تو میخندی پر از لبخند میشم ، تموم زندگیم خوش رنگ میشه
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 13, 2021 #7,351 تو میخندی پر از لبخند میشم ، تموم زندگیم خوش رنگ میشه
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد Mar 13, 2021 #7,352 هرگز خود را فردی شکست خورده تصور نکنید، این تصور خطرناک است، زیرا ذهن، پیوسته خواهد کوشید این تصویر را کامل کند... نورمن وینسنت پیل
هرگز خود را فردی شکست خورده تصور نکنید، این تصور خطرناک است، زیرا ذهن، پیوسته خواهد کوشید این تصویر را کامل کند... نورمن وینسنت پیل
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 17, 2021 #7,353 یک روز یک نفر جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگیت ، شخصی ک خود ساخته ای شخصی را که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
یک روز یک نفر جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگیت ، شخصی ک خود ساخته ای شخصی را که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 27, 2021 #7,354 من فقط عاشق اینم حرف قلبتو بدونم الکی بگم جدا شیم تو بگی ک نمیتونم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 2, 2021 #7,355 من اونقدر عاشقت هستم که با این حال می خوام پشت ِ سرت حرفای خوب باشه دلم می خواد که هرجای ِ جهان هستی تو قلب ِ تو یه دریا زندگی جاشه
من اونقدر عاشقت هستم که با این حال می خوام پشت ِ سرت حرفای خوب باشه دلم می خواد که هرجای ِ جهان هستی تو قلب ِ تو یه دریا زندگی جاشه
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 10, 2021 #7,356 کسی که همیشه به عشقِ تو برگشت یهو دیدی ، رفت و نیومد
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 29, 2021 #7,358 من ب جهان هستی بدهکارم ن جهان هستی به من، من حال خودم رو خوب میکنم تا که حال جهان هستی رو خوب کنم
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد May 2, 2021 #7,359 اگر در میان آدم ها یک نفر پیدا شد که قدر خوبی هایت را ندانست خوبی هایت را برای دیگران قطع نکن و آن یک نفر را کنار بگذار
اگر در میان آدم ها یک نفر پیدا شد که قدر خوبی هایت را ندانست خوبی هایت را برای دیگران قطع نکن و آن یک نفر را کنار بگذار
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد May 3, 2021 #7,360 زندگی، خودش برایتان درد و رنج به همراه خواهد آورد؛ مسئولیت شما شادی آفریدن است. میلتون اریکسو
***##*** کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 13, 2021 #7,364 توو اوج دلتنگی که میخوای خودتو بهش یادآوری کنی این جمله رو به یاد بیار و منصرف شو! "تلاش نکن پیدا شی برای کسی که از قصد گمت کرده"
توو اوج دلتنگی که میخوای خودتو بهش یادآوری کنی این جمله رو به یاد بیار و منصرف شو! "تلاش نکن پیدا شی برای کسی که از قصد گمت کرده"
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 16, 2021 #7,368 دوست داشتن آدمها ربطی به کنار هم زندگی کردنشون نداره...
***##*** کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 17, 2021 #7,371 یکی با نوکیا ساده معامله میلیاردی می کنه یکی هم با آیفون ایکس شارژ گدایی می کنه! فرق بین مردم توی باطنشونه نه ظاهرشون!
یکی با نوکیا ساده معامله میلیاردی می کنه یکی هم با آیفون ایکس شارژ گدایی می کنه! فرق بین مردم توی باطنشونه نه ظاهرشون!
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 17, 2021 #7,372 ﺑـﺬار آدﻣـﺎ ﺑـﺪوﻧـﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﻴﻬﻮده ﻧﭙﻮﺳﻴﺪ ﻣﻴﺸﻪ ﺧﻮرﺷﻴﺪ ﺷﺪ و ﺗﺎﺑﻴﺪ ﻣـﻴﺸـﻪ آﺳـﻤـﻮﻧﻮ ﺑـﻮﺳﻴﺪ
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد May 20, 2021 #7,373 زمانی که وارد جمعی می شوی، لباس هایت معرف تو هستند و زمانی که خارج می شوی، افکار و سخنانت ... لئون_تولستوی
زمانی که وارد جمعی می شوی، لباس هایت معرف تو هستند و زمانی که خارج می شوی، افکار و سخنانت ... لئون_تولستوی
yara59 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز May 24, 2021 #7,374 کسی که همیشه تو فکره و ساکته . . . مهمونی نِمیره . . . بیشترِ وقتا تو اتاقشه . . . زیاد با کسی قاطی نمیشه . . . و . . . آدمِ خودخواهی نیست!!! اون فقط تنهاست . . .دلشو شکستن . . . سر به سرش نذارین!!!..
کسی که همیشه تو فکره و ساکته . . . مهمونی نِمیره . . . بیشترِ وقتا تو اتاقشه . . . زیاد با کسی قاطی نمیشه . . . و . . . آدمِ خودخواهی نیست!!! اون فقط تنهاست . . .دلشو شکستن . . . سر به سرش نذارین!!!..
naghmeirani مدیر کل سایت عضو کادر مدیریت مدیر کل سایت مدیر ارشد May 24, 2021 #7,376 یادت نره کمی زندگی کنی میان این همه هیاهو.... افکارت را زیبا کن ، زندگی به اندازه فکرهای تو زیبا میشود ...
یادت نره کمی زندگی کنی میان این همه هیاهو.... افکارت را زیبا کن ، زندگی به اندازه فکرهای تو زیبا میشود ...
***##*** کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 25, 2021 #7,377 محال است... کسی شما را بخواهد ولی دیوار غرور و نشدنی ها را درهم نشکند! اگر نمی آید اگر سراغی از تو نمیگیرد اگر میان تمام مشغله هایش صدای تو آرامش نمی کند بدان که در هیچ کجای قسمت و سرنوشت او جایی نداری و باید همانجا آرام آرام نسخه فراموش کردنش را بپیچی!
محال است... کسی شما را بخواهد ولی دیوار غرور و نشدنی ها را درهم نشکند! اگر نمی آید اگر سراغی از تو نمیگیرد اگر میان تمام مشغله هایش صدای تو آرامش نمی کند بدان که در هیچ کجای قسمت و سرنوشت او جایی نداری و باید همانجا آرام آرام نسخه فراموش کردنش را بپیچی!
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز May 25, 2021 #7,378 یه جا رو پروفایل یکی نوشته بود خدایا نذاشتی با عشق مون زندگی کنیم لااقل بزار با کبوتر هامون عشق کنیم چه قشنگ!
یه جا رو پروفایل یکی نوشته بود خدایا نذاشتی با عشق مون زندگی کنیم لااقل بزار با کبوتر هامون عشق کنیم چه قشنگ!
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 1, 2021 #7,379 اگر بخشش باعث کوچک شدن می شد، خدا اینقدر بزرگ نبود. بخشش هر کس به اندازه عشق اوست عاشق ترها بخشنده ترند
اگر بخشش باعث کوچک شدن می شد، خدا اینقدر بزرگ نبود. بخشش هر کس به اندازه عشق اوست عاشق ترها بخشنده ترند
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 1, 2021 #7,380 مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره...