میخوام برم که در واقع دانشگاه یکی از دوستانه. چون خودم دیگه دانشجو نیستم فعلا.
شما هم میتونید از طریق دوستان دانشجوتون پل بزنین، ثبت نام کنید.

امیدوارم فرصتش پیش بیاد همگی امسال بریم. :w17:

ضمناً آقای الکترو اسموک؛

برای ارائه طرح توانمندسازی مناطق محروم، به اون لینکی که تو صفحه تون گذاشتم مراجعه کنید برای مشاوره. فکر کنم گزینه ی خوبیه برای شروع.
اگر هم اون لینک به دردتون نخورد، بازم خودتون تو سایت بسیج سازندگی جستجو کنید و پی گیری کنید.

برای ارائه طرح حتما لازم نیست گروه جهادی داشته باشید. :gol:

یارانراد

کاربر ممتاز
سلام. گروه های مختلفی این اردوهارو برگزار میکنن.

اگه دانشجو هستید که از طریق بسیج دانشگاهتون میتونید اقدام کنید.
اگر هم نه، یه سر به سایت بسیج سازندگی بزنید، ثبت نام داره.
[البته من که رفتم، جدیدا بعضی از لینکاش مشکل پیدا کرده بود. فکر کنم در روزهای آتی درست شه. چون درست بود تا چند روز پیش.]

باز هم نه؛ من یادمه تو نمایشگاه قرآن_اگه دسترسی دارید_ گروه های مختلفی که اردو برگزار می کردن، ثبت نام هم داشتن.
باز هم نه؛ تو این لینک بعضی جاهایی که امسال اردو برگزار میکنن زیر نظر جهاد سازندگی رو معرفی کرده:

http://jahadgaran.org/barname

باز هم نشد؛ تو اینترنت سرچ کنید. گروه هایی که برنامه دارن تابستون، فراخوان هم میزنن.

من خودم اگه خدا بخواد، با یه گروه دانشجویی میخوام برم که در واقع دانشگاه یکی از دوستانه. چون خودم دیگه دانشجو نیستم فعلا.
شما هم میتونید از طریق دوستان دانشجوتون پل بزنین، ثبت نام کنید.

امیدوارم فرصتش پیش بیاد همگی امسال بریم. :w17:

سلام
خیلی سپاسگذارم
اما دانشگاههای اینجا رو دیدم نداره متاسفانه.
میروم سراغ جهاد سازندگی
ببینم نیرو لازم دارن

یارانراد

کاربر ممتاز
سلام. اومدم بگم مسیر ثبت نام و پیدا کردم. امروز خیلی اتفاقی توی اینستا
بوسیله یکی از پیج های اردوهای جهادی دانشگاه شهرمون درخواست پیج دادن.وقتی دیدم خیییلیییی خوشحال شدم ادرس و شماره تلفنشون گرفتم تا فردا به امید خدا برم ببینم من که دانشجو نیستم ثبت نام می کنن.دعا کنین بشه.دعا کنین قبول کنن. دعا کنین با نیت خالص برم. یه دنیا تشکر خدا خیرتون بده