جن یک خرافات و توهم هست
من یه بار داشتم غذا درست میکردم برگشتم دیدم یه دختر 10-12 ساله وایساده پشتم داره نیکام میکنه!
خیلی هم خوشگل بود.....بعد یهو غیب شد!
نمیدونم توهم بود یا جن یا روح
اسمشو گذاشتم آتوسا![]()
وای من اصا ندیدم فقط یه دفعه 15 سالم بود جلو آینه بودم کتابم از رو میز افتاد ترسیدم . دیگه نمیدونم جن بود یا خودش افتاد !!! ولی حدودا 3 ماه پیش ی اتفاق خیلی تلخ و دردناک واسمون افتاد ک توش چیزای شنیدم که خیلی ترسیدم حتی تا ی ماه نمیتونستم تنها یجا باشم . همون سه ماه پیش شب خواب بودم تو خواب دیدم یکی از دوستامو بردن اعدام کنن بعد صداشو با بلندگو پخش کردن ک داد و بیداد میکنه منم تو خواب همش داد میزدم و گریه میکردم همجا صدا شیون و گریه بود بعد کم کم صدا دوستم نموند و صدا ی زن میومد که بچشو ک دو اسمه بود مث محمد حسین و... صدا میزد و گریه میکرد. منم تو خواب داشتم ی سری کادو جمع میکردم ک مال اون شخص دو اسمه بود و گریه میکردم . ی هو از خواب بیدار شدم از ترس نمیتونستم چشمامو وا کنم . یه ساعتی گذشت من هنوز بیدار بودم . گوشی خونه زنگ خورد مامان برداشت یکی از داییام بود .مادر با صدا بلند میگفتا آخه چرا و... بعد قطع شد . بعد گفت دایی کوچیکم به داییم اس داده بیاین پسرم علیرضا فوت شده . ینی من مردم اصا نمیدونستیم چیکار کنیم باورمون نمیشد . فک کردیم کسی اذیتمون کرده زنگ زدیم داییم گفت آره پسرم ی ساعت پیش فوت شده .دقیقا همون ساعت ک من تو خواب گریه و عزا میدیدم اونم فوت شده بود . خیلی سخت بود خیلی .رفتیم اونجا اصا باورم نمیشد پسر داییم فوت شده طفلی چند روز مونده بود ک یک سالش بشه . تو عزاداریش همسایهاشون به داییم میگفتن بهتون گفتیم تو این خونه نمونین. بعد شب خاکسپاریش داییم برامون تعریف کرد ک وقتی اومدن تو خونه همه همسایه ها بهشون گفتن اینجا نمونین هرکی اومده این خونه حتما یکی شون مرده سال قبل شما هم ی پیر زن و پیر مرد باهم تو این خونه مردن . بعد داییم توجه نکرده بود . ب داییم خودش واسمون میگفت شب قبلش همون شب ک پسرش مریض شده. خواب بودن صدا شیون و گریه زنی و شنیدم بیدار شدم با چشمای خودم دیدم یه پیر زنه داره رو پله ها گریه میکنه لامپو که روشن کردم دیدم ک مرغمونه از بالا اومده تو خونه !! انداختمش تو لونه اش بعد مرغه صداش کپ خروس شده و مث خروس صدا میداده اونم بلند . بعد یه هو پسرم حالش بد شده بردیمش دکتر بعد تو بیمارستان فوت شده بود . کلا غم فوت پسر داییم برام غیر قابل تحمل بود ولی خود این اتفاقا و ی سری چیزا دیگه ک خیلی طولانی میشد تعریف کنم خیلی ترسناک بود . تا بعد چند مدت حال و روحیه ام عادی شد دیونه شده بودم بخدا .
جداً همه ی شما ها جن دیدین ؟؟؟![]()
پس چرا من تجربه شو ندارم
!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در مورد بیابان ریگ جن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟ | گفتگوی آزاد | 229 | |
![]() |
آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
C | جن | گفتگوی آزاد | 72 | |