جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه تو شوخی میکنی منم شوخی پس میکنم !!!
یه لینک هست بزار پیداش کنمم بهت میدم بخون اونم یه جورایی به درد شوما مبتلاس
ولی شدید و یه جورایی قیلم داستانیه حرفش !!!!

نه به خدا من شوخی نمیکنم .........البته همیشه خدا این جوری نیستم بعضی مواقع میاد سراغم این احساس باشه مرسی

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی بگم بگ جن گیران محترم بیایین تو!!!!!!!!!!!!شوخی میکنی
ها بگو ما خودمون باز میایم تو ...

باید هرچه سریعتر خودتو به یک جن گیر قهار معرفی کنید ! تو انجمن یکی 2تا از بچه هستن تخصصشون علوم غریبه و جن و... هست یه تاپیک بزن خودشون بهت پیام میدن ....

موفق باشی
ها والا؟؟؟

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من احساس میکنم وقتی میخواد خوابم ببره یه چیزایی هستن که اذیتم میکنن تو خوابم خیلی می ترسم بعضی مواقع هم احساس میکنم یه چیزی مثل یه سایه میاد سمتم ...خیلی چیزهای دیگه هم هست ولی اینجا نمی تونم بگم همیشه هم قل اعوذ برب الناس رو میخونم ...............دکتر رفتم از نظر روانی کاملا سالمم
اگه جدیه مشاوره ات کنم :| ....

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله میدونم بحث در این مورد خیلی وسیعه ...
اما من از شوما خواستم به صورت عامیانه و اگه ممکنه فقط در یک خط جواب بدید ... :)
با تشکر از شوما مرد خوب./

:)
خواهش میکنم مادر ...

خب بفرمایید سوالی مبحثی داشتین من درخدمتم !

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دکتر... استادم بودن

ما که اول کار سوال پرسیدیم و تو ذوقمون هم زدی با اون زبون نیش دارت:)
من تو ذوق نزدم خانم چالش پور ...
همونی که گفتی رو ترجمه کن ...
تسخیر تمرکز و اینا :|

تسخیر تمرکز یعنی اشراف بر فکرو باورها ...
خداوند در قرآن میگه همه دانش دنیا اگه 27 قسمت باشه تا روز محشر فقط انسان به 5 قسمت از آن دسترسی پیدا میکنه ...
شاید بتوان گفت تسخیر تمرکز اینه که بتوان با تمرکز بر چیزی ماهیت اون چیز رو تغییر داد ... شاید اغراق باشه ولی دانشمندان دارن روش کار میکنن و خدا در قرآن میفرماید هرچیزی که در ذهن بشر ایجاد بشه, دلیل و برهانی داره که به واقعیت بپیونده ... شاید الان نه و لی در آینده قطعا بهش دسترسی پیدا میشه !
.
.
. بعنوان مثال : تکنولوژی موبایل ، پرواز انسان، جراحی لیزر ... که چند صد سال پیش در حد تخیل و اغراق بود ولی امروز شاهد به وقوع پیوستن این افکار و آرزوها هستیم
تسخیر تمرکز هم نمونه ای از همیناست.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله میدونم بحث در این مورد خیلی وسیعه ...
اما من از شوما خواستم به صورت عامیانه و اگه ممکنه فقط در یک خط جواب بدید ... :)
با تشکر از شوما مرد خوب./

..

این لینک توضیحاتمه عزیز دلم
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...نسان-میشوند؟?p=7018292&viewfull=1#post7018292
بخون و نظرتو بهم بگو عزیز دلم :)

