مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 1, 2021 #7,381 مهم بودن خوبه ولی خوب بودن خیلی مهم تره...
T Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 13, 2021 #7,383 عزت و ذلت هر کسی دست خودشه اگه تو زندگی اشتباه بزنی خدا ذلیلت میکنه درست عمل کنی به عزت و احترام میرسی #اشتباه_نزنیم
عزت و ذلت هر کسی دست خودشه اگه تو زندگی اشتباه بزنی خدا ذلیلت میکنه درست عمل کنی به عزت و احترام میرسی #اشتباه_نزنیم
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jun 13, 2021 #7,384 تنها لحظه اکنون است که واقعیت دارد، باقی یا خاطره است یا خیال #اشو
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 13, 2021 #7,385 ما آدمها دو سبد با خودمون داریم یکی جلومون آویزونه ، یکی هم پشتمون. نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیبهامونو تو سبد پشتی. وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم ، فقط دو چیزو میبینیم : خوبیهای خودمون و عیبهای نفر جلویی.
ما آدمها دو سبد با خودمون داریم یکی جلومون آویزونه ، یکی هم پشتمون. نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیبهامونو تو سبد پشتی. وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم ، فقط دو چیزو میبینیم : خوبیهای خودمون و عیبهای نفر جلویی.
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jun 13, 2021 #7,386 عشق حد وسط ندارد،یا نابود میکند یا نجات میدهد ..
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 13, 2021 #7,387 آدم ها لالت می کنند، بعد می پرسند: چرا حرف نمی زنی !!! این خنده دارترین نمایشنامه ی دنیاست ... " نیل سایمون "
آدم ها لالت می کنند، بعد می پرسند: چرا حرف نمی زنی !!! این خنده دارترین نمایشنامه ی دنیاست ... " نیل سایمون "
*محیا* کاربر فعال مهندسی کشاورزی , کاربر ممتاز Jun 13, 2021 #7,388 اگه خواستی کسی رو به عنوان دوست و همنشین خودت انتخاب کنی اول مرام و معرفتشه محک بزن اگه داشت توی آزمون دوستی و همنشینی قبول شده
اگه خواستی کسی رو به عنوان دوست و همنشین خودت انتخاب کنی اول مرام و معرفتشه محک بزن اگه داشت توی آزمون دوستی و همنشینی قبول شده
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 15, 2021 #7,389 دستی که به درگاه خدا بسته پل عشق کوتاه نبینی که این قصه دراز است
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jun 24, 2021 #7,390 دوست داشتن یک موجود در این است که پیر شدن با او را بپذیریم #آلبر_کامو
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 25, 2021 #7,391 و زخم های من همه از عشق است از عشق از عشق...
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jun 26, 2021 #7,392 با زندگی قهر نکن دنیا منت هیچکس را نمیکشد. چارلی چاپلین
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 9, 2021 #7,393 گاهی سرشار از حقیقت ، گاهی مغلوب گناه هرچه هستم تو فقط من رو برای من بخواه...
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 10, 2021 #7,394 تقریبا همه یه جایی یه روزی به آرامش میرسن اما آدم حسود ، بدجنس هرگز و هیچوقت..
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jul 16, 2021 #7,395 اگر آرامش میخواهی ، مراقب مردم نباش ... اگر ادب میخواهی ، در کار کسی دخالت نکن ؛ اگر پند زندگی می خواهی ، در برابر آدم های احمق سکوت کن
اگر آرامش میخواهی ، مراقب مردم نباش ... اگر ادب میخواهی ، در کار کسی دخالت نکن ؛ اگر پند زندگی می خواهی ، در برابر آدم های احمق سکوت کن
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jul 20, 2021 #7,397 شب باش در پوشیدن خطاےدیگران زمین باش در فروتنے خورشید باش در مهربانے کوه باش در هنگام خشم رود باش در یارے بہ دیگران دریا باش در کنار آمدن با دیگران خودت باش آنگونہ کہ هستے
شب باش در پوشیدن خطاےدیگران زمین باش در فروتنے خورشید باش در مهربانے کوه باش در هنگام خشم رود باش در یارے بہ دیگران دریا باش در کنار آمدن با دیگران خودت باش آنگونہ کہ هستے
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jul 21, 2021 #7,399 اطرافتان را با آدم های مثبت ، شاد ، پرانرژی مهربان ، صادق ، یکرنگ یکدل و خوش فکر پر کنید... آدمهای اطراف شما، نشان دهنده تفکرات شما هستند
اطرافتان را با آدم های مثبت ، شاد ، پرانرژی مهربان ، صادق ، یکرنگ یکدل و خوش فکر پر کنید... آدمهای اطراف شما، نشان دهنده تفکرات شما هستند
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jul 28, 2021 #7,400 عشــق" لیاقـت میخواهد؛ و "عاشــق" شدن، جــرات... همیــشه در پـیِ کســــی بـاش کـه بـا تمـــامِ: کاستــی ها و کمــی ها و عیــب هایـت، حاضــر باشـد به "تـــو" عشــــق بــورزد..
عشــق" لیاقـت میخواهد؛ و "عاشــق" شدن، جــرات... همیــشه در پـیِ کســــی بـاش کـه بـا تمـــامِ: کاستــی ها و کمــی ها و عیــب هایـت، حاضــر باشـد به "تـــو" عشــــق بــورزد..
*M.A* کاربر بیش فعال Jul 29, 2021 #7,402 ظرفیتت رو ببر بالا.. گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی..
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Jul 29, 2021 #7,403 هوای زبون خودمون و دل دیگری رو داشته باشیم...
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 30, 2021 #7,404 من واسه چیزایی که از دست دادم دلتنگ میشم ، نه چیزایی که بیخیالشون شدم...
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز Aug 23, 2021 #7,405 در سرزمین من .... هر چه را نمیفهمند ؛ "مسخـــره" میکنند ... !!!
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 24, 2021 #7,406 تو برای من خوده غرورمی من غرورمو رها نمیکنم...
شبگرد23 عضو فعال شعر نو کاربر ممتاز Aug 24, 2021 #7,407 آدمی را دیدم که با سایه خود درد دل میکرد چه رنجی میکشد وقتی هوا ابریست....
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 26, 2021 #7,408 عاشقترین برای تو فقط من دلخوشی کسی نشو فقط من
yara59 کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Sep 4, 2021 #7,410 پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! زیگموند_فروید آخرین ویرایش توسط مدیر: Sep 4, 2021
پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! زیگموند_فروید