کلماتی که از دهانتان بیرون می آیند ، ویترین فروشگاه شعور شماست . . .
yara59 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,431 کلماتی که از دهانتان بیرون می آیند ، ویترین فروشگاه شعور شماست . . .
yara59 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,432 از فشار زندگی نترسید به یاد داشته باشید فشار ، توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند . . .
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,433 روي هر پله اي که ايستاده باشي ، خدا يک پله بالاتر ، نه براي اينکه يادت بندازه که اون خداست و تو بنده اي ، براي اينکه دست تو بگيره و تورو بالاتر ببره
روي هر پله اي که ايستاده باشي ، خدا يک پله بالاتر ، نه براي اينکه يادت بندازه که اون خداست و تو بنده اي ، براي اينکه دست تو بگيره و تورو بالاتر ببره
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,434 زندگي سه راه را دنبال كن: دوست داشتن را براي يك تجربه عاشق شدن را براي يك هدف فراموش كردن را براي قبول واقعيت
زندگي سه راه را دنبال كن: دوست داشتن را براي يك تجربه عاشق شدن را براي يك هدف فراموش كردن را براي قبول واقعيت
"ALPHA" دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,435 انسان به سه بوسه تکمیل میشود ، بوسه ی مادر که با آن پا به عرصه ی خاکی میگذاری ، بوسه ی عشق که یک عمر با آن زندگی میکنی ، بوسه ی خاک که با آن پا به عرصه ی ابدیت میگذاری
انسان به سه بوسه تکمیل میشود ، بوسه ی مادر که با آن پا به عرصه ی خاکی میگذاری ، بوسه ی عشق که یک عمر با آن زندگی میکنی ، بوسه ی خاک که با آن پا به عرصه ی ابدیت میگذاری
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,436 يکي زيبايي منظره را مي بيند، ديگري کثيفي پنجره را. اين شما هستيد که انتخاب مي کنيد چه چيزي را ببينيد و به چه چيز بينديشيد.
يکي زيبايي منظره را مي بيند، ديگري کثيفي پنجره را. اين شما هستيد که انتخاب مي کنيد چه چيزي را ببينيد و به چه چيز بينديشيد.
"Dezire" عضو جدید کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,437 همه گفتند: بخشش از بزرگان است، من بخشیدم و هیچ کس نگفت چقدر بزرگ شدى همه گفتند: بلد نبودى حقت را بگیرى...
همه گفتند: بخشش از بزرگان است، من بخشیدم و هیچ کس نگفت چقدر بزرگ شدى همه گفتند: بلد نبودى حقت را بگیرى...
"ALPHA" دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,438 به بعضیا تو زندگی باید گُفت.. من چشم میذارم.. تو فقط گُمشو.
"ALPHA" دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,439 فقط تو ایرانه که موقع سبقت از ماشین جلویی تمام سر نشینان دو ماشین همدیگه رو نگاه میکنن
"ALPHA" دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی کاربر ممتاز Feb 6, 2013 #2,440 لیدیز اند جنتلمن آرام صحبت کنید ولی سریع فکر کنید …
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 7, 2013 #2,451 اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمیکنید حقی نخواهید داشت بعد از هر اشکی از او گله مند باشید . . .!
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمیکنید حقی نخواهید داشت بعد از هر اشکی از او گله مند باشید . . .!
aynaz.m کاربر فعال تالار ادبیات , کاربر ممتاز Feb 7, 2013 #2,453 عشق یعنسی مراقب هم باشید حتی وقتی از دست هم دلخورید
E **E.Kh** عضو جدید Feb 7, 2013 #2,455 [URL="http://upcity.ir/"][IMG]http://upcity.ir/images/30079769094874482117.jpg[/URL][/IMG]
ESPEranza کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 9, 2013 #2,456 یادمان باشد آن هنگام که از دست دادن عادت میشود ، به دست آوردن دیگر آرزو نیست …
shatel5000 عضو جدید Feb 9, 2013 #2,457 در دایره قســمت ما نقطـــه ی پرگـاریـــــــم لطف انچه تو اندیشی، حکم انچه تو فرمایی
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 10, 2013 #2,458 دیروز میخواستم دست اتفاق را بگیرم تا نیفتد! اما امروز فهمیدم که اتفاق خواهد افتاد! این من هستم که نباید با او بیفتم...
دیروز میخواستم دست اتفاق را بگیرم تا نیفتد! اما امروز فهمیدم که اتفاق خواهد افتاد! این من هستم که نباید با او بیفتم...
mani24 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 10, 2013 #2,459 يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را يافته باشی... دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !
mar.1980 عضو جدید Feb 10, 2013 #2,460 *برای برخی دردها نه میتوان گریست نه میتوان فریاد زد !.... برخی دردها را تنها باید کشید و بی صدا شکست .....
*برای برخی دردها نه میتوان گریست نه میتوان فریاد زد !.... برخی دردها را تنها باید کشید و بی صدا شکست .....