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز

خداوند در قرآن میگه همه دانش دنیا اگه 27 قسمت باشه تا روز محشر فقط انسان به 5 قسمت از آن دسترسی پیدا میکنه ...
شاید بتوان گفت تسخیر تمرکز اینه که بتوان با تمرکز بر چیزی ماهیت اون چیز رو تغییر داد ... شاید اغراق باشه ولی دانشمندان دارن روش کار میکنن و خدا در قرآن میفرماید هرچیزی که در ذهن بشر ایجاد بشه, دلیل و برهانی داره که به واقعیت بپیونده ... شاید الان نه و لی در آینده قطعا بهش دسترسی پیدا میشه !
.
.
. بعنوان مثال : تکنولوژی موبایل ، پرواز انسان، جراحی لیزر ... که چند صد سال پیش در حد تخیل و اغراق بود ولی امروز شاهد به وقوع پیوستن این افکار و آرزوها هستیم
آها این میگی ..... من مجموعه اش رو شنیده بودم اما نمیدونستم چه اسمی داره و به چی صداش می کنن....
اما خب همینطور که خودت هم در مورد اجنه میدونی و البته تحقیقات نشون داده اون ها هیچ علاقع ای به استفاده از تکنولوژی ندارند در نتیجه تسخیر تمرکز براشون معنا نداره ...

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
yanii arezohamon mishe taskhire tamarkoz?????
chizaye dast nayaftani k momkne badha etefaq biofte... doroste???
:|
azize delam ...

آها این میگی ..... من مجموعه اش رو شنیده بودم اما نمیدونستم چه اسمی داره و به چی صداش می کنن....
اما خب همینطور که خودت هم در مورد اجنه میدونی و البته تحقیقات نشون داده اون ها هیچ علاقع ای به استفاده از تکنولوژی ندارند در نتیجه تسخیر تمرکز براشون معنا نداره ...

برا همین نظرات عجیب غریب شما بود که گفتم توضیح ندم سنگین ترم !
هرکی واسه خودش یه استدلال میکنه !
من دیگه چیزی نمیگم :|

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب منو روشن کن دیگه ...
الان نظریه تسخیر تمرکز و ارتباط اش رو با جن بگو .....
چرا شبیه این استادا میمونی که میگن بیا کلاس خصوصی ثبت نام کن تا اطلاعات بدم :|

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
کی با درس خوندن خوشگل شده ؟ نه تو بگو ....!
اتفاقا هرکی درسخون تر بشه بهم ریخته تر میشه !
.
.
.
حکایت هم نکته ش این بود که دانش دست یافتنیه .... زیبایی و ثروت نسبت به دانش دست نیافتنی ترن !
اثبات شده س
بابا من میگم دانش یهو یه شبه نصیبت بشه نه اینکه خودت درس بخونی اینجوری که فایده نداره
بعد وقتی اینهمه دانش داشته باشی میتونی به ثروتم دست پیدا کنی بعد با ثروت به زیبایی هم میرسی به همین سادگی به همین اسونی به همین خوشمزگی :)
سلام بچه ها من احساس میکنم وقتی میخواد خوابم ببره یه چیزایی هستن که اذیتم میکنن تو خوابم خیلی می ترسم بعضی مواقع هم احساس میکنم یه چیزی مثل یه سایه میاد سمتم ...خیلی چیزهای دیگه هم هست ولی اینجا نمی تونم بگم همیشه هم قل اعوذ برب الناس رو میخونم ...............دکتر رفتم از نظر روانی کاملا سالمم
سلام یه چیزی بهت بگم همشون جن نیستن میتونه روحم باشه بعضی از ارواح با ادما بازی میکنن یعنی اذیتشون میکنن ولی یه نوع شوخی از نظر اونا حساب میشه

leila sh

عضو جدید
یعنی تو همون شب جراحی پلاستیک میکنه !
عمل پروتز و بینی و .....
:)
.
.
. فکر نکنم اینجور چیزی مصداق داشته باشه ! و فکر نمیکنم برتری خاصی نسبت به انسان داشته باشند که بخوان قدرت ماورایی داشته باشند!

قدرت ماوراوی دارن بابابزرگم یکیشو گرفته بود اونم شده بود غلام حلقه به گوش بابابزرگم
ی بار فرستاده بودش ارد بیاره برا نون اردو که اورد دیگه تموم نمیشده.........تا اینکه خمیرشو انداختن جلو مرغ وقتی مرغ بهش نوک زد برکتش تموم شد

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قدرت ماوراوی دارن بابابزرگم یکیشو گرفته بود اونم شده بود غلام حلقه به گوش بابابزرگم
ی بار فرستاده بودش ارد بیاره برا نون اردو که اورد دیگه تموم نمیشده.........تا اینکه خمیرشو انداختن جلو مرغ وقتی مرغ بهش نوک زد برکتش تموم شد

:surprised: چقدر این داستان برام آشناس!! اینو چند سال پیش هم یکی ار فامیلای نزدیکمون برام تعریف کرد !!:surprised:

AmooSaeid

عضو جدید

این خیلی خوب بود :biggrin:

mahaya67

عضو جدید
حیف که نمیتونم براتون تعریف کنم ...
ولی مطمئن باشین جن وجود داره و اگر راجع بهشون حرف بزنین یا مطالعه کنین و خودتون دوس داشته باشین میان سراغتون
پس اونایی که میترسن بیخیال این تاپیک بشن :w47:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من چیزی ندارم بگم :|

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا من میگم دانش یهو یه شبه نصیبت بشه نه اینکه خودت درس بخونی اینجوری که فایده نداره
بعد وقتی اینهمه دانش داشته باشی میتونی به ثروتم دست پیدا کنی بعد با ثروت به زیبایی هم میرسی به همین سادگی به همین اسونی به همین خوشمزگی :)

سلام یه چیزی بهت بگم همشون جن نیستن میتونه روحم باشه بعضی از ارواح با ادما بازی میکنن یعنی اذیتشون میکنن ولی یه نوع شوخی از نظر اونا حساب میشه

یک شبه دانش !

مگه رسول الله ای که یک شبه نازل بشه برات !

.
.
فکر نکنم جن ها همچین قدرتی داشته باشند.

mahaya67

عضو جدید

شما فک کنم از اونایی بودی که تو انشاهای مدرسه میگفتی علم بهتر از ثروته! خب با ثروت راحت میتونی به علم برسی، اینهمه دانشگاه پولی. حتی با 50 ت راحت میتونی بری دکترا بخونی. حالا درسم نخواستی بخونی با پولت مدرک میخری :smile:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

.
.

اقای اخراجی نژاد خب خودت ادمو تو چالش میندازی.

تسخیر تمرکز رو خوب گفتی اورین...

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابابزرگتون چجوری یکیشونو گرفته بود؟ شاید تنها نعمتهایی که تموم نمیشن نعمتهای بهشتی باشن. یعنی اون از جایی مثل بهشت اورده؟

حالا حکمتش چیه که با نوک مرغ تموم شده؟

اینا سوالاییه که تو ذهنم به وجود اومد...قصدم محکوم کردن نیست
روح آدما بعد از مرگشون بازم تو این دنیا پلاسه؟ مگه ادما بعد از مرگ به برزخ نمیرن
حیف که نمیتونم براتون تعریف کنم ...
ولی مطمئن باشین جن وجود داره و اگر راجع بهشون حرف بزنین یا مطالعه کنین و خودتون دوس داشته باشین میان سراغتون
پس اونایی که میترسن بیخیال این تاپیک بشن :w47:

من که می ترسم ولی کنجکاوم بدونم. یه مدت خیلی مطالعه کردم درباره شون.

به نظرم به خودی خود و تنها با حرف زدن سراغ ادم نمیان

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان با من قهر کردی؟:|
یک شبه دانش !

مگه رسول الله ای که یک شبه نازل بشه برات !

.
.
فکر نکنم جن ها همچین قدرتی داشته باشند.
ندارن :| ...قهر نکن :|
شما فک کنم از اونایی بودی که تو انشاهای مدرسه میگفتی علم بهتر از ثروته! خب با ثروت راحت میتونی به علم برسی، اینهمه دانشگاه پولی. حتی با 50 ت راحت میتونی بری دکترا بخونی. حالا درسم نخواستی بخونی با پولت مدرک میخری :smile:
از هموناس:d
اقای اخراجی نژاد خب خودت ادمو تو چالش میندازی.

