جنیفر لوپز به بهشت میرود!!!

sariii

کاربر بیش فعال
هفت دلیل وجود دارد که بر طبق این دلایل خواهر محترمه جنیفر لوپز به بهشت میرود!!!

1)خواهر محترمه خانم جنيفر دل مردم را به هر نحوي که بتواند شاد مي کند و آنچنانکه ميدانيد شاد کردن دل بنده خدا اجر فراوان دارد.

2)اين هنرمند متعهد و پايبند به کانون گرم خانواده بيش از 4 بار ازدواج کرده و اين سنت حسنه را بيش از پيش به جا آورده . لذا هر تلاشي که انجام داده در جهت رفاه خانواده بوده و بر خلاف همکارانش ، مردان را به صورت حلال به فيض رسانده ، لذا وي به عنوان يک الگو براي جامعه خودش ، با هرگونه پاشيدگي و پاره گي خانوادگي مخالف است.

3)خانم جنيفر از تمام نعماتي که خداوند در اختيارش گذاشته به بهترين نحو بهره برداري مي کند. ايشان هم خواننده هستند ، هم رقاصه هستند، هم هنرپيشه ، هم يک مادر و همسر خوب. از طرفي در مسائل بازرگاني هم کوتاهي نمي کند . از آنجايي که هميشه راضي و قانع هستند به کسي نه نمي گويند تا دل کسي نشکند.

4)ايشان مقام زن را در غرب زنده نگه داشته و اعتماد به نفس اين موجود لطيف را که در طول تاريخ به وي اجحاف بسيار شده بالا برده است ، در حدي که بسياري از مردان در مقابل همين خانم اظهار ناتواني کردند و خيليها نکشيدند با ايشان باشند .

5)توفيق خدمت ايشان است . خانم جنيفر توفيق خدمت داشته اند تا در تمام عرصه ها به جامعه و بندگان خدا خدمت کند. اين بانوي کوشا تا دير وقت در استوديوهاي سربسته تمرين کرده و همان فردا شبش با تمام کم خوابي و کسالت در کنسرت حضور يافته و تا صبح در جهت خدمت به خلق ، در چارچوب حرکات موزون نموده است .

6)ديگر وجاهت اين عزيز هنرمند صداقت داشتن و عدم ريا است. او هرگز ريا نکرد و همان نشان داد که بود . اين هنرمند با اخلاق در يک آن لباس از تن به در آورده و سينه چاک مي کند ( البته با اذن کتبي شوهر ) و ابايي از حرف مردم ندارد. او اگر از آهنگسازش خوشش بيايد به جاي طفره رفتن ( مثل چشمک و اطفار) به سرعت با وي عقد محضري مي کند تا مشکلي نباشد . پاينده باشي دخترم.

7)حمايت جنيفر عزيز از پدر و مادرش است . او نه از جيب شوهرانش بلکه از درآمد حلال خودش براي والدينش سرپناه خريده و آنها را تکريم کرده. البته اين خواهر زيبا از تکريم مشتريان هم غافل نبوده و هواي همه را داشته.

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
بله بهشت میروند
ولی بهشتی که از دیدگاه شما هست
نه از دیدگاه بندگان مخلص خدا
واییییییی که این جمله چقدر قشنگه که میگه :
بین ماه من (دیدگاه ما) و ماه گردون (بندگان مخلص خدا )و فاصله است تاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهشت توهم فقیران و کسانی که در زندگی سختی میکشند

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظري ندارم
چون ماهپري از اين خاننده بدش مياد پس من هم بدم مياد

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نظري ندارم
چون ماهپري از اين خاننده بدش مياد پس من هم بدم مياد

چرا حرف تو دهن من میذاری ؟؟؟؟؟؟ من کی گفتم از جی لو بدم میاد ؟؟؟؟؟؟؟ برعکس خیلی هم دوستش دارم مخصوصا وقتی میرقصه

بالا