nafise001
عضو جدید
هییییییییییییییییی بد نمیگذره...دشمنت شرمنده خانومی
تو چیکار میکنی؟ اوضاع بر وفق مراد هست؟!
شماها چطورین؟
هییییییییییییییییی بد نمیگذره...دشمنت شرمنده خانومی
تو چیکار میکنی؟ اوضاع بر وفق مراد هست؟!
خواهش میکنم گلم.....
طرح که پروژست فقط...انسان،طبیعتم پروژه خواسته استاد ما.....بستگی داره به استادش...
نرم افزارای معماری دیگه....
ببین مازیار من اومدماااااااااااااااااااااااا.... خودت نبودی....حواست باشه هاااااااااااااااااا...سلام سلام فائقه............ خوبي؟؟؟ كجايي بااااااااا باااااااااا؟؟؟
هییییییییییییییییی بد نمیگذره...
شماها چطورین؟
نمیدونم شاید اختیاری باشه بعضی دانشگاها......بستگی به دانشگا داره احتمالامن فکر میکردم نرم افزار جزء واحدای اختیاری هست !
احتمالا همه برا انسان طبیعت معماری پروژه بخوان ... تو نت دیدم اگهی فروش پروژه ش رو دادن!
نمیدونم شاید اختیاری باشه بعضی دانشگاها......بستگی به دانشگا داره احتمالا
سلاممممممممممممممم!!! كي گفته من نيستم!!! خوبي؟؟؟ خوش مي گذره مهندس؟؟؟ببین مازیار من اومدماااااااااااااااااااااااا.... خودت نبودی....حواست باشه هاااااااااااااااااا...![]()
سلام مازیار چه عجب!!!!!!!!!!!!!!!!سلام سم و نفيسه!!! خوبين همگي؟؟؟
سلام سم و نفيسه!!! خوبين همگي؟؟؟
هستيم!!!!!!!!!!! ولي تو لاك خودمون!!!!!!!!! تو خوبي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دانشگاه خوش مي گذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام مازیار چه عجب!!!!!!!!!!!!!!!!
نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسو خوب اومدي!!!!!!!!!!!! بيشتر وقتم رو با متر كردن خيابون هاي رشت (بدون احتساب چاله چوله هاش) مي گذرونم!!! شما گويا ياور 504 رو استاد كردين!!!سلام بالاخره آقا مازیار هم پیداش شد
من که یه چیزی اونور تر از خوبم ... شما که از بچه های مهر هم کم پیداتر شدین؟! چیکار میکنین ؟ درسی چیزی میخونین؟
درسو خوب اومدي!!!!!!!!!!!! بيشتر وقتم رو با متر كردن خيابون هاي رشت (بدون احتساب چاله چوله هاش) مي گذرونم!!! شما گويا ياور 504 رو استاد كردين!!!
آخه اونجوري بايد انتگرال بگيرم حال نمي ده!!!نه دیگه یه کارم میکنین بذارین کامل باشه چاله هارم بگیرین قوی تر شین!
من که فقط 504 میخونم اونم یه جوری که 3 درس قبلو یادم نیست! ولی اکامی و مهماری غیر این 2 تا کتاب زبان دیگه هم میخونن! فک کنم میخوان کلاسو انگلیسی برگزار کنن![]()
آخه اونجوري بايد انتگرال بگيرم حال نمي ده!!!من از اوكامي مي ترسم!!! خيلي درس مي خونه!!! فك كنم جهش ژنتيكي داره!!!
سم تو تو مسابقه ي طراحي صندلي شركت نمي كني؟؟؟اره دیگه وقت نداره بیاد اینجا ... مهماری رو هم مث خودش کرده ! دیگه من میشم شاگرد اخر کلاس![]()
سم تو تو مسابقه ي طراحي صندلي شركت نمي كني؟؟؟
آره دادم!!! خواستي برو نظر بده!!! خوشحال مي شم!!!!نه بابا من طرحم کجا بود؟!
طرحی دادین؟
آره دادم!!! خواستي برو نظر بده!!! خوشحال مي شم!!!!
مرسي مرسي!!! باي باي!!!
شرمنده مازیار الان کار دارم بعدن میام میبینمش باید برم... فعلا![]()
سلام گلم اره جویای حال تو از گلشن هستم حسابی خوش میگذره ها.اصلا مگه میشه ادم پیش گلی مریم باشه خوش نگذرهسلام عزیزم....چطوری تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ خبری نیس.... میریم دانشگاه و میام....
ای باااااااااااااااااااااابااااااااااااااااااااااااااا..... مازیااااااااااااااااااااارررر............. ببین تقصیر خودته خب دیگه... من که میام ... همش اینجام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلاممممممممممممممم!!! كي گفته من نيستم!!! خوبي؟؟؟ خوش مي گذره مهندس؟؟؟
اوه اوه اوه...چقد مردم دوستاشونو تحویل میگیرن!!!!!!!!!!!سلام گلم اره جویای حال تو از گلشن هستم حسابی خوش میگذره ها.اصلا مگه میشه ادم پیش گلی مریم باشه خوش نگذره
بابا شما چشم دیدن مارو نداری!!!!!!!!!!!!!تا من میام میذاری میری..................!!!!!!!!!!!!!فائقه خيلي بدي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا من مي يام مي ري!!!!!!!!!!!!!!!!!!