تسخیر تمرکز رو خوب گفتی اورین...
تسخیر تمرکز برای موجودی قبل از انسان که نیاز به پیشرفت تکنولوژی نداره بی معنی .... مثلا اون ها قابلیت حرکت سریع بین نقاط دارند که ما به بیان خودمون میگیم طیرالارض ....و یک سری قدرت ها و محدودیت هایی که علم بشر برای رسیدن به اون ها هدف قرار داده شده ....
بابابزرگتون چجوری یکیشونو گرفته بود؟ شاید تنها نعمتهایی که تموم نمیشن نعمتهای بهشتی باشن. یعنی اون از جایی مثل بهشت اورده؟

حالا حکمتش چیه که با نوک مرغ تموم شده؟

اینا سوالاییه که تو ذهنم به وجود اومد...قصدم محکوم کردن نیست

روح آدما بعد از مرگشون بازم تو این دنیا پلاسه؟ مگه ادما بعد از مرگ به برزخ نمیرن

من که می ترسم ولی کنجکاوم بدونم. یه مدت خیلی مطالعه کردم درباره شون.

به نظرم به خودی خود و تنها با حرف زدن سراغ ادم نمیان
نه اون داستانی که دوستمون گفت بر گرفته از داستان هاست .....یعنی پدربزرگ ایشون ممکنه جنی رو اسیر کرده باشه و بهش دستور داده باشه و ازش کارهایی خواسته باشد اما این کار نمی تونسته شاملش باشه ..... اگر نه الان اون جن دست کیه ؟؟؟ آزاد شده ؟؟؟ اگه آزاد شده ایشون اینجا چیکار میکنه :D....
روح آدم بلافاصله بعد از مرگ به برزخ نمیره ....می تونین کتاب حلقه اسرار نوشته مارک نیوتن یا دنیای عجیب ارواح یا از این دست رو بخونید. گاهی عده ای از ارواح در زمین باقی می مونن و روح راهنمای اون ها اصراری به اینکه اون ها رو به جایی که متعلق بهشون هست ببره رو نداره .....
البته اینکه کدوم ها می مونند و کدوم ها میرن فلسفه زیادی هست که خودش نظریات مختلفی رو همراه داره ...

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تسخیر تمرکز برای موجودی قبل از انسان که نیاز به پیشرفت تکنولوژی نداره بی معنی .... مثلا اون ها قابلیت حرکت سریع بین نقاط دارند که ما به بیان خودمون میگیم طیرالارض ....و یک سری قدرت ها و محدودیت هایی که علم بشر برای رسیدن به اون ها هدف قرار داده شده ....

نه اون داستانی که دوستمون گفت بر گرفته از داستان هاست .....یعنی پدربزرگ ایشون ممکنه جنی رو اسیر کرده باشه و بهش دستور داده باشه و ازش کارهایی خواسته باشد اما این کار نمی تونسته شاملش باشه ..... اگر نه الان اون جن دست کیه ؟؟؟ آزاد شده ؟؟؟ اگه آزاد شده ایشون اینجا چیکار میکنه :D....
روح آدم بلافاصله بعد از مرگ به برزخ نمیره ....می تونین کتاب حلقه اسرار نوشته مارک نیوتن یا دنیای عجیب ارواح یا از این دست رو بخونید. گاهی عده ای از ارواح در زمین باقی می مونن و روح راهنمای اون ها اصراری به اینکه اون ها رو به جایی که متعلق بهشون هست ببره رو نداره .....
البته اینکه کدوم ها می مونند و کدوم ها میرن فلسفه زیادی هست که خودش نظریات مختلفی رو همراه داره ...

راستش فکر منم در مورد تسخیر جن و به کار گرفتنشون با گفته های دوستمون فرق میکنه برا همین انقد سوال پیش اومد واسم.

بنظرتون وقتی روح از جسم خارج میشه بازم دارای اختیار هست که میخواد تو زمین بمونه؟

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش فکر منم در مورد تسخیر جن و به کار گرفتنشون با گفته های دوستمون فرق میکنه برا همین انقد سوال پیش اومد واسم.

بنظرتون وقتی روح از جسم خارج میشه بازم دارای اختیار هست که میخواد تو زمین بمونه؟
بستگی داره از کدوم نظر ببینی ... ببین فلسفه ارواح کلا با اجنه متفاوته .... اون کتاب هایی که گفتم به نظریه تناسخ اعتقاد دارند ...یادم نیست اسمش همین بود یا نه ...نمگیم برات ...نمیگم ..التماس نکن .... گوش ات میبرم میگذارم کف دستت( با لحن حسام بیگ).....
همون نظریه که ارواح در بدن های گوناگون میره و می تونه کم کم خودش رو تکمیل کنه و به بعد معنوی برسه که البته از دیدگاه های مختلف دینی وعلمی مشکل داره اما هیپنوتیزم تاییدش کرده ... توی اون فلسفه بله ارواح قدرت انتخاب دارند....
البته ما هروقت از ارواح و اجنه از مردان دین پرسیدیم گفتند از این چیزها نپرسید

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی داره از کدوم نظر ببینی ... ببین فلسفه ارواح کلا با اجنه متفاوته .... اون کتاب هایی که گفتم به نظریه تناسخ اعتقاد دارند ...یادم نیست اسمش همین بود یا نه ...نمگیم برات ...نمیگم ..التماس نکن .... گوش ات میبرم میگذارم کف دستت( با لحن حسام بیگ).....
همون نظریه که ارواح در بدن های گوناگون میره و می تونه کم کم خودش رو تکمیل کنه و به بعد معنوی برسه که البته از دیدگاه های مختلف دینی وعلمی مشکل داره اما هیپنوتیزم تاییدش کرده ... توی اون فلسفه بله ارواح قدرت انتخاب دارند....
البته ما هروقت از ارواح و اجنه از مردان دین پرسیدیم گفتند از این چیزها نپرسید

:biggrin: نه تورو خدا بگو بگوووو

اگه اینجوری باشه که روح آدم تو کالبدهای دیگه به تکامل برسه که نمیشه!

اینجوری یعنی هرکسی چند بار به دنیا میاد!!!

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: نه تورو خدا بگو بگوووو

اگه اینجوری باشه که روح آدم تو کالبدهای دیگه به تکامل برسه که نمیشه!

اینجوری یعنی هرکسی چند بار به دنیا میاد!!!
طبق اون نظریات آره ....بخونید چیزهای جالبی رو متوجه می شید ....سبک داستان نگارانه ای که من ادبیاتش توی کتاب زکریا استچین دیدم .....
من که خودم شخصا اعتقادی به این نظریه ندارم ....اما اینکه می تونه روح بعد از مدتی روی زمین بمونه به نظر من ممکنه .... اگر اشتباه نکنم در کتاب سیاحت غرب بود که روح همراه با جنازه بود و تا لحظه تدفین و حتی خود تدفین همراهش بوده ..... اینا می تونه دلایلی باشه بر اینکه روح می تونه مدتی بیشتر در زمین بمونه

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طبق اون نظریات آره ....بخونید چیزهای جالبی رو متوجه می شید ....سبک داستان نگارانه ای که من ادبیاتش توی کتاب زکریا استچین دیدم .....
من که خودم شخصا اعتقادی به این نظریه ندارم ....اما اینکه می تونه روح بعد از مدتی روی زمین بمونه به نظر من ممکنه .... اگر اشتباه نکنم در کتاب سیاحت غرب بود که روح همراه با جنازه بود و تا لحظه تدفین و حتی خود تدفین همراهش بوده ..... اینا می تونه دلایلی باشه بر اینکه روح می تونه مدتی بیشتر در زمین بمونه

خب این درسته روح آدم می بینه که جسمشو تو خاک میذارن و....

ولی من یه کم با موندنش تو زمین مشکل دارم!
باید برم تحقیق کنم

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این درسته روح آدم می بینه که جسمشو تو خاک میذارن و....

ولی من یه کم با موندنش تو زمین مشکل دارم!
باید برم تحقیق کنم
برو تحقیق بنما ....
بعضی از ارواح میمونن.....
البته خیلی کمشون .....
باور کن